2 leté dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.1.25 01:00

2 léte dite

Včera můj syn do všeho kousal běhal s tím a smál se vydržela jsem dlouho ale pak mě ruply nervy a stiskla jsem ho pevně do dlaně nehtem, kriknul auu, pak jsem s ním šla do koupelny umýt mu to, teď tam má červené mini kolečko. Jsem si vědomvedomna svých chyb a už to nikdy neudělám pak během dne říkal auu a ukazoval na ruku a ráno taky. Doufám že to časem zapomene. Přijdu si jako hrozná matka co ubližuje svýmu dítěti. Trochu jsem ho placla na zadek a to nepomohlo tak v nervů jsem ho stiskla do dlaně nehtem v afektu. Jana
Doufám že nebude mít časem špatný vzpomínky v paměti
 Janaaa

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Asta135
9.1.25 07:27

Špatný vzpomínky z toho budeš mít leda tak ty. Ono výchovný plácnutí někdy fakt neuškodí.

• Citovat
  • Upravit
982
9.1.25 07:42

Asi zapomene, ale nechápu :nevim:, zrovna tohle by mě fakt nenastvalo..našemu budou dva v březnu a dělá úplně jiný,,lumpárny,, - vyhazuje věci ze skříně, vyndavá nádobí z linky, když se mu zadaří tak vysype mouku nebo strouhanku po bytě (stačí jít na WC a už je tam)..musela jsem sundat vše do metru výšky..občas uloví nějakou kytku..a když už mě teda štve nebo vytáčí, určitě mu schválně neublížím, ale vezmu ho do náruče a jdeme se podívat z okna na auta, pomazlime se nebo tak..abychom se uklidnili oba dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
9.1.25 07:43

@Asta135 výchovný plácnutí po zadku a zarytí nehtu je podle mě teda velký rozdíl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
9.1.25 07:53
@KáťaKašpi píše: Více

A zaryla ten nehet schválně? Jestli jo, je to moc.
To jako jo. Ale nemohlo se to stát omylem, když prostě chytila tu ruku? Já malýho kolikrát taky blbě škrábnu třeba při akčním převlíkání. A to mám nehty vcelku krátký.

Jo už to čtu, v afektu stiskla nehtem do dlaně. No jako je to moc no, musela ho to bolet pěkně. Příště buď ruce chyť a nebo ho vem a zavři třeba do pokoje nebo postýlky.

A vypěstuj nervy. Děti blbiny dělaj a za půl roku to bude ještě horší…

• Citovat
  • Upravit
982
9.1.25 08:08

@Asta135 právě, aby ulevila sobě..a pokud zaryla hodně, klidně ho to může bolet x dní pokud mu pohmozdila tkáň..přeci jen ta dětská ručka je tak malinka..
Jasně, děcka nás dokážou vytočit šíleně, ale my jsme ti dospělí a sebeovládání bychom měli zvládat.
Mě když doma fakt vytočí ( 4-6 děti pohromadě) tak buď jdu na chvíli před barák, nebo si sednu a přestanu vnímat dokud se neuklidním a když jedou dál, vypnu wifinu nebo je všechny zavřu do jedny místnosti a nesmí ven dokud nepřijdu, ale to už vědí že řádí moc a uklidni se sami :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.1.25 09:24

Ublížení

Včera můj syn do všeho kousal běhal s tím a smál se vydržela jsem dlouho ale pak mě ruply nervy a stiskla jsem ho pevně do dlaně nehtem, kriknul auu, pak jsem s ním šla do koupelny umýt mu to, teď tam má červené mini kolečko. Jsem si vědomvedomna svých chyb a už to nikdy neudělám pak během dne říkal auu a ukazoval na ruku a ráno taky. Doufám že to časem zapomene. Přijdu si jako hrozná matka co ubližuje svýmu dítěti. Trochu jsem ho placla na zadek a to nepomohlo tak v nervů jsem ho stiskla do dlaně nehtem v afektu. Jana
Doufám že nebude mít časem špatný vzpomínky v paměti
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
9.1.25 09:29

Proč znovu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
9.1.25 09:32

Asi čeká jiné reakce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
9.1.25 09:36

Tak záleží kolik mu je. Mě máma když mi byly 3 roky chtěla uhodit, já se jí vysmekla a spadla jsem na roh stolku a pamatuju si to živě dodnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
9.1.25 09:37
@Silvianna píše: Více

Asi troll, který si myslí že je vtipný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
9.1.25 09:39

@ivaamilan nebo čekala víc „vyhrocených“ reakci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
9.1.25 09:42

@Pajjjina https://www.emimino.cz/…dite-544360/

Tady je první diskuze, malému jsou dva roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.1.25 09:43

Jsou mu 2 roky, nevím probíhá proč jsem to udělala, byl to afekt vzteku a musela jsem si vybít zlost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.1.25 09:51
@Andy761 píše: Více
:roll: Kup si boxovací pytel a netrestej batole za to, že běhá a je aktivní, je to naprosto přirozené a normální :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí