Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
neznate nekdo nejakou stranku nebo aplikaci, jak prodat vetsi mnozstvi veci a pak nekam jen vkladat odkaz? Aby se to dalo jednoduse spravovat, editovat a vkladat. Z duvodu stehovani rozprodavame domacnost a nemam silu ani cas to vkladat do bazaru a fb skupin. Predstavovala bych si neco jako je svatebni seznam, ale naopak.
Nebo nemate nejaky napad jak to udelat?
Napadá mě leda to vše nasypat na aukro a pak už jen rozesílat odkaz (lze si vyhledat všechno zboží od daného prodejce) ![]()
ale jinak sem na nic podobného nenarazila.
@Mar__tanka1983 diky, potrebuju to v zahranici, takze min anglicky. Prodavat to chci tady po okoli, znamym a aby oni mohli pripadne taky posilat odkaz.
Jo tak…(já si říkala, že bydlíš někde ve španělsku, nebo kde to). No a nemá stejný systém jako akro třeba ebay?
@Mar__tanka1983 Ma, ale nechci to zase troubit tak verejne abych to nemusela treba posilat postou. Jde mi spis o jedno misto abych to pak nemusela slozite dohledavat kam jsem to vsechno nastrkala. Nebo by mozna stacila i obrazkova galerie ![]()
@pikola a co udělat album na rajce.net a k popisku frknout cenovku? Pak můžeš po prodeji fotku smazat, editovat.
Zdravím,
doporučuji vše jednoduše vystavit zde v Bazaru. Je to zdarma a bez provize. Navíc v mobilní verzi můžete zboží vyfotit a rovnou přidat.
Hezký den, ![]()
Monika
@admin píše:
Zdravím,
doporučuji vše jednoduše vystavit zde v Bazaru. Je to zdarma a bez provize. Navíc v mobilní verzi můžete zboží vyfotit a rovnou přidat.Hezký den,
Monika
Dobry den, dekuji za doporuceni, predpokladam vsak ze tam nelze nastavit mira soukromi a nepotrebuju aby mi cele emimino ocumovalo domacnost ![]()
@pikola já rada čumím, jak u to u někoho doma vypadá
. Jak jsi to teda vyřešila?
@1Luca nijak, velke veci zkusim prodat na fb a po znamych, zbytek rozdam nebo vyhodim ![]()