Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nepíšeš jak dlouhé máš cykly, jak dlouho meris? Může a nemusí se jednat o těhotenství, někdo má teploty kolem 37 po ovulaci běžně, ja jsem ráda že se vyhrabu k 36,5.. Teplota je u každého v různých castech cyklu jiná, troufnu si říct, že nikdo nemá stejné cykly s někým dalším. Je to holt hodně individuální
přeju ti aby to bylo tehu pokud chceš, ale testuj až pokud nepřijde ms… Usetris se tak případného zklamání ![]()
@inkognit měřím už cca půl roku a právě, že hodnoty mám celkem nízké, po ovulaci mívám kolem 36,7
tak proto se mi to zdá divné, že by se z ničeho nic teplota dostala až na 37
a děkuju ![]()
Jak dlouho máš do ms? Udělej pak test, to je nejlepší
ja mam ted třeba 10 dní zpoždění na testech duchy a teplota 36.5 a 36.4…v úterý jdu na gyndu tak jsem zvědavá ![]()
@inkognit ms má dojít v pondělí
a vy se snažíte?
každopádně přeju, aby vám to dopadlo dobře ![]()
Ano snažíme asi dvakrát proběhlo biochemický těhotenství, alespoň myslím… Snad dopadne, jsem strašně nedocakava úterka :/ dnešek sice utekl celkem rychle, ale i tak ještě 4dny predemnou…
Tak BT dnes vystoupla až na 37,2, těhotenský test negativní a příznaky jako před MS už taky zmizely. Vždycky mě bolí v podbřišku a teď už dva dny nic, jen mám hrozně citlivá prsa. Myslíte že mám zkusit ještě jeden test třeba v pondělí? ![]()
@inkognit ahoj mužů se prosím zeptat jestli už se ti po těch biochemkach zadarilo? Moc dekuji za odpověď ![]()
@Emhacko v únoru jsem byla těhotná, bohužel to nedopadlo, musela jsem na revizi dělohy, potom měsíc zákaz snažení a zatím se nepovedlo, ted beru drmek, prý hodně holkám pomohl
tak jsem zvědavá ![]()
@inkognit moc dekuji za odpověď, ja zatím po dvou biochemkach, dva cykly po sobě. Tak uvidíme co bude dal. Mám dělané i nějaké základní krevní testy a zatím vše v normě. Tak přeji, aby se co nejdrive zadarilo ![]()
Ahoj holky, jaká je vaše BT před MS? Nebo nevíte v jaké hodnotě by se měla vyskytovat? Jsem z toho všeho nějak zmatená, mám 28.DC a BT mám 37°C. Myslíte že by to mohlo znamenat těhotenství? Předem díky za odpověď