Jaké je to mít holčičku?

Anonymní
20.1.25 16:18

Jake je to mit holcicku?

Dobry den, rada bych znala vase zkusenosti. Mam doma chlapecka a je to neskutecnej mazel, pomaha mi, posloucha taky ma svy cerny chvile ale je to starsne super. Porad mi rika jak me miluje, prijde jen tak mi da pusinku a pohladi me. Ted cekame druhe, rikala sem ze by bylo super mit druheho chlapecka i kvuli synovi aby mel partaka. Jenze to vypada na holcicku, coz je take super dokud mi to ale nezkazilo okoli kamaradek a rodiny. Vety typu “ to si uzijes, ty jsou tak ujeceny” nebo skoda ze nebude mit malej partaka, takhle si nebudou vubec rozumet. Proste ve smes samy negativni veci jak je to s holkama narocne a jsou tu ujecene, urvane slozite bytosti. No ted se dost desim mit dceru. Ani by me nenapadlo nad tim premyslet dokud sem nezacala slýchat tyto nazory hlavme jak syn prijde o partaka. Prosim zajimaji me vase zkusenosti…

Omlouvam se za anonym mam tu znamý a nechci aby cetli v jakem sem ted psychickem rozpolezeni a jaky mam strach z ocekavane dcery

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2200
20.1.25 16:21

Tyhle řeči neposlouchej. Mám obě pohlaví a každý je originál. Nejde říct že holčička bude taková a chlapeček takový.
Užívej že čekáš miminko a neřeš řeči okolí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21312
20.1.25 16:24

Kdybys čekala 2. kluka, ti samí lidé tě politují, že nemáš páreček. :mrgreen:
Jsi holka, tak zavzpominej, jaká jsi byla jako dítě. Byla jsi uječená? Přišla jsi se pomazlit? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098

Blbost, záleží na temperamentu a výchově, věnování se dítěti atd. mnohem víc než na pohlaví. Rozhodně se nedá paušalizovat. Jedna osobní zkušenost není dogma. Mám dvě holčičky a kloučka a s každým z nich je to někdy náročné, jindy milionové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Každé dítě je jiné. Mám dvě holky a mydlily se mezi sebou stejně jako děti kamarádky, byl to kluk a holka, a stejně jako jiné děti, kdy to byli dva kluci.

• Citovat
  • Upravit
15191
20.1.25 16:29
@Anonymní píše: Více

Lidi jen blbě kacaj, nebo ti závidí, že budeš mít oboje.. Kdyby jsi čekala kluka, tak tě budou litovat, že nemáš dceru. Holčičky jsou úžasně, skvěle,.báječné, gratuluju a buď šťastná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11808
20.1.25 16:33

Mám holku a kluka…mám je teda rok a kousek od sebe..ktery každý sem jsou zlatíčka, mazlí se pusinkujou…ale spolu… vynejsleji samy bejkarny…ježí vriskaii rvou perou se a fakt nepoznáš kterej je kluk a kterej holka…
Jinak to jestli budou nebo nebudou parťáci zavysi na jiných věcech než na pohlaví…na věku zájmech a hlavně povaze děti…já třeba jsem holka a ano hrála jsem si s panenkama a malovala jsem..ale taky jsem si hrála s autickama, hrála fotbal a hokej a lezla po stromech a uměla vyrobit prak luk a šípy nebo postavit bunkr v lese líp než většina kluků ze vsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
20.1.25 16:35

Máme doma 4× kluka a 2× holku. Každý z nich mě dokáže vytočit do nepříčetnosti, každý z nich mě dokáže neskutečně překvapit a každý z nich umí dát najevo lásku :nevim:..
Já spíš pucuju holky, aby z nich nebyly fifleny a chlap se jich zastává a zase chlap pucuje kluky aby z nich něco bylo a já se zastávám jich :nevim: :lol:
Jinak teda holky se perou mnohem víc než kluci, ti do sebe zduchnou a jedou dál, holky jsou schopné se na ně i na sebe vrhnout :nevim:
Miluju je všechny a nelituji ani jednoho :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
20.1.25 16:35

Zalezi na temperamentu daneho ditete. Znam holcicky andilky, kde je postavis, tam je najdes, tiche a poslusne. A znam i narocne modely.

Ja mam doma parecek a docela si spolu vyhraji. Do urciteho veku neni nutne, aby byly ditka stejneho pohlavi. Syn (mladsi) si docela rad hraje s dcerou na panenky a dcera s nim taky blbne, kdyz se honi po byte s meci a hraji na piraty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12877
20.1.25 16:38

Bude to tvoje dítě a bude nejlepší na světě a přesně to, co vám doma chybělo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10915
@malákráličice píše: Více

Přesně to jsem poslouchala já..druhý kluk byl pro některé asi trochu méněcenný :mrgreen: Si pamatuji, když jsem jsem kamarádkám posilala zprávu, že už víme pohlaví a bude to kluk. Jenže v těch zprávách to asi vyznělo jinak a přišly mi zprávy typu no, to nevadí nebo tak třeba do třetice ta holcicka vyjde.. :roll:
Zakladatelko, tohle jsou věci, které budou pro některé vždy důvod k blbým kecum, ať je to jakkoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
@Liberalissima píše: Více

tos rekla krasne! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
20.1.25 16:40

Já mám uječenýho, vzteklýho a zlobivýho chlapečka. Tohle asi není o pohlaví… Prostě to nějak dopadne 🙏

• Citovat
  • Upravit
5957
20.1.25 16:40

No vidíš to a mně zase všichni říkají, že holčičky jsou lepší (čekám druhou holku) 😁

No a jaké to je?
Je klidná, soustředěná, trpělivá.
Citlivá, láskyplná…
Na 3 roky velmi empatická a chytrá.
Ale joooo, taky se umí vzteknout a projevit se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ounou
20.1.25 16:52

Kdybys měla dva kluky, tak se tě budou zase ptát, jestli bude ještě TA holčička. Když jste s jinými dětmi synova věku, tak přece vidíš, že každé je jiné nezávisle na pohlaví. Strach z neznámého je normální, určitě to bude fajn.

Mmch. znám x stejnopohlavních sourozenců, kteří byli odlišní od mala a nebyli parťáci nikdy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex