Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@natiova Tak já si to ráda v klidu nafotím a když prcek spí tak to dám sem a čekám co se prodá a nejraději stím jdu na poštu, ptž poslední dobou si maminky něco rezervují stím že sou ze stejnýho města že si to vyzvednou a po x dních kdy se neozývají tak občas pak napíšou že už nemají zájem, A poslední dobou toho je nějak moc že mě to už ani nebaví…ale sem nákupní maniak takže oblečení máme strašně moc něco i jako nový tak to chci prodat a vydělat nějakou kačku zase na nový..a nosit to někam nebo stím jezdit na burzy atd to by mě nebavilo…
Já prodávám nové věci a něco občas prodám
Platit nic nemusím, tak jsem spokojená. Na MMB bych musela mít placené členství určité úrovně, abych mohla prodávat nové zboží a to se mi nevyplatilo, moje zboží bylo tak 3-5× prohlídnuté za měsíc, takže jsem se na to vyprdla.
Tak já jsem byla až překvapená, že se mi nejvíc věcí prodalo tady
ale je fakt, že na MMB se mi členství platit nechce a furt obnovovat inzeráty taky ne, tady to prostě jednou zadám a když se někdo ozve, tak ozve ![]()
A holky, kdyz si pisete o neco tady v bazarku, tak tykate, nebo vykate? Na MMB a dalsich bazarcich vykam, tady v diskuzi tykam, ale nevim, jak tady v bazarku ![]()
@Levandulina píše:
A holky, kdyz si pisete o neco tady v bazarku, tak tykate, nebo vykate? Na MMB a dalsich bazarcich vykam, tady v diskuzi tykam, ale nevim, jak tady v bazarku
Oslovuji jménem, vykám.
@Levandulina Já většinou tykám, beru to tak nějak, že na celém emiminu se tyká ![]()
@Levandulina píše:
A holky, kdyz si pisete o neco tady v bazarku, tak tykate, nebo vykate? Na MMB a dalsich bazarcich vykam, tady v diskuzi tykam, ale nevim, jak tady v bazarku
Podle toho, jestli mi v té první zprávě tykají nebo vykají. Většinou vykají.
Dobrý den, chci se zeptat. Podání inzerátu o prodeji v bazarku je zdarma?
Dík za odpovědˇ.
Zrejme spatne hledam, ale nenachazim. Proto zkousim obnovit tuto diskusi.
Cim jsou ovlivneny tzv. Top inzeraty, ktere se zobrazuji na hlavni strane?
![]()
@quinny nevím, mám dojem že to vybírá @admin?? No mě se za poslední dva dny stalo že jsem klikla na inzerát na hlavní straně a byl smazaný
@myšák1187 prave ze mi to prijde hodne nahodne, a kdyz uz to rozkliknu vetsinou to bylo neaktualni ![]()
@quinny Já zase někde zaregistrovala, že by to snad mělo být čistě náhodně. ![]()
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.