Jaké dát malému jméno?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
74219
8.3.13 14:59

@peggy.sl
mi se strasne zacalo libit jmeno Tibor (znam jednoho spoluzacky pritel driv golfolista, ted trener, uspesny pan) ovsem doma to neproslo pry hnusne Slovenske jmeno :twisted: pritom tak hezke jmeno a nema ho kazdy kluk nemam rada davy jmen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie8951
8.3.13 14:59

Ahoj, za mě Patrik. Hodí se to i k přijmení. Jinak mi přijde, že dneska mají všichni, Tadeáš, Tobiáš, Matyáš. Už se mi to vůvec nelíbí. Ale Patrik je super :palec:

• Citovat
  • Upravit
3036
8.3.13 15:01

Tak já bych byla pro Šimona nebo Patrika..navíc Tadeášů se teď rodí strašně moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
8.3.13 15:07

Všechno jsou krásná jména! denis se mi líbí nejméně! tedíků je v poslední době docela hodně, takže bych se asi rozhodovala mezi šimonem a patrikem, k přijmení se mi víc líbí patrik, ale zase 2 R jsou nebezpečná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
8.3.13 15:09
@IvkaH píše:
@peggy.sl
mi se strasne zacalo libit jmeno Tibor (znam jednoho spoluzacky pritel driv golfolista, ted trener, uspesny pan) ovsem doma to neproslo pry hnusne Slovenske jmeno :twisted: pritom tak hezke jmeno a nema ho kazdy kluk nemam rada davy jmen.

To je krásné jméno a navíc máš jistotu, že jich ve škole nebude padesát..já mít kluka, tak je to Hubert..to je můj sen, ale mám smůlu, už mám odrozeno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
8.3.13 15:12

Šimon, jednoznacne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14688
8.3.13 15:18

Šimon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
8.3.13 15:19

Ahojky,
za mě určitě Patrik a s příjmením to bude znít suprově! Jinak to záleží stejně na Vás tak hlavně ať zvolíte tu nejlepší variantu. Já měla vybrané jméno Vilém, ale holčička nám nabourala plány :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
8.3.13 15:19

A co misto Šimon jmeno Simon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
8.3.13 15:20

Za me patrik :-) Ale jestli mu potom treba ve skolce moc nepujde R tak to bude mit dost tezky mit ho ve jmene i prijmeni :-/ :-D ALe zalezi to jen na vas zeptej se na nazor babicek tet atd. vy mu potom tak budete rikat :-) tak hodne stesti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
8.3.13 15:36

A nechceš dát jméno po tatínkovi, dědečkovi? To vám usnadní rozhodování, a ještě bude mít rodina radost, že se pokračuje dál :P
Z tohohle výběru jedině Tadeáš, všecko ostatní děs běs :mrgreen: a Tomášek by taky nebyl špatnej :P

• Citovat
  • Upravit
29436
8.3.13 15:40

Tak k příjmení mi jdou všechna. Jinak nechápu, k čemu ti diskuze bude, protože to bude vaše dítě, tak byste se měli rozhodnout vy podle svého názoru a uvážení a nedat na nějaký cizí ženský na internetu. Stejně se nedozvíš nic, protože každému se líbí a nelíbí něco jiného. :mrgreen:

Jinak z tvého výběru se mi líbí nejvíce Šimon.

Příspěvek upraven 27.05.16 v 15:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
8.3.13 16:04

Za mě Šimon..taky jsem ho chtěla bohužel ja nemůžu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
8.3.13 16:13

Za mně taky Šimon :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niou
8.3.13 20:55

Jaké dát malému jméno?

Je to Vase vec, za me teda Patrik. Jinak me se libi Teodor, rikala bych mu Teo :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence