Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den,
neřekla bych, že jsem typický počítačový břídil, ale s tímhle jsem se nikde nesetkala a podle youtube jsem z toho jelen.
Potřebuji poslat na reklamaci video ve zmenšeném formátu…teď to sice posílám veliké přes úschovnu, ale otázkou je, zda to na druhé straně bude někdo ochoten půl hodiny stahovat…jedná se cca o 2 minuty
.
Při nahrávání už jsme měli co nejmenší rozlišení - foťák, mobil…
Jde to nějak podobně jednoduše jako fotky nebo se musí stahovat prográmek, jak ukazují videa na youtube?
Děkuji - nerada se ptám, raději si většinou informace najdu sama…ale tady jsem opravdu vedle jak ta jedle.
Příspěvek upraven 29.01.15 v 16:16
@Jannnča píše:
Dobrý den,
neřekla bych, že jsem typický počítačový břídil, ale s tímhle jsem se nikde nesetkala a podle youtube jsou z toho jelen.
Potřebuju poslat na reklamaci video ve zmenšeném formátu…teď to sice posílám veliké přes úschovnu, ale otázkou je, zda to na druhé straně bude někdo ochoten půl hodiny stahovat…jedná se cca o 2 minuty.
Při nahrávání už jsme měli co nejmenší rozlišení - foťák, mobil…
Jde to nějak podobně jednoduše jako fotky nebo se musí stahovat prográmek, jak ukazují videa na youtube?
Děkuji - nerada se ptám, raději si většinou informace najdu sama…ale tady jsem opravdu vedle jak ta jedle.
používám program Format Factory, jednoduché, spousta volitelných formátů
@dalimil Našla jsem ke stažení tohle - ovšem se spoustou negativních komentářů: http://www.stahuj.centrum.cz/…y/hodnoceni/?g[hledano]=
@Jannnča Nejsem si jistý, jestli ti poradím dobře, ale dopředu jsem si pro podobné případy pořídil Program ShrinkDVD - komprese videa o 5-15 procent v pohodě, při větší kompresi se obraz „trhá“. Je to teda program pro kopírování DVD, ale umožňuje i „vypálení do souboru“, takže výsledkem je formát odeslatelný po netu…
@Jannnča píše:
@dalimil Našla jsem ke stažení tohle - ovšem se spoustou negativních komentářů: http://www.stahuj.centrum.cz/…y/hodnoceni/?g[hledano]=
já nevím jakou mám verzi, ale pro mé účely komprese videa a převod audioformátů je to ideální…
@dalimil Hele a nejde to udělat tak, že když se to náhodou nebude při reklamaci líbit - což předpokládám, mají uveden je velice malý objem dat, tak to pošlu úschovnový odkaz, ty to zmenšíš a pošleš mi zpět?
![]()
Stejně než nastuduju postup, bude půl dne pryč a nemám pocit, že je to něco, bez čeho bych nemohla žít
.
Uvidím, co napíšou
.
@Jannnča píše:
@dalimil Hele a nejde to udělat tak, že když se to náhodou nebude při reklamaci líbit - což předpokládám, mají uveden je velice malý objem dat, tak to pošlu úschovnový odkaz, ty to zmenšíš a pošleš mi zpět?![]()
![]()
![]()
Stejně než nastuduju postup, bude půl dne pryč a nemám pocit, že je to něco, bez čeho bych nemohla žít.
Uvidím, co napíšou.
ok, není problém