Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@eva valoi píše:
Ahoj holky, milé emimino! Přeji vám všem všechno nejlepší v příštím roce. Hodně zdraví, štěstí, úspěchů v soukromém i profesním životě, hodně spokojenosti. Těm, které se snaží o miminko, ať zaklepe na dveře čáp.) Jsem ráda, že vás mám.
Vsem zenam i emimino muzum
preju super skvely, plodny a uzasny novy rok 2019
Uz ted se tesim na nova bozi temata, prispevky a leckdy i bitky ![]()
@eva valoi píše:
Ahoj holky, milé emimino! Přeji vám všem všechno nejlepší v příštím roce. Hodně zdraví, štěstí, úspěchů v soukromém i profesním životě, hodně spokojenosti. Těm, které se snaží o miminko, ať zaklepe na dveře čáp.) Jsem ráda, že vás mám.
Taky přeji jen to nejlepší. Štěstí a zdraví do vašeho domova i rodin všech uživatelů. ![]()
Taky přeji Všem jen to nejlepší v novém roce! Štěstí, spokojenost a hlavně zdraví. ![]()
do noveho roku preji vsem zdravi stesti lasku osobni pohodu a jen ty spravne lidi kolem sebe. prala bych si aby v novem roce nekteri lidi leckdy zpomalili a zacali si skutecne uzivat svou zivotni cestu. protoze opravdu se mnohdy honime za nasim cilem a unika nam to podstatne - pozitek z cesty.
vsem krasny silvestrovsky vecer.
@Jedna babička píše:
do noveho roku preji vsem zdravi stesti lasku osobni pohodu a jen ty spravne lidi kolem sebe. prala bych si aby v novem roce nekteri lidi leckdy zpomalili a zacali si skutecne uzivat svou zivotni cestu. protoze opravdu se mnohdy honime za nasim cilem a unika nam to podstatne - pozitek z cesty.
vsem krasny silvestrovsky vecer.
Přidávám se s přáním, ať si plníte sny blízké i vzdálené, máte prostor i pro své malé radosti a hlavu v oblacích, ať je život protkán tou správně vyváženou směsí něhy, smíchu, optimismu, energie a zasnění. Nemoci huš a zdraví ať vás provází na každém kroku.
Také vinšuji všem pohodový rok 2019 plný zdraví, štěstí, lásky a splnění všech přání ![]()
Taky preju krasny a stastny novy rok 2019
a pro vsechny hlavne zdravi!
![]()
@Kukacka123 píše:
Taky preju krasny a stastny novy rok 2019a pro vsechny hlavne zdravi!
![]()
Dík Kukačko!
Tobě taky