Predsevzeti do roku 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1120
31.12.18 21:16

Odstatnicovat, uspesne se prestehovat do noveho, zhubnout aspon 6kg (letos jsem dala 8, tak pomalu a lehce pokracovat), mene mobilu a co nejvic cestovat, vyletit, uzivat si kultury atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.18 23:21

Za 14 dnů si jdu pro microline (zahuštění vlasů) a doufám, že se mi tím otevřou nové možnosti a uzdraví se moje duše. Chci to maximálně využít, to je mé předsevzetí.

• Citovat
  • Upravit
1231
31.12.18 23:42

Tak ja jeste pridavam dalsi predsevzeti. A to je cislo 1. Nechat si zavest telisko. Po dnesni nehode 8o . :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
1.1.19 01:17

Ahoj, tak u mě zhubnout a jíst zdravěji, začít se aspoň trochu hýbat. A myslet na sebe, 8 let jsem byla doma a vse se točilo hlavně kolem děti, takže doplnit šatník, dopřát si kadeřníka, pedikúru atd. Víc času pro manžela. Větší trpělivost s dětmi. A celkově si to tak nějak užít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
1.1.19 03:04

Kazdy den vstat driv o 40 minut a nalicit se. :mrgreen: Miluju make up, bavi me se licit i mi to jde, ale nejsem schopna vstat driv. Pak se odbydu behem 10 minut a neni to ono. Chci si to uzit, dokud nejsem uplne vrascita, pak uz to nebude mit ten efekt 8)
Jo a jeste casteji volat babicce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová