Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky nemáte prosim někdo blodhouda???
Docela sem si to plemeno vyhlédla a zatim jasnej favorit http://sphotos.ak.fbcdn.net/…131649_n.jpg štěnátko
jéé kamčo to je jeden z mých oblíbenců - teoreticky ale, neznám bohužel ani jednoh psa reálně. když by jsi se něco dozvěděla dej vědět. zajímají mě.
díky
Mišmiš píše:
jéé kamčo to je jeden z mých oblíbenců - teoreticky ale, neznám bohužel ani jednoh psa reálně. když by jsi se něco dozvěděla dej vědět. zajímají mě.
díky
Já bohužel nic neobjevila.Spojila sem se s jednou chovnou stanicí kde sem dostala nějaké info jako že to je pes vhodnej i na celoroční bydlení jen venku,tak to mě potěšilo.
Ještě zvažuju bobtaila,ale tam mi vadí ty chlupi ![]()
Blodhound to zatim vyhrává na celé čáře.Štěna stojí tak kolem 10000 když to není žádnej budoucí šampion
já akorát vím, že se hodně používá na pachové práce. v USA hodně rozšířený jako pracovní pes, ale co se povahy, náročnosti apod týče tak to opravdu nevím.
ahoj radú,ja bych asi volila bulteriera,ze zkusenosti vim,ze je k detem velice pratelsky,v budoucnu si ho chceme taky poridit,az mala trosku povyroste,ted na psa,teda spis na vycvik neni cas. ![]()
Ahojky,
my ještě nedávno rotwíka měli-fenu,ale už bych jí nechtěla.Byla teda vele mazel,hrozně hodná na domácí.Nechala by se uhladit k smrti.
Ale ty nervy kdy kdo nechá otevřenou branku,kdy se kdo nakloní dovnitř dvorka přes plot,kdy nám nedejbože uteče,podhrabe se…je to pak fakt průser..a v dnešní době to není žádná sranda.
Já bych doporučila Berňáka..poštěká,ale když někdo omylem nezavře,tak nikoho nezahryzne,může být venku i v zimě,lehce vycvičitelný,má rád děti,rodinu..
jak můžete doporučit bulíka jako psa na ven..vždyť by zmrznul.. ![]()
A čo retriever? Rotvajler sa mi holt k deťom nehodí. Keď som bola kedysi au pair v Amerike, tak rodinka mala tri malé deti a fenku rotvajlera. Fuj, tá mi dávala zabrať a popravde povedané, hoci psíkov zbožňujem, my dve sme si do oka nepadli.
Nemeckého ovčiaka ako strážcu a rodinného spoločníka by som tiež brala.
14 rokov sme doma mali anglického kokeršpaniela a keď minulého roku umrel. tak sme si zaobstarali fenku drsnosrstého jazvečíka. Filip(kokeršpaniel), bol osobnosť, inteligent, dobrý spoločník a strážca, ale k malým deťom by som ho nebrala. A jazvečíčka Alama je tiež trošku aktívnejšia, ale netuším, ako by sa chovala pri deťoch a strážení (máme ju len krátky čas)…
Muj jedinej a nejoblíbenější je Rhodéský Ridgeback, je krásný, krátkosrstý, takže méně práce při úklidu. Velice inteligentní a snadno vycvičitelný (náš umí i příkazy jako obejmout páníky), náš málo kdy štěká, ale na pár lidí co se mu nelíbí, tak si štěkne. O všem co se děje má velký přehled a k dětem je úžasný. Je to ohromný mezel. My máme dvouetého a je to milovaný člen rodiny
Jak můžete doporučovat krátkosrsté psi ,když zadavatelka psala že pes bude celoročně pořád venku..
To se tam těmhle gaučákům bude hrozně líbit.. ![]()
Máme zlatého retrívra a je to miláček rodiny hlavně dětí.Ale jak bylo psáno dřív i ten náš by zloději pomohl s kárkou ,kdyby nás vykradli ![]()
koukám, že je tu spousty pro i proti. Já osobně měla Rotvajlerku (byla s chovatelské stanice, takže nepešlechtěná - matka z polska, otec kanada) musím říct, naprosto oddaný a hodný pes-fena, bezproblémová, když někdo vešel párkrát štěkla, stála , ale stál i daný návštěvník, prostě budila respekt, přestože byla mírná až moc hodná. Moje dcera na ní jezdila , když povyrostla jako na koníkovy. Moje maminka si pořídila k domečku taky fenu rotvajlera, ale jen tak někde levně bez PP za 1/neměla tolik času se jí věnovat a za 2/bylo to v ní-ve fence, byla děsně divoká . Je fakt, že takovému psu se musíš denně věnovat , alespoň první 2 roky poctivě učit, je to důležité když máš mít jistotu v jeho chování a ani tam ji nemáš, protože né každý s ním bude jednat tak jako ty aby to dobře pes pochopil. Teď jsme si pořídili Bernského salašníka a je to neuvěřitelně rodinný pes, klidný , přítulný a miluje svou rodinu, strach z něho jde pro jeho vzrůst, jinak je hodný a miluje velice děti, takže do rodiny s dětmi doporučuji a navíc je to moc chytrý pes.
Hlídač i bez většího výcviku, protože k tomu byl vyšlechtěný ale jinak oddanej a milující hafan je jednoznačně jak už se tu psalo Hovawart. Mám psa černého se znaky, cizí ho obchází fakt s respektem,ale koho pustíte za plot toho umazlí k smrti
Bez problémů se kamarádí jak s křečkem tak s koněm. Měla jsem již více plemen, ale jednoznačně tohle je hlídač s velkym H a uznávám, že mazel je až otravnej ![]()
RR nemoze byt celorocne vonku, jednak trpi zimou a jednak trpi samotou - potrebuje byt pri rodine, je to maxivterka. A NIE JE snadno cvicitelny… je to pes so samostatnym rozmyslanim, vzdy po povele vyhodnoti situaciu, ci je to ‚fakt jakoze potrebne, tento povel splnit‘. Ja porovnavam podla mojich skusenosti - NO, koker, RR. NO a kokrik vycvicit bola hracka, s RR to je stale v stadiu vecneho tvrdohlavizmu ![]()
Ale inac co sa tyka rodinneho psa, tak neexistuje lepsie plemeno, a vedia aj super strazit… Ale vravim, pre radunu e-e, nemoze byt vonku 24/7 cely rok, nema ziadnu podsadu