Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vložky do bot, takové ty z paměťové pěny. Ty bývají dost hamatné. Ale kde je seženeš nevím, mám je ve dvou sportovních botech jako originál a když je vyndám, tak mi jsou boty větší o docela dost.
Ano, vložky z paměťové pěny, takové vysoké, mohutnější.
Pohledej na internetu, mám je taky objednané přes internet, ale obchod už nevím.
Holky, vtirnu se s dotazem. Mám dvoje krásný kožený lodičky, ale pravou nohu mám nejspíš o kousek menší a nemůžu je nosit. Nevíte co by mohlo pomoct, nějaké vlozky? ![]()
@Meredit jedna vložka do boty
taky mám jednu nohu menší a musím mít vlozku v každé bote, která není stahovací.
@chaela píše:
@Meredit jedna vložka do botytaky mám jednu nohu menší a musím mít vlozku v každé bote, která není stahovací.
A jakou prosim máš? Jen na patu nebo colou nohu?
@Meredit kupuju klasický vložky do bot. Ty jen na patu by mi nepomohly, protože já tu nohu mám menší celou, ne jen na délku.
@chaela děkuji
vyzkouším, asi nějaké kozene? Štve mě to, byky dost drahé z lékárny a vypadám jako dement
![]()
Zdravím. Dostala jsem jako dárek tenisky, které i když jsou moje velikost tak jsou velké, je nějaký fígl na to jak tu botu “vycpat” aby seděly a nelitala mi v nich noha? Vyměnit se nedají, jsou z Ameriky a vzdát se jich opravdu nechci
Dekuju za rady