Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@katty26 píše:
Příjmení bude po tatínkovi Jadrný. Ja vím, že se musíme rozhodnout sami,
ale mě se libi všechny,navíc jsem hrozně nerozhodná.
v tom pripade Tadeas nebo Simon Jadrny se mi libi
@peggy.sl píše:
S Tadeášem chodila moje dcera a byl to blbínek, takže to néé..Denis - penis, je soused a můj bývalý spolužák a má dodnes z toho jména trauma, Patrik je náš zaměstnanec a je divnej, další Patrik je feťák, Šimona jsem chtěla dát v případě, že dvojče bude taky kluk a jmenoval by se Matouš..
Tak a tímhle způsobem jsme vybírali jména pro naše děti, takže to jsou nakonec taková, co široko daleko nikdo nemá..
taky takovym zpusobem vybiram jmena jak mam se jmenem nekoho spojeneho negativne uz se mi nelibi
@IvkaH píše:
taky takovym zpusobem vybiram jmena jak mam se jmenem nekoho spojeneho negativne uz se mi nelibi
My máme samé holky a s manželovou minulostí rockového bubeníka to bylo celkem drámo něco vybrat..
např..Magdaléna - to nééé ta měla děsně chlupatý nohy, Blanka - to už vůbec, ta měla divný prsty na nohou, Anežka - to byla máma našeho basáka a chlastala jako duha..
No a potom si něco vyberte..
![]()
@IvkaH přesně tak
Jméno, co mi někoho připomíná tak bylo zavrhnuto…Proto mám jména taková, která u nikoho neznám =D
@katty26 Ahojky tak za me urco Tadeas…
Ma jednoho doma!!Bude mit za par tydnu 2 roky, a k vasemu prijimeni se mi i hodi vice!
Tadeasu moc neni, zatim v okoli nikoho neznam,(svitavy),takze si myslim ze jich jeste moooc neni!!
A i kdyby tak co!!
Patrik (toho jsem chtěla) nebo Denis… Šimon taky super, ale má svátek před Vánocema, tak to by měl malej blbý.
@Jaja87 u nás je to samej Tadeáš a Matyáš… už se ani holek neptám jaký daj jméno klukovi, protože je to vždy Tadík nebo Matík ![]()
@mejdylko No jo no tak kazdyho vec to je…Kdybych ja mela resit jaky kdo ma jmeno, tak nedam zadny abych jich zase nepribilo…
Na tohle se zase clovek tak ohlizet nema…
Znam dve holky co maji Matyase ale nejsou odsud, a Tadu z naseho okoli jsem neslysela ani jednou, mozna jednou, ted nevim..Ale to je jedno, neresim to. Jmeno se me libilo a manzelovi, tak co…
![]()
Ještěže jsi dala aspoň na výběr. Diskuze o jménech na emiminu mě totiž opravdu baví, nevím, v čem konkrétně ti má názor takového množství úplně cizích ženských pomoct. Ale když už jsem tu - já jsem na Matyáše, Tadeáše a ostatní „- áše“ alergická - je to jak výjev z bible.
My máme doma 11.měsíčního Robinka, těch je málo a tatínek by chtěl ještě třetí klučíka- Tadeáška.
Ale vybrala bych svému srdci nejbližší.