Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Vymazala sem vnitřní úložiště a smazali se mi tři aplikace a já chci jednu zpátky ale píše mi to že mám plnou pamět ale není to pravda mám tam 3 gb, můžete mi někdo pomoct? Jinak typ telefonu je Sony xperia L
Mně občas, když chci něco instalovat, píše telefon (HTC), že je plný externí úložiště, ale ve skutečnosti myslí, interní
je to popleta.. takže to chce vlézt do správy aplikací a vymazat data některých aplikací.. popř. co není na sd kartě a jde přesunout na sd kartu, tak přesunout.. ![]()
@Kamkam já sem to asi spletla, já to přesunula ale prostě ty aplikace tam byli tři a já tam chci zase jen tu jednu tak nevím proč to nejde ![]()
@Misssha2 tak teď v tom mám hokej trošku.. takže jsi je asi nesmazala? jen přesunula? to by tam ale byly pořád.. možná to budeš mít trochu jinak, ale když se koukneš do nastavení - aplikace - správa aplikací, tak by v tom seznamu měli být, jestli nejsou, tak si budeš muset nějak udělat místo a znovu si tu, kterou chceš stáhnout… já třeba musím pravidelně mazat data v Služby Google Play, protože to si zabírá i 40 MB jen tak.. teda ono to asi má pro aplikace nějaký využití no..
Můj huawei mi to taky hlásil, pomohlo jen vrátit tovární nastavení, znovu vše postahovat a za žádnou cenu neaktualizovat ten přiblblej gůgl plej ![]()
Tak sem zjistila že to je tím aktualizovaním google play tak jsem to zrušila a už to jde.
Taky to budu muset zrušit, ale při posledním pokusu se aktualizoval rychleji než jsem stihla cokoliv udělat ![]()