Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pro velky psy se na klouby nejlepe vyplati pouzivat pripravky pro kone…uz leta s uspechem pouzivam gelapony treba zde http://petdiscont.cz/index.php?… kyblik nam vydrzi i dva roky (nedavam denne)
@Clarita píše:
tak to bych chtěla vidět skladnou dogu![]()
![]()
. Už takhle máme, co dělat se poskládat na gauč a do postele
.
fakt sou…ja vozivala ve favoritu dve dogy a kozu
![]()
@mikitaa píše:
Pro velky psy se na klouby nejlepe vyplati pouzivat pripravky pro kone…uz leta s uspechem pouzivam gelapony treba zde http://petdiscont.cz/index.php?… kyblik nam vydrzi i dva roky (nedavam denne)
No, tak dogy jsou takový menší koně. Sousedi na chalupě maj ty úplně mikro poníky a teda dogy jsou větší jak tyhle „koně“
.
@mikitaa - tak to musel být pohled pro bohy
. Favorit toho ale snese hooodně
.
@Ani123 je to možný ale podle mě je to tak u všech držších granulí.
Ta naše AST je pekně mlsná a né všechny jí chutnaj ted krmíme obyč a máme snímky kloubů asi 4 měs staré a opotřebení žádné tak sem ráda. Časem bych se ale chtěla vrátit k těm bosch. Jinak i často vařim sřídam maso a vnitřnosti na tom si vždycky pochutná nejvíc
Vitamíny nepřidávám podle vet. je zatím rozhodně nepotřebuje.
Na Acanu je potřeba dát pozor u černých psů. protože obsahuje hodně karotenu a pak jakoby šisují
Eucanuba je super, ale je to drahé. Je to otázka peněz. Superprémiová jsou nejdražší, ale nemusí být nej. Já jsem štěněti (kříženec labradora a malamuta) dávala Guabi Natural a měla strašný průjem, asi 14 dnů a tak jsem to nevydržela a vyzkoušela asi 4 značky. U labradora je fajn, že je to popelnice, co sežere okamžitě vše, nevybírá si. Nakonec jsem zakotvila
u Profine Junior Large, 792 15kilovka, je to superprémiové a objednávky nad 700Kč je doprava zdarma ![]()
Určitě se nevyplatí šetřit, čím více se šetří na granulích, tím více se pak nechá u veterináře
krmíme Pro planem a spokojenost ![]()
@Zuzlounek píše:
Určitě se nevyplatí šetřit, čím více se šetří na granulích, tím více se pak nechá u veterinářekrmíme Pro planem a spokojenost
Taky jsme dlouho krmili Pro Planem, ale pak nás veterinář upozornil na nízký podíl masa a doporučil Orijen
od té doby labradorka nenabírá na váze má lepší srst a celkově je nějaká lepší ![]()
Máme zlatého retrívra a nejvíce se osvědčil Royal Canin ( kupujeme light - máme kastrovanou fenu a má sklony přibírat), objednáváme přes net - Mall, Korunka a vyzvedáváme osobně. Kupujeme 1řkg balení na které často bývají velké slevy ![]()
Zdravím všechny
máme 8 měsíční štěně pořád má takové řidší bobky
nedají se sebrat jako se tak rozmáznou
je to u štěnat normální? ![]()
nebo jí nesedí granule?
jaké máme třeba zkusit
díky všem ![]()
My frčíme na granulích Belcando a super (kupujem na zvire. cz), je to německá výroba, žádné podřadné výroby v Polsku jako má Acana, nebo masokostní moučka z jatek jako má Royal Canin.
Můj pes má velmi citlivé zažívání, nevyhovovalo mu nic (začínal na Orijen, zkoušeli jsme Acanu, ProPlan, různé druhy Hills, Platinum - ty pořád používáme, ale na stopování, atd…) nevyhovoval mu ani Barf
(přitom prvky barfu dostával od mala - syrové maso, kosti, tvaroh, zeleninu, atd)
Tohle je první značka granulí, po kterých má hromádku ok, granule sežere (což se o drtivé většině granulí říct nedá) a navíc je ta hromádka malá.
Takže za nás doporučuju ![]()
Ahoj. Já mám sice kočku, ale mám kamarádku, která své štěně labradora krmila granulemi Taste of Wild a krásně prospívalo. Koupíš je třeba tady http://www.bestfordogs.cz/?… , je tam i spousta jiného kvalitního krmení. Ty Taste, ač tedy nejsou komercí rozšířené, jsou co do kvality složení rozhodně lepší než třeba Royalky apod.
Chiccope-asi to nepíšu přesně
a občas pro změnu brit, na chciccope nedám dopustit ![]()
A 15kg pytel chiccope nám stačí na 2 měsíce a pár dní, podle dávkování. Naše pesina má cca 26 kg.