Neustálé přeskakování na reklamy

31672
14.4.15 22:07

neustálé přeskakování na reklamy

Ahoj, omlouvám se, ale další technické téma, snad pomůžete i tentokrát. od včerejška mi na noťasu některé stránky začaly samy od sebe přeskakovat na reklamy, většinou takové ty rádoby výherní(udělejte si 30 vteřin čas, a máte možnost vyhrát ipad…), nebo různé hry, farma, nějaký ty tanky nebo co..nejčastějc z emimina a mimibazaru, ale i z jiných..ale třeba z FB se mi to ještě nestalo. fakt uper, když tady píšu příspěvek, a uprsotřed mi tam místo emimi skočí jiná stránka, sama od sebe :zed: netušíte, co to je, a co s tím? nějaký virus, nebo co? projela jsem to antivirem, čističem, ale problém pořád trvá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1745
14.4.15 22:10

Je to nějaké to malware, taky se mi to stalo, vcelku opravdu samo, nevím jak. Musela jsem zavolat firmu na vyčištění-chlap říkal, že si to laik sám neodinstaluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
14.4.15 22:22

@slavuska1 Zkus program Malwarebytes Anti-Malware.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
14.4.15 22:38

@renduli dík, zkouším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
14.4.15 22:41
@Taara69 píše:
Je to nějaké to malware, taky se mi to stalo, vcelku opravdu samo, nevím jak. Musela jsem zavolat firmu na vyčištění-chlap říkal, že si to laik sám neodinstaluje.

kolik to kdyžtak stálo? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
14.4.15 22:45

Pomoct by mohl i AdwCleaner - návod i link na stažení je třeba tady: http://www.servispckupka.cz/…programy.php

Kdysi mě zachránil (chytila jsem virus Policie ČR) RogueKiller - ale pak opatrně, co zatrhneš na smazání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1745
14.4.15 22:49

@slavuska1 - ani se neptej - 1200,–. Ale přijel hned a vrtal s ev tom asi hodinu, oba ty programy, co holky doporučují, jsem vyzkoušela taky a neodstranilo, ten první je spíš dobrá, jako prevence, pak už to nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
14.4.15 23:34

Mě to skočila ta reklama do prohlížeče-Firefox, tak jsem ho vyhodil a dal Chrome. Rovněž mi to dělalo, s..o mě to neskutečně.. :oops: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
15.4.15 00:43
@renduli píše:
@slavuska1 Zkus program Malwarebytes Anti-Malware.

tyjo mě to asi pomohlo, díky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1745
15.4.15 05:59

@slavuska1 - tak super, já tam měla ještě navíc taková ta vyskakovací okna a otvíraly se mi samy i další stránky v nových oknech, no hnus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
15.4.15 07:50
@Bjustřík píše:
Mě to skočila ta reklama do prohlížeče-Firefox, tak jsem ho vyhodil a dal Chrome. Rovněž mi to dělalo, s..o mě to neskutečně.. :oops: :evil:

Tak zkus výše zmiňovaný Malwarebytes Anti-Malware nebo AdwCleaner (ten se specializuje na odstranění bordelu z prohlížečů).
Teď jsem si vzpomněla… pokud chceš odbornou pomoc, tak s tím počkej a obrať se na http://forum.viry.cz/, oni tě povedou (ale musíš mít v pc legální systém). Nahoře na tom foru visí i odkaz na placenou vzdálenou pomoc při odvirování.

@slavuska1 To je fajn, jsem ráda, jesli to pomohlo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
24.5.15 13:08

Holky, co vám pomohlo se zbavit těch otravných reklam? Přijde mě to pěkně trapné že admini tady smazávají veškeré reklamní příspěvky od přispívatelů, ale přitom jim nevadí že nám tady různé otravné reklamy skáčou přímo do textu! Co je mě po půjčce na Českou spořitelnu? Nebo mám ulevovat bolestem zad? Raději nám ulevte od reklam! E - mimino si snad platí tyto reklamy aby nás obtěžovaly a mají to jako zisk jako reklamy v televizi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
24.5.15 13:18
@chipsa píše:
Holky, co vám pomohlo se zbavit těch otravných reklam? Přijde mě to pěkně trapné že admini tady smazávají veškeré reklamní příspěvky od přispívatelů, ale přitom jim nevadí že nám tady různé otravné reklamy skáčou přímo do textu! Co je mě po půjčce na Českou spořitelnu? Nebo mám ulevovat bolestem zad? Raději nám ulevte od reklam! E - mimino si snad platí tyto reklamy aby nás obtěžovaly a mají to jako zisk jako reklamy v televizi??

Stačí si nainstalovat zdarma Adblock - už to nějakou dobu mám a žádné reklamy neznám (jen vidím, kolik jich bylo zablokováno)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
24.5.15 13:19

@chipsa
jestli ti něco vyskakuje samo do textů, tak máš v počítači vir/trojana/malware - cokoliv. viz odpovědi výše. nechej si počítač vyčistit, choď jenom na důvěryhodné stránky, koukej kam klikáš a používej kvalitní a aktualizovaný antivir. že ti skáče reklama do textů, to je samozřejmě pěkná otrava ---- ale na zavirovaném počítači se můžou dít podstatně zajímavější věci

a že tady je reklama??? chodila bys sem, kdybys měla platit třeba 100Kč měsíčně na provoz? :mrgreen: :mrgreen: forum tohodle rozsahu něco stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
24.5.15 13:54
@chipsa píše:
E - mimino si snad platí tyto reklamy aby nás obtěžovaly a mají to jako zisk jako reklamy v televizi??

E-mimino určitě tyto reklamy neplatí, naopak e-miminu platí za to, aby tady reklamy byly. A za peníze z reklam se platí provoz tohoto serveru. Vítejte v tržním hospodářství! :D

Jinak doporučuji nainstalovat výše uvedený doplněk, funguje spolehlivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák