Jaká je vaše bazální teplota před menstruací?

Anonymní
31.1.19 14:13

Jaká je vaše BT před MS?

Ahoj holky, jaká je vaše BT před MS? Nebo nevíte v jaké hodnotě by se měla vyskytovat? Jsem z toho všeho nějak zmatená, mám 28.DC a BT mám 37°C. Myslíte že by to mohlo znamenat těhotenství? Předem díky za odpověď :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1933
31.1.19 15:21

Nepíšeš jak dlouhé máš cykly, jak dlouho meris? Může a nemusí se jednat o těhotenství, někdo má teploty kolem 37 po ovulaci běžně, ja jsem ráda že se vyhrabu k 36,5.. Teplota je u každého v různých castech cyklu jiná, troufnu si říct, že nikdo nemá stejné cykly s někým dalším. Je to holt hodně individuální :) přeju ti aby to bylo tehu pokud chceš, ale testuj až pokud nepřijde ms… Usetris se tak případného zklamání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.19 15:25

@inkognit měřím už cca půl roku a právě, že hodnoty mám celkem nízké, po ovulaci mívám kolem 36,7 :think: tak proto se mi to zdá divné, že by se z ničeho nic teplota dostala až na 37 :) a děkuju :hug:

• Citovat
  • Upravit
1933
31.1.19 15:47

Jak dlouho máš do ms? Udělej pak test, to je nejlepší :) ja mam ted třeba 10 dní zpoždění na testech duchy a teplota 36.5 a 36.4…v úterý jdu na gyndu tak jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.19 16:34

@inkognit ms má dojít v pondělí :) a vy se snažíte? :) každopádně přeju, aby vám to dopadlo dobře :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1933
31.1.19 18:06

Ano snažíme asi dvakrát proběhlo biochemický těhotenství, alespoň myslím… Snad dopadne, jsem strašně nedocakava úterka :/ dnešek sice utekl celkem rychle, ale i tak ještě 4dny predemnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.19 16:54

Tak BT dnes vystoupla až na 37,2, těhotenský test negativní a příznaky jako před MS už taky zmizely. Vždycky mě bolí v podbřišku a teď už dva dny nic, jen mám hrozně citlivá prsa. Myslíte že mám zkusit ještě jeden test třeba v pondělí? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1145
30.6.19 11:44

@inkognit ahoj mužů se prosím zeptat jestli už se ti po těch biochemkach zadarilo? Moc dekuji za odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
30.6.19 11:48

@Emhacko v únoru jsem byla těhotná, bohužel to nedopadlo, musela jsem na revizi dělohy, potom měsíc zákaz snažení a zatím se nepovedlo, ted beru drmek, prý hodně holkám pomohl :) tak jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
30.6.19 12:34

@inkognit moc dekuji za odpověď, ja zatím po dvou biochemkach, dva cykly po sobě. Tak uvidíme co bude dal. Mám dělané i nějaké základní krevní testy a zatím vše v normě. Tak přeji, aby se co nejdrive zadarilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
30.6.19 17:11

@Emhacko tak hodně štěstí, ať se brzo zadari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí