Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám tedy nové, ale staré jsme prodávali za 460, seat alhambra. Ale to naše bylo dost vybavené, určitě jsou i levnější. Přijde mi super, jiné už bych nechtěla. Jinak ještě VW sharan, to je hodně podobné.
Místa na tanečky. My měli 7 místné, 2 sklopné sedačky nebo mega kufr.
VW Touran už mi přijde malý a moc krabice. Ale taky by se asi dalo. ![]()
Anonym- nemusí každý vědět, co mám za auto ![]()
Máme Tourana vzadu 3 isofixy a do kufru nemusím náš sporťák (G-mini Trend Air) skládat a pořád je dost místa na tašky s nákupem a ostatní serepetičky ![]()
Také Seat Alhambra… Jen se těžko shání ojeté. Hledali jsme docela dlouho. Do ceny jsme se vešli.
Opel zafira. Dá se koupit celkem levné i v sedmimistne verzi, ale je to na úkor kufrů.
Citroën c4 Grand, sedačky teda zatím máme jen 2, ale prý se určitě 3 vejdou. Jen nevím, jestli splňuje Vaše požadavky na velký kufr. Jako na dovolenou se 2 cestovními postýlkami jsme se vešli, ale nebrali jsme kočárek. (2 postýlky, 2 cestovní tašky a hromada blbosti kokem) ale když složíme do kufru kočárek (máme klasický sporťák) tak se tam nic moc nevejde.
@mau-mau píše:
@Adelka951 To se obávám, že se nevejde s cenou
Proc ne, tam zalezi jen na stari, da se to sehnat i pod 100 a i takove umi jeste x let jezdit.
@Lenis87 píše:
Opel zafira. Dá se koupit celkem levné i v sedmimistne verzi, ale je to na úkor kufrů.
Znacne, vzdyt je to na podvozku Astry.
My mame Ford Tourneo Grand Connect, je to sedmimistne, mista spoustu, velky kufr. Je to teda takova polododavka, chteli jsme vyssi auto kvuli bolavym zadum a take vzadu soupaci dvere. Ale pocitove to jede jak osobak, za nas spokojenost. Mit ale vic financi, tak by u nas asi zvitezila ta Alhambra.
@Simu S timto rozpoctem se vejdete do nove dacie s nejvyssi vybavou.
@Svistice píše:
@Simu S timto rozpoctem se vejdete do nove dacie s nejvyssi vybavou.
To mi připomíná..
@Simu Za tyhle peníze můžete mít novou Dacii Dokker, 3× Isofix a vedle sebe se reálně vejdou tři pořádné autosedačky. A co se bezpečnosti týče, tak tak si myslíte že nová Dacia na tom bude hůř než 6 let jeté auto se kterým nevíte co kdo dělal. Když vezmu jak jsme v bazaru prodávali fabii s tím co se na ní všechno porouchalo a za dva dny byla prodaná (my jí prodali protože jsme se už v tom krámu báli jezdit) tak si o ojetých autech nedělám iluze.
My mame sharana, ten „novejsi“ model (je prý o 22cm vetsi nez ten starsi). Máme jen 5ti místnímu verzi a místa celkem mrak. 3iso to má, kufr na dvojkocarek (nemusi se skladat). Cenově jsme se vešli dokonce do 200tisic, ale máme rok 2010/2011.