Jake boty na uzkou nozicku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10680
7.6.19 23:01

Jo jinak superfity se delaji v uzke, normal i siroke, chce to pohlidat si pri nakupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
7.6.19 23:03
@luci.no píše:
Me se obcas povede sehnat starsi model se slevou. Vzdy tedy kupuji boty nove. Nas rekord je ale asi 1700,– :roll: Ale kdyz clovek s ditetem obejde treba 10 obchodu, v kazdem si zkusi minimalne 5 paru bot…tak pak jsem rada, ze neco sedi a dite si nestezuje.

My našli v Ostravě super prodejnu mají fůru značek, velikosti…zatím jsme vybrali vždy. Dcera má nohu širší, a vysoký nárt. Zatím vede primigi. ty jsmě měli nejvíce. A cena nejvyšší byla 1450 a zimní primigi. Dceři jsou tři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
7.6.19 23:04
@Markéta80 píše:
@Veru1987 ten výběr je omezený a jsem ráda že něco seženu. Ale nejstarší naopak široká obří noha, vysoký nárt a problém ještě větší. Ale lurchi má víc šířek takže mu taky sedí a zimní měl vikingy, ty má malá ted jako celoroční a dneska došli keeny, ale užší střih, v krámu jsem viděla i fakt široké. Měla je už loni tak jsem vzala jen větší velikost :mrgreen:

Dceera má ted keeny na léto a máme ty široké. Ale vím že bývají i uzké. Dcera má širší nohu. My kupujeme hlavně primigi botky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
7.6.19 23:06

Nevim jake delaji ty keen.Ale syn ma sirokou nohu a vysoky nart. A byli to jedine sandale co mu padli nejlepe krom viking.Ale asi delaji i uzke :nevim: Kamaradky deti maji uzke nohy a ma stim take problem.Ale osvedcilo se mi projet vic detskych obuvi. Momentalne jezdime pro starsiho 40 km. Nejvic kupujem od viking.Ale unas maj treba odnich jen jednu barvu. A syn si pak nemuze vybrat ani to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35444
7.6.19 23:15

I keeny na uzsi nohu jsou realne tak na normalni, na uzkou v zadnem pripade. Obe deti maji uzke nohy a keeny nikdy mit nemohly. Ale superfity ano a nektere typy primigi, ecco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
7.6.19 23:19

@Veru1987 já se právě byla kouknout tady a paní že už je hodně vyprodáno, neměli stejně velikost a na jedny jsem koukala jak jsou obrovské 8o. Ono je víc typů a ty co měla loni jí seděli ok po utáhnutí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
7.6.19 23:26

My si oblíbili Filii, ty jsou spíš užší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4740
7.6.19 23:27

Superfity, ale pozor naju i siroke. A teraz bam ponukali aj Lurchu a Ricosty. Tie ma mladsi. Starsi ma extremne uzku nohu a hlavne uzky kotnik. V celej prodejne ji byli dobre piuze jedny sandaly :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
8.6.19 08:08

Starší má naprosto extrémně úzkou nohu (i Superfitky sedí nejlíp v té nejuzší šířce). Co může mít: Superfitky, od Keenu typ Moxie, balerínky Befado, některé typy od Primigi, a teď jsme nově objevili vyšší goretexky od Viking, které jsou uzoučké - typ Bisslet mid. Jo a celkem sedí tenisky z Decathlonu, takový ten dražší bežecký typ Kalenji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
8.6.19 12:24

@luci.no je dekuji, to je dost znacek, mrknu na to. Potrebuji pro nejstarsi jeste nejake sandalky navic do skolky. Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
8.6.19 12:28

@Aliik dekuji, mrknu na ty znacky taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
8.6.19 12:33

@Veru1987 ceny uz jsem taky prestala resit. Minuly mesic jsme kupovali pro dceru 2×tenisky,2× papuce (jedny do skolky, druhy domu),synovi papuce, tenisky a sandalky.Tu celkovou castku radeji ani nebudu psat…ale hlavni je, aby deti meli kvalitni boty a nenicily si nozicky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková