Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@peggy.sl
mi se strasne zacalo libit jmeno Tibor (znam jednoho spoluzacky pritel driv golfolista, ted trener, uspesny pan) ovsem doma to neproslo pry hnusne Slovenske jmeno
pritom tak hezke jmeno a nema ho kazdy kluk nemam rada davy jmen.
Ahoj, za mě Patrik. Hodí se to i k přijmení. Jinak mi přijde, že dneska mají všichni, Tadeáš, Tobiáš, Matyáš. Už se mi to vůvec nelíbí. Ale Patrik je super ![]()
Tak já bych byla pro Šimona nebo Patrika..navíc Tadeášů se teď rodí strašně moc ![]()
Všechno jsou krásná jména! denis se mi líbí nejméně! tedíků je v poslední době docela hodně, takže bych se asi rozhodovala mezi šimonem a patrikem, k přijmení se mi víc líbí patrik, ale zase 2 R jsou nebezpečná…
@IvkaH píše:
@peggy.sl
mi se strasne zacalo libit jmeno Tibor (znam jednoho spoluzacky pritel driv golfolista, ted trener, uspesny pan) ovsem doma to neproslo pry hnusne Slovenske jmenopritom tak hezke jmeno a nema ho kazdy kluk nemam rada davy jmen.
To je krásné jméno a navíc máš jistotu, že jich ve škole nebude padesát..já mít kluka, tak je to Hubert..to je můj sen, ale mám smůlu, už mám odrozeno..
Ahojky,
za mě určitě Patrik a s příjmením to bude znít suprově! Jinak to záleží stejně na Vás tak hlavně ať zvolíte tu nejlepší variantu. Já měla vybrané jméno Vilém, ale holčička nám nabourala plány ![]()
Za me patrik
Ale jestli mu potom treba ve skolce moc nepujde R tak to bude mit dost tezky mit ho ve jmene i prijmeni :-/
ALe zalezi to jen na vas zeptej se na nazor babicek tet atd. vy mu potom tak budete rikat
tak hodne stesti ![]()
A nechceš dát jméno po tatínkovi, dědečkovi? To vám usnadní rozhodování, a ještě bude mít rodina radost, že se pokračuje dál ![]()
Z tohohle výběru jedině Tadeáš, všecko ostatní děs běs
a Tomášek by taky nebyl špatnej ![]()
Tak k příjmení mi jdou všechna. Jinak nechápu, k čemu ti diskuze bude, protože to bude vaše dítě, tak byste se měli rozhodnout vy podle svého názoru a uvážení a nedat na nějaký cizí ženský na internetu. Stejně se nedozvíš nic, protože každému se líbí a nelíbí něco jiného. ![]()
Jinak z tvého výběru se mi líbí nejvíce Šimon.
Příspěvek upraven 27.05.16 v 15:36
Je to Vase vec, za me teda Patrik. Jinak me se libi Teodor, rikala bych mu Teo ![]()