Jaká psí rasa?

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3483
18.3.11 20:47

Ahoj,
tak pokud chceš pesana, který má být rodinný obránce a zároveň rodinný příslušník, tak ti doporučuji hovawarta. Má úžasný charakter. Rozhodně bych nevolila rotvajlera, bála bych se o děti… Přihazuji odkaz, kde se dozvíš víc a fotečku.
 http://www.hovawart.cz/…t/povaha.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
24.3.11 20:16

Pořiďte si Shibu.
http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Saloly
24.10.11 12:04

Ahojky,
s manželem máme rotvajlera.Když si mě přivedl domů pes už byl dospelý, ale i tak mě bezvadně přijal a zbožnuje mě. Ted čekáme první díte a taky jsem zvědavá jestli to dobře dopadne a on ho přijme.
Zkušenosti mám takové že na cizí je podle toho kdo se mu líbí ale za rodinu by položil život.
Spíš bych měla strach z toho že pes nezná svoji sílu a kolikrát by porazil i mne,ale zlý úmysl v tom není spíš taková neohrabanost a obrovská radost.

• Citovat
  • Upravit
5411
24.6.14 19:53

Ahojky chtěly bychom si pořídit pejska ale malého do bytu ale takového aby nelínal, jaké rasy mám hledat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
24.6.14 19:55
@pavla.velova píše:
Ahojky chtěly bychom si pořídit pejska ale malého do bytu ale takového aby nelínal, jaké rasy mám hledat?

doporučuji tibetského teriéra…ten má i srst se samočistící funkcí - nesmrdí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
24.6.14 19:57
@pavla.velova píše:

Z tzv. nelínacích plemen připadá v úvahu pudl, a pak některá plemena, jejichž srst se upravuje trimováním - west highland white teriér (vestík), Irish soft coated wheaten teriér (softík),to ale neznamená, že z těchto psů nevypadne ani chloupek…jen jich vypadává málo - mnohem méně než např. u NO
Pak taky např. čínský chocholatý pes, či mexický naháč (kteří nemají srst skoro vůbec, ale jsou i jedinci se srstí /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
24.6.14 19:58

@pavla.velova bišonka, pudlíka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
24.6.14 19:58

My mame jorksira, doma opravdu nemame ani chloupek :-) Jeste nelinaji pudlici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
24.6.14 19:59

Malý a nelínající je třeba jorkšír, bišonek, boloňský psík,… je třeba počítat s tím, že by se tihle psi měli česat (alespoň občas ty chlupy vyčesat)- pokud ho neostříháte uplně nakrátko… hodně bych se i zaměřila na to, co od pejska očekáváte…chcete živého psa, se kterým budete dost venku, nebo radši psa, kterej bude vyloženě gaučák…atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
24.6.14 20:11

Já mám teda něco mnohem většího, ale chtěli jsme minulý rok ještě trpasličího jezevčíka nebo malýho pudlíka :mrgreen: Nakonec máme chlapečka a jeden pes nám bohatě stačí. Jsou to takový dvě miminka.. :D Nebo nějakýho malýho chudáčka z útulku :(

• Citovat
  • Upravit
207
24.6.14 20:36

My mame jorkšira nikde ani chlup a navic je to mazel umazlenej miluju ho, nase psi miminko :srdce: nevyžaduje si moc pohybu, moc toho neujde na delsi prochazce mi skrabe na nohy a chce vzit do naruce, zalezi jakeho pejska byste chteli povahove my mame postelovyho :mrgreen:

Příspěvek upraven 24.06.14 v 21:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
24.6.14 20:56

Taky máme jorkšíra a je to miláček. V životě jsem nikde nenašla jeden jediný jeho chlup, za to mých vlasů je všude plno. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
25.6.14 20:56

No spíše nějakého gaučáka a co čivava krátkosrstá také línají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
25.6.14 21:04

Pořiďte čuníka! :P kamarádky mají a prá hlídá víc, než ovčák, ale přitom je mazel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný