Jak zrušit Vodafone paušál?

5727
1.9.14 11:42

Jak zrušit Vodafone paušál?

Mám už 10 let starý tarif (nebo paušál, jak se to říká?) u Vodafonu (tehdy Oskar). Vůbec ho nepoužívám už pár měsíců, a chtěla bych ho zrušit. (Je to paušál, který mě stojí jen 12,–Kč měsíčně.) Co k tomu zrušení potřebuju? Stačí mi dojít na jejich stánek v nákupním centru, a tam mi to zruší? Podmínky zrušení paušálu neznám, je to už hodně let, žádné papíry od založení nemám.

Děkuji za rady. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Krakatice88
1.9.14 11:44

Myslím, že na jakékoli pobočce to s tebou vyřídí během jedné návštěvy, neměl by to být problém :) Dle mě stačí i ten stánek, jak píšeš.

• Citovat
  • Upravit
80
1.9.14 11:46

Je to tarif Odepiš a zrovna v pátek jsem ho taky rušila, bo ho nepoužívám. Zrušila jsem ho na pobočce Vodafone osobní návštěvnou. Chtěli PIN, který mám na tu jejich Samoobsluhu, a udělali to hned. Jinak přes net tipuju, že v té Samoobsluze by to taky mělo jít. Nebo na nějaké jejich info lince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
1.9.14 12:14

Stačí i zavolat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5356
1.9.14 12:34

Jeee, ja ho zrovna dnes rusila, ten Odepis :D Stacilo zavolat a pan rikal, ze k pristimu vyuctovani bude zrusen, okolo 16.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5727
1.9.14 12:46

Ano, je to Odepiš tarif. :mrgreen: PIN nevím, ale zavolám, uvidím. Pokud to jde zrušit i přes telefon, je to bezva. Koukám, jak je (byl) populární. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
1.9.14 13:07

Rušila jsem Odepiš minulý měsíc, na pobočce, PIN jsem netrefila, tak to udělal na občanku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
1.9.14 13:09

Ahoj, já ho taky nedávno rušila a jak mi tu některá z holek poradila - abych nepřišla o číslo, nechala jsem si ho změnit na nulový tarif. Chtěli jen PIN a vyřízeno do 2 minut, pak mi přišla sms, že se to vyřizuje, pak že je to změněné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5727
1.9.14 13:15

@Akivasha To je zajímavá zpráva. :palec: Co to přesně znamená nulový tarif? Paušál je zrušen, a zůstala ti sim karta. A na tu lze převést nějaký jiný paušál, či jen kredit, nebo k čemu je ted dobrá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5727
1.9.14 13:15
@Kaac píše:
Rušila jsem Odepiš minulý měsíc, na pobočce, PIN jsem netrefila, tak to udělal na občanku..

Fajn. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5727
1.9.14 13:16
@danik333 píše:
Je to tarif Odepiš a zrovna v pátek jsem ho taky rušila, bo ho nepoužívám. Zrušila jsem ho na pobočce Vodafone osobní návštěvnou. Chtěli PIN, který mám na tu jejich Samoobsluhu, a udělali to hned. Jinak přes net tipuju, že v té Samoobsluze by to taky mělo jít. Nebo na nějaké jejich info lince.

Jsem přihlášená v Samoobsluze, ale zrušení nikde nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
1.9.14 13:35

@Cosmos
Je to nulový paušál, tzn. když ten měsíc nevoláš, nepíšeš, máš fakturu 0,–Kč. Jinak platíš jen to, co provoláš - volání myslím 3,5 za minutu.

Edit: 1,5 Kč za SMS, 4,5 Kč za MMS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
11.3.15 12:19

Ahoj, Vodafone mě po druhé zklamal.

Z ničeho nic mi přišla SMS! Zrušili jsme vám Volání fer. Což byla součást balíčku. Volání +200sms.

Už mi to udělali podruhé. Přitom, když jsem to domlouvala, utvrzoval mě operátor v tom, že to není vázáno roky ani ničím jiným. Takže provolavám Kč!!! Smejdi.

Navíc se jim nemůžu dovolat.!!???

Manželovi ani neposlali SMS. Když zjistil na fakture částku 1200,– tak mu řekli, ze mu zrušili slevy a nové nemá nárok?!!! Jako wtf???!
Zvazujeme že odejdeme. Oba jsme u nich vice než 15 let!!!

Co si o ton myslíte!!

Jak se dovolam operatorovi?? Na *77 to nejde. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
11.3.15 12:21

@BabyBella Není rychlejší najít si další kontakty než tady psát 10-tiřádkový příspěvek? ;)
 http://www.vodafone.cz/kontakty/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
11.3.15 12:22

@BabyBella rozhodne je lepší jednat na pobočce takže pokud se nejde dovolat tak zajít osobně. Pokud to mas daleko tak napsat email. Navíc to budeš mit černé na bílém. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák