Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vůbec netuším. Ale dala bych přednost Gynexu. Můžeš si ho koupit dohromady s krémem Cytovital od Energy a mazat si dolní oblast podbřišku a štítnou žlázu. Velmi se doporučuje hormonální jóga. Znám osobně holky, které po ní začali ovulovat. Je ale nutná výdrž a trochu zainvestovat (kurz se pohybuje okolo 2500,–).
A tvůj stav je potvrzený doktorem? V mnoha směrech může pomoci i jeho výběr medikace.
Ano potvrzeno doktorem, právěže doktor nechce napsat zádné léky nebo tak dokud nebudu mít všechny vyšetření, a tak se snažím zkusit zatím něco přírodního. O té józe jsem cosi zaslechla aj jsem se na to dívala na internetě, ale bohužel, bydlím v takové pdli světa že je to pro mě celkem daleko. Navíc bych to pracovně nestíhala.
A na jaká vyšetření tě poslal? Tak zkus zatím ty bylinky, no ![]()
@dendishek No mám za sebou HP, udělali mi i genetiku, jelikož mám ledidenskou mutaci tak mě poslali na hemtologii jestli mi vůbec povolí hormonální léčbu a nezdá se jí hormon štítné žlázy nebot mám 2 různé HP a v kazdém je jiná hodnota, a až budu mít obojí tak mám počkat na ms, a pak dojít co dál. tak proto to zkouším no uvidíme jak to dopadne ![]()
Tak to vypadá dost slibně. Teď hraje roli hlavně trpělivost a správné nastavení medikace (pokud se potvrdí štítka, a aby se srovnaly hormony). Hlavně to moc nehoň, všechno má svůj správný čas.
@dendishek právě že mezi těmi HP je 3 nebo 4 měsíce rozdíl a na tom prvním je hormon štítky vyšší jak na tom druhém. Ale tak já to beru sportovně, ten gynex mi přijde že mě trochu uklidnil, už to tak moc nehrotím. Právě čekám co ten gynex se mnou vyvede, jestli něco nebo ne. Ale vidím to že k dr se stejně dostanu nejdřív duben- květen. takže proto spíš ty bylinky. Nehoním, chlap mě taky říká že to příjde, bud dřív nebo později, takže už to beru tak že jednou to vyjít musí.
Jinak ti moc děkuji ![]()