Jaké internet radio máte?

4099
25.4.15 20:54

Jake internet radio?? Mate?

Nevim kde se zeptat, zkusim zde :nevim:

Mate doma internetove radio? Jake? Jste spokojeni?

Nevim jake vybrat, levne to zrovna neni…
Chci se pripojit pres domaci wifinu (bez PC), aby to melo nejakou pamet na radia, dobre fungovalo streamovani, taky normalni FM radio…

pripadne jestli vite kde se zeptat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2199
25.4.15 21:12

Máme z lidlu silvercrest a dobrý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
27.1.17 22:28

Zkouším oživit. Máte někdo nějaké internetové rádio?
Chtěla bych nějaký multifunkční přístroj, který by byl internetovým rádiem, měl přijímač FM rádia, přehrávač CD, přehrávač MP3 přes USB a budík :mrgreen: Ale nic takového asi neexistuje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
28.1.17 11:05

Já nakonec koupila z Tchiba a jsem moc spokojená. hraje mi denně. mám tam předvolené stanice (české i zahraniční) a snadno se přepíná.
CD přehrávač nemá, to jsem nechtěla (žádná CD ani nemám). AUX IN to má, tak asi možno přehrávat z jiných zařízení, ale já nezkoušela
používám ho čistě jako internetové rádio, hraje denně několik stanic na střídačku podle potřeby (nevedeme TV)

měla jsem i reklamaci (začal blbnout reprák, rádio hrálo dál, jenže se to ztišovalo), vyřídili to prostě výměnou přístroje a bez jakéhokoliv zkoumání nebo potíží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
28.1.17 16:55

@budi Na to jsem koukala, ale holt Tchibo…už není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
28.1.17 19:43

Oni ho vzdy mivaji v nabidce, podle tech jejich „temat“… pred vanoci jsem ho videla znovu. ja ho koupila pred rokem…a uz nekdy driv jsem na nej koukala a pak ho zas nemeli.
tak jestli mezitim nekoupis jine, tak myslim ze v tchibu zase bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
28.1.17 20:13

@budi A dá se na takovém rádiu naladit i normální stanice třeba Rádio City? Nebo to nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
11.2.17 09:17

Něco Vám poradím. Zařízení, která mají internetová rádia jsou dost drahé. Já jsem to vyřešil tak, že jsem vzal starý telefon, u kterého funguje wifi a přes vstup jsem ho připojil na HiFi. Mám k němu koupenou kolébku, tak že je pořád připojen ke zdroji. Zapnutý spotify a je to. Jde to vlastně na dálku ovládat přes telefon co mám u sebe. Elegantní řešení. Potom můžeš pustit přes internet vlastně cokoliv z jaké kolik hudební nebo streamovaci aplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
11.2.17 17:16

@Lumius
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nejste můj chlap? :mrgreen:

taky mi to říkal, dokonce mi to i tak nachystal

fungovalo to, když to on zapnul… pak třeba druhý den to šlo (občas), ale další den už to nešlo. Z milionu nejrůznějších důvodů. Chlap pak vždycky přišel a s mohutným obracením očí v sloup mi vysvětlil, že „to musíš jenom XXYYZZ“ (=přepnout, znovu nastartovat, restartovat, upravit, překliknout, tady přeťuknout, tamto a ono, prostě JENOM TOHLE)… no, když se to stalo asi tak po stopadesáté, koupila jsem si rači to rádio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

rádio jsem si JEDNOU nastavila a teď jen
1.přijdu k němu
2.zmáčknu JEDEN JEDINÝ čudlík, NIC VÍC
3.poslouchám rádio

sorry, s mobilem tohle nikdy takhle fungovat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
12.2.17 08:31

@budi to mě překvapuje, že jste s tím měla takové problémy. Mě to funguje výborně. Používám převážně Spotify v placené verzi a TuneIn rádio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
12.2.17 14:56

@Lumius
jo? mě to vůbec nepřekvapuje…
jak na něčem běží nějaké aplikace, tak to prostě nikdy není takové, jako přístroj, který je určen na jednu určitou věc. Jestli vy přijdete k telefonu a zmáčknete jedno jediné tlačítko, den za dnem, měsíc za měsícem - a posloucháte rádio, tak vám gratuluju, povedl se vám zázrak :-) jenže já tomu nevěřím, ty aplikace prostě vyvádějí spoustu věcí, chtějí aktualizovat, upravovat, potvrzovat, vybírat, nastavovat atd. atd. :D
no nic, to píšu spíš jen proto, že mě to včera fakt pobavilo… jakoby mluvil můj chlap. „to přece musí fungovat, jenom tohle si tu nastavíš, ne?“ a další den „nejde ti to? podívej, jenom tohle odklikni a už to půjde.. počkej tak ještě tohle… no vidíš, už to jde“… za dva dny: „tak to jenom dáš aktualizovat, ne? Co je na tom?“… atd. atd. atd. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
12.2.17 15:24

@budi :mrgreen: jsem odzbrojen, takto jsem na to nekoukal. Samozřejmě že přístroj sestrojen pouze na rádia se tak bude chovat. Bral jsem to jako alternativu k přístroji pouze na internetová rádia. Můžu použít na muziku aplikaci jakou chci. To mi přijde jako značná výhoda. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.9.21 19:10

Já teď plánuji koupit mamce toto radio máte s touto značkou někdo zkušenosti? Popřípadě které rádio máte vy? Předem díky :)

Edit adminem: smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák