Jak “zmenšit” boty

Anonymní
15.8.19 18:06

Jak “zmenšit” boty

Zdravím. Dostala jsem jako dárek tenisky, které i když jsou moje velikost tak jsou velké, je nějaký fígl na to jak tu botu “vycpat” aby seděly a nelitala mi v nich noha? Vyměnit se nedají, jsou z Ameriky a vzdát se jich opravdu nechci :roll: Dekuju za rady :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11332
15.8.19 18:16

Vložky do bot, takové ty z paměťové pěny. Ty bývají dost hamatné. Ale kde je seženeš nevím, mám je ve dvou sportovních botech jako originál a když je vyndám, tak mi jsou boty větší o docela dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
15.8.19 18:26

Ano, vložky z paměťové pěny, takové vysoké, mohutnější.
Pohledej na internetu, mám je taky objednané přes internet, ale obchod už nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35512
15.8.19 18:52

A muzes pridat jeste patenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
15.8.19 20:06

Holky, vtirnu se s dotazem. Mám dvoje krásný kožený lodičky, ale pravou nohu mám nejspíš o kousek menší a nemůžu je nosit. Nevíte co by mohlo pomoct, nějaké vlozky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
15.8.19 20:18

@Meredit jedna vložka do boty :) taky mám jednu nohu menší a musím mít vlozku v každé bote, která není stahovací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
15.8.19 21:02
@chaela píše:
@Meredit jedna vložka do boty :) taky mám jednu nohu menší a musím mít vlozku v každé bote, která není stahovací.

A jakou prosim máš? Jen na patu nebo colou nohu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
15.8.19 21:08

@Meredit kupuju klasický vložky do bot. Ty jen na patu by mi nepomohly, protože já tu nohu mám menší celou, ne jen na délku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
15.8.19 21:16

@chaela děkuji :srdce: vyzkouším, asi nějaké kozene? Štve mě to, byky dost drahé z lékárny a vypadám jako dement :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
16.8.21 15:36

To je docela nepříjemný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie