Jaké dětské chůvičky do 1000 Kč?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
221
19.9.08 09:50

Jaké dětské chůvičky do 1000 Kč?

Dobrý den, chci jako dárek koupit dětské chůvičky v ceně do 1000 Kč. Je to pro mimíska ve dvoupatrovém rodinném domku na vesnici. Do těch nejlevnějších SENCOR moc jít nechci. Poradíte z vlastních zkušeností? Za rady, tipy a zkušenosti všem moc děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
19.9.08 13:01

Ahoj, my máme Philips, ale byl drahší - cca 2.000. Vzhledem k tomu, že bydlíme na sídlišti, chtěli jsme něco s více kanály - máme jich 16, ty levné mají myslím 2-3. A super věc je, že ti chůvička ukáže, že je spojení špatné (vypadl signál, vybitá baterka atd. ). Je tam světýlko, které začne blikat a pípat. Tohle je fakt super !!! I signál je dobrý, není to žádné šumítko. Podle mne se vyplatí více zainvestovat. Nemůžeš to třeba koupit s někým ?

• Citovat
  • Upravit
5784
19.9.08 16:04

Máme taky Philipsy a nemůžu si je vynachválit. kamarádi si nedávno kupovali od firmy Bravo, stály něco kolem tisíce myslím a taky nevypadí špatně. Ale nevím jak je to s poruchovostí atd. zatím je mají krátce…

http://www.isolit-bravo.cz/eshop/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
19.9.08 20:47

Ahoj, zrovna pred nekolika tydny jsem resila uplne stejny problem - chuvicky jako darek, spolehlive a ne moc drahe. Tak jsem zvolila znacku Brondi (prikladam i odkaz na obchod kde jsem je koupila). Zvolila jsem je jednak proto, ze jsou levne a hlavne jsou uzasne! Ma je moje znama a nemuze si je vynachvalit (mimochodem, ma i Philips'ky, ale pouziva jedine Brondi!) Ja sama mam taky Philips'ky a myslim, ze postradam par funkci, ktere maji prave Brondi…
 http://www.eva.cz/s.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
23.9.08 09:37

Holky, moc děkuju za odpovědi. Po několika mnoha hodinách strávených na netu hledáním a studováním chůviček :roll: jsem nakonec vytipovala tyto 4 výrobky: H+H MBF 1111, BRONDI BM-10, ETA 1305 90000 a HYUNDAI ABM 928. U každé je nějaké plus a samozřejmě taky mínus - taky nemůžu v ceně do 1000 chtít žádné zázraky :wink: Máte je některá doma? A jaké s nimi máte zkušenosti? Nejvíc se mi asi zamlouvá ta ETA. Za odpovědi díky - díky - díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
23.9.08 09:40

Nabie - ta vysílačka Brondi vypadá dobře, jen mně na ní vadí, že dětská jednotka musí být pořád zapojená do elektřiny a že není na baterky. To asi pak nejde využít např. když mimi spinká venku v kočárku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák