Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Stejně děkuji za názory, byt na mě tak to bude Robin, ale tatínkovi se to nelibi ![]()
z těchto čtyř možností na kterych jsme se shodli je muj favorit Patrik, ale přítel by chtěl Tadeáška, pak se nám libi Denis, ale toho má kámoška se kterou se sice tak často nevidám, ale nerada bych ji naštvala.
Me se libi nejvic Patrik… Libilo se mi vzdy toto jmeno nejvic…
![]()
Z těch čtyř jmen určitě PatRik JadRný, líbí se mi ta shoda. Nebo pak překecat taťku na Robina, taky hezké Robin Jadrný, ale Patrik je hezčí ![]()
@Andrea157 píše:
@peggy.sl ja třeba tadeášů nebo denisů moc neznám
S Tadeášem chodila moje dcera a byl to blbínek, takže to néé..Denis - penis, je soused a můj bývalý spolužák a má dodnes z toho jména trauma, Patrik je náš zaměstnanec a je divnej, další Patrik je feťák, Šimona jsem chtěla dát v případě, že dvojče bude taky kluk a jmenoval by se Matouš.. ![]()
Tak a tímhle způsobem jsme vybírali jména pro naše děti, takže to jsou nakonec taková, co široko daleko nikdo nemá.. ![]()
@katty26 píše:
Příjmení bude po tatínkovi Jadrný. Ja vím, že se musíme rozhodnout sami,
ale mě se libi všechny,navíc jsem hrozně nerozhodná.
v tom pripade Tadeas nebo Simon Jadrny se mi libi
@peggy.sl píše:
S Tadeášem chodila moje dcera a byl to blbínek, takže to néé..Denis - penis, je soused a můj bývalý spolužák a má dodnes z toho jména trauma, Patrik je náš zaměstnanec a je divnej, další Patrik je feťák, Šimona jsem chtěla dát v případě, že dvojče bude taky kluk a jmenoval by se Matouš..
Tak a tímhle způsobem jsme vybírali jména pro naše děti, takže to jsou nakonec taková, co široko daleko nikdo nemá..
taky takovym zpusobem vybiram jmena jak mam se jmenem nekoho spojeneho negativne uz se mi nelibi