Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já už sama nejsem. Ale před lety jsem byla. A i s hodně akční princeznou jsem si našla chlapa ![]()
A mám s ním teď další dvě princezny. ![]()
@Netopirek to je krásne. Asi to chce čas . Teď vidím všechno černé syn je malým má necelé tři roky . Ajw teda hodně akční a já hodně unavená hahshah . Tak to se dobře čte že si někdo našel štěstí i s dítětem
A že začátku ti byl děs. Ale když jsme si pak s malou udělali svůj režim, tak to bylo fajn. Naopak jsem pak měla problém zas začlenit chlapa zpět ![]()
@mrav píše:
Hlásím se. Mám tříletou dcerku. Loni v létě jsem ovdověl.
Přeju jen to dobré v dalším roce. A ať už brzy nejste na všechno sami. Přeju vám do života tu nejlepší parťačku a spřízněnou duši, jaká se dá najít. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj je tady někdo kdo je s dítětem úplně sám? Rodinné vztahy jsou špatně takže dá se říct že rodinu nemám. Se syn jsem sama před půl rokem jsem odešla z nefunkčního vztahu a je toho na mě nějak moc. Těšila jsem se jak budu sama a uleví se mi, ale je to horší než jsem myslela…
Ja ano,synovi v tu dobu byli necely 4 roky.Jsme spolu 7 a pul let a mame dalsi dceru.
@Anonymní píše:
@Netopirek to je krásne. Asi to chce čas . Teď vidím všechno černé syn je malým má necelé tři roky . Ajw teda hodně akční a já hodně unavená hahshah . Tak to se dobře čte že si někdo našel štěstí i s dítětem
Já jsem se „vrátila“ k lásce z náct období. Nejdřív jsme se vídali jen kvůli sexu. Později na celé víkend až to přešlo do vztahu. Já sama jsem nikoho nehledala. Prostě to bylo nějak samo ![]()
S malou jsem byla sama dva roky než to bylo vážné.
Byla jsem sama s dcerou od jejich dvou let, trvalo to pár let než jsem potkala toho pravého, kterého jsem pustila dál než do postele.. Ale já nebyla zoufalá, nešťastná, naopak byla jsem mladá, ctitelů bylo dost, přestože jsem měla dítě, užívala jsem si život, sebe a dceru.. Zpětně na taky roky kdy jsme byly sami vzpomínám jako na hezké období, starostí bylo jen trochu, nebylo moc peněz..
@mrav píše:
Hlásím se. Mám tříletou dcerku. Loni v létě jsem ovdověl.
Promiň, ale rozesmáls mě
. Proto jsi na emiminu?
Já to napsala asi blbě. Nechci znevažovat rozhodně tvou život. situaci…
@smutná máma píše:
Promiň, ale rozesmáls mě. Proto jsi na emiminu?
A proč ne? Je tu plno maminek, proč by tu nemohl být i táta?
![]()
@mrav jasně, fandím ti, udělala bych to samé. Život zabalit nemůžeš, musíš jít dál… Mě taky nenapadlo, že ve svých letech budu někdy na emimiu ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj je tady někdo kdo je s dítětem úplně sám? Rodinné vztahy jsou špatně takže dá se říct že rodinu nemám. Se syn jsem sama před půl rokem jsem odešla z nefunkčního vztahu a je toho na mě nějak moc. Těšila jsem se jak budu sama a uleví se mi, ale je to horší než jsem myslela…
Nezoufej
ja si taky rikala, ze zustanu s dcerkou sama - par kluku o me zajem melo - a byli fajn, ale proste svobodni mladi kluci, moc netusili co obnasi zivot s malym deckem, myslim ze by to po case stejne nefungovalo. Uplne nahodou jsem potkala uzasneho chlapa, ma taky dve male deti, takze jsme na stejne vlne - sedli jsme si i ohledne vychovy a ac cizi deti nemusim, ty jeho mam rada od prvniho setkani. Bud otevrena, mila, najdi si nejaky zajimavy konicek, chodte se synem ven a uvidis, prijde to samo ![]()
Byla jsem sama se synem. Už čtvrtý rok jsem šťastně zadaná
a třetí dítko na cestě. To jsem ani nehledala, syn mi dával dost zabrat, bylo to fakt náročný
ono je to s ním pořád těžký a to už mu bude 6
ale muž to zkoušel tak dlouho, dokud jsem nekyvla na schůzku a od tý doby jsme spolu no ![]()
Takže nehazej flintu do žita ![]()