Místní bazar

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12327
16.3.14 22:25

@natiova Tak já si to ráda v klidu nafotím a když prcek spí tak to dám sem a čekám co se prodá a nejraději stím jdu na poštu, ptž poslední dobou si maminky něco rezervují stím že sou ze stejnýho města že si to vyzvednou a po x dních kdy se neozývají tak občas pak napíšou že už nemají zájem, A poslední dobou toho je nějak moc že mě to už ani nebaví…ale sem nákupní maniak takže oblečení máme strašně moc něco i jako nový tak to chci prodat a vydělat nějakou kačku zase na nový..a nosit to někam nebo stím jezdit na burzy atd to by mě nebavilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13887
16.3.14 23:11

Já prodávám nové věci a něco občas prodám ;) Platit nic nemusím, tak jsem spokojená. Na MMB bych musela mít placené členství určité úrovně, abych mohla prodávat nové zboží a to se mi nevyplatilo, moje zboží bylo tak 3-5× prohlídnuté za měsíc, takže jsem se na to vyprdla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
16.3.14 23:14

.

Příspěvek upraven 24.12.14 v 09:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102693
16.3.14 23:16

Tak já jsem byla až překvapená, že se mi nejvíc věcí prodalo tady :mrgreen: ale je fakt, že na MMB se mi členství platit nechce a furt obnovovat inzeráty taky ne, tady to prostě jednou zadám a když se někdo ozve, tak ozve ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8152
17.3.14 03:09

A holky, kdyz si pisete o neco tady v bazarku, tak tykate, nebo vykate? Na MMB a dalsich bazarcich vykam, tady v diskuzi tykam, ale nevim, jak tady v bazarku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
17.3.14 06:24
@Levandulina píše:
A holky, kdyz si pisete o neco tady v bazarku, tak tykate, nebo vykate? Na MMB a dalsich bazarcich vykam, tady v diskuzi tykam, ale nevim, jak tady v bazarku :)

Oslovuji jménem, vykám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102693
17.3.14 08:48

@Levandulina Já většinou tykám, beru to tak nějak, že na celém emiminu se tyká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.3.14 10:32
@Levandulina píše:
A holky, kdyz si pisete o neco tady v bazarku, tak tykate, nebo vykate? Na MMB a dalsich bazarcich vykam, tady v diskuzi tykam, ale nevim, jak tady v bazarku :)

Podle toho, jestli mi v té první zprávě tykají nebo vykají. Většinou vykají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.3.14 08:25

info

Dobrý den, chci se zeptat. Podání inzerátu o prodeji v bazarku je zdarma?
Dík za odpovědˇ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102693
28.3.14 08:35

@makrel Jojo, všechno zadarmíko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.3.14 09:33

DĚKUJI. Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
12.7.14 10:30

Zrejme spatne hledam, ale nenachazim. Proto zkousim obnovit tuto diskusi.
Cim jsou ovlivneny tzv. Top inzeraty, ktere se zobrazuji na hlavni strane?
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
12.7.14 10:32

@quinny nevím, mám dojem že to vybírá @admin?? No mě se za poslední dva dny stalo že jsem klikla na inzerát na hlavní straně a byl smazaný

• Citovat
  • Upravit
16365
12.7.14 10:41

@myšák1187 prave ze mi to prijde hodne nahodne, a kdyz uz to rozkliknu vetsinou to bylo neaktualni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
12.7.14 11:38

@quinny Já zase někde zaregistrovala, že by to snad mělo být čistě náhodně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák