Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky mene mobilu,udrzet vahu a mene se nervovat doma i v praci,ale to asi nezvladnu
Společně s přítelem jsme si řekli, že začneme víc cvičit a zdravěji jíst ![]()
Mam, ale necham si je pro sebe, aby se to splnilo.
Budu doufat, ze vse co si preji, co potrebuji nebo po cem touzim, tak se opravdu stane.
Mene mobilu, vice knih, vetsi trpelivost v praci i doma. A trochu vic se socializovat, jsem vlk samotar.
Když rozdělám projekt,tak ho musím prostě dokončit..takže vytrvalost.
Zhubnout, dostat se do kondice, chodit se psy na prochazky, venovat se více dětem, byt vic v pohode, najit si cas na knizky… A co bych rada ale nevim zda bych to zvladla-zacit sit na stroji, zacit se ucit anglicky…kdyby tu byl nekdo kdo ma stejne cile a chtel by se trochu podporit budu rada za zpravu:-)
začátkem ledna vyřídit žádosti o byt. přestat tolik myslet na možnost ZT. nevysrat se na školu.
Nic, vse je tak jak ma byt a ja delam vse nejlepe, jak umim a staci, kdyz to tak zustane.
Ja myslim že ze vsech predevzeti zvladnu jen udrzet si vahu
.
Rozmluvit svoji dcerku, pracovat s ni tak, aby se za dalsi rok posunula co nejdal… Polevit v praci, stale tesit a motivovat sveho muze
a vic se vidat s rodici, jsou skveli
a zhubnout, ale to se mi asi pri mem obzerstvi nepodari ![]()
Odstatnicovat, uspesne se prestehovat do noveho, zhubnout aspon 6kg (letos jsem dala 8, tak pomalu a lehce pokracovat), mene mobilu a co nejvic cestovat, vyletit, uzivat si kultury atp.