Jaké čaje?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jaké čaje?
Zdravím Vás, prosím o info, jakými čaji jste začínali od 6. měsíce?Má někdo zkušenost s čaji ČAJÁNEK, jsou slazeny pouze laktozou, tak mi přijdou jako granulované vhodné. A co sáčkové čaje?Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja ti neporadim. Agate bude 8 mesicu, ale caj nepije vubec - bud mliko anebo vodu. Vlastne kdyz mi tu nekdo vysvetli, proc by caje mela pit, budu rada. Dik!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,já koupila sáčkový od TEEKANNE BABY TEA,ale malýmu nechutná,takže pijeme vodu a ředěné ovocné štávy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Panndo,
ja davam malemu prevarenou vodu a kdyz je nemoc, tak sypane caje, ty jsou nejkvalitnejsi. Granulovane mi moc nesedi, na muj vkus jsou moc sladke a uz je to nejak chemicky upravene.
Myslim, ze je lepsi, neucit moc na sladke napoje.
Kupuju Detsky sypany caj od Lerosu, nebo malemu varim medunkovy, z cerstve medunky ze zahradky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aha, sypané jsou taky fajn.Malá občas pije vodu s pár zrnky fenyklu, chutná jí to. Jsem taky zastáncem neslazených nápojů. Jen jsem chtěla vědět názor na tento čaj, viděla jsem i bio čaje s laktozou, ostatní obsahují cukr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pandi, pokud ti mala bude pit vodu, bude to to nejlepsi.
Kralishek, za sebe bych rekla, ze caje by se meli pit, kdyz je nejaky problem, treba prdiky, nebo nachlazeni, medunka pro lepsi spanek. Jinak me nic nenapada. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych granulované čaje vůbec nedávala, ať je to bio nebo slazené laktózou. Byla bych ráda, že pije ty normální, sáčkové, neslazené ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, já ti granulovaný čaj z vlasní zkušenosti moc nedoporučuji. Taky jsem ji myslela, že jsou v pohodě a malá už má zkažené zoubky
a to jsem jí dávala tak půlku odměrky na 200 ml, takže to byla spíš jen načichlá voda a i přesto se jí zkazili. Ted pije čistou vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, granulované bych nedávala. Sestra má 7-měsíčního chlapečka a dává mu ovocné čaje od MEGAFYTU a chválí si je:
http://www.lekarna.cz/…nalev-sacky/#…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá pije tyhle sypané ovocné čaje od značky Babio a moc jí chutnají http://www.goldim.cz/…vych-saccich
- načítám...
- Citovat
- Zmínit