Jaké boty na jumping (trampolína)

2439
2.7.13 15:55

Jaké boty na jumping

Ahoj chtěla bych poradit, jaké si koupit boty na jumping - cvičení na trampolínkách. Už tam nějakou dobu chodím a mám takové klasické tenisky s vyšší podrážkou spíš na běh a dost mě z nich bolý nohy. Všude doporučují na jumping tenisky na fitnes, tak jsem si objednala tyto
http://www.sportisimo.cz/…-star/35700/
adidas s rovnou podrážkou, že budou na tu trampolínu příjemnější. Jenže, když přišly, tak byly příšerně úzké. Nepomohlo ani vééélké povolení tkaniček, no prostě hrůza, takže putovaly zpět. Pak jsem si zkoušela ještě jedny fitnes v obchodě a ten samý problém - úzké. Opravdu si nemyslím, že bych měla širokou nohu a nikdy jsem s tím u žádných bot problém neměla. Nebo to se ty fitnes, takto dělají schválně a jsou takové všechny :think:
Budu vděčná za rady a zkušenosti, případně přímo za odkazy a konkrétní botky díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
katka123456
25.8.13 16:05

Ahoj, taky jsem řešila tenhle problém. Měla jsem hodně podobné boty taky od Adidasu, co jsou na odkaze a bolely mě nárty. Nakonec mi někdo doporučil koupit si neodpružené boty (vysvětlení mi bylo logické - pruží trampolína, takže když ještě jednou potom pruží boty, není to dobré). Tak jsem si koupila nějaké obyčejné kotníkové boty taky v Sportisimu a jsem bez problémů. Asi není potřeba kotníčkových, ale já měla problém s tím, že tam žádné jiné neodpružené neměli.. Tak snad jsem ti trochu pomohla :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková