Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To byste tam bydleli společně s majiteli? Já bych se bála si domů nastěhovat někoho cizího (byť jen na víkend).
@smajlik345 ahojky, absolutně ti rozumím. . . .
S manželem nás to tahne do Irska, jejich hudba, atmosféra. …osobne jsem nebyla ani u moře, tudíž se vidim na krásném miste, třeba Bora bora
. Hlavně tam byt s někým, kdo se umi divat. .......
Ja bych rada jednou na tyden nekde do srubu na samote na Aljasce. ![]()
@smajlik345 a prečo bez elektriny? Pekná predstava, ale bez elektriny dnes už hádam ani nik nežije na Slovensku. A také ideálne ako si predstavuješ to nie je. Ale dúfam že sa ti to splní, rozhodne ti to dá iný pohľad na život a na veci…
@splendis píše:
Já si přeju miminko
Jee, tak si budeme držet palce, já si taky přeji miminko, druhé dítě by to bylo teprve. Další rok za námi, čas už se krátí
jinak žádný sen cestovatelský nemám. Leda se ještě jednou projet na sjezdovce na Červenohorském sedle a Peci pod Sněžkou, coz je splnitelné.
Ahoj. Je to trošku utopie - ale ne nesplnitelná. Co by jsi řekla na termály Bešeňová, ubytování v soukromí? Nevím, jestli tam ta paní z domku č. 7 u cesty ještě žije, ale u ní mi bylo vždycky dobře. Prodává se tam domácí žinčica, v okolí jsou hory. Telefon na ní mám - jestli chceš, napíšu do SZ. ![]()
Mohla bys zkusit web workaway.info. Nabízí dobrovolnické práce po celém světě za ubytování a někdy i za stravu. Tak by tam mohlo něco být i na Slovensku, jen se obávám, že pokud něco najdeš na tomto webu, tak majitelé budou spíš mladší. Hodně štěstí.
@Epl tak nemusí to být bez elektřiny i když by to bylo hezčí, ale černa hodinka se dá udělat i s elektřinou
Spíš čím méně moderní civilizace tam bude tím líp. A bez elektřiny je větši šance že tam nebude moderní civilizace žadná.
@mrav Ahoj to bys byl moc hodný děkuji
Krásný Nový rok ať je co nejlepší pro tebe i tvou dcerku ![]()
@Molle děkuji zkusím. Nevadí já chtěla spíš starší majitele typu babička a děda ( můj poslední prarodič odešel když mi bylo 7 let ) takže takovéto vzpomínání jak se žilo kdysi. Ale i ve splnění snů se malé ústupky musejí udělat ![]()
@smajlik345 možná by stačilo Rumunsko http://www.banat.cz/ubytovani.htm