Neutíká mi vůbec mateřská...

Anonymní
29.12.24 16:19

Neutika mi vůbec mateřská...

Ahoj, je tu někdo, komu taky neutika/la materska? Malý má 6m a já si říkám TEPRVE! Jako vůbec mě to nechytlo, nebaví mě to a neutika mi to.. Říkám si, že ještě 2,5roku a konečně do práce!!! Ale jestli to bude " utíkat " jako doteď, tak mě asi klepne. Každý jak to bude hrozně utíkat, jak hrozně rychle vyroste, ale jako vůbec…
Měla jste to taky tak některá?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3047
29.12.24 16:26

Mě ty první měsíce moc nebraly, navíc dítě dřív narozené, nespalo, nic se s ním nedalo, jezdily jsme akorát po fyzio a pod…obcas byly ty dny nekonecne, ono furt resit jen rev a oblikani a krmeni a prebalovani a rev a zase dokola, rodina daleko, ja s prckem cele dny sama…to uplne zabava nebyla…a zima byla nejhorší. Ale o něco se to zlepšilo, až s ním začala být trochu sranda, dalo se trávit hodně času ven, postupně jsem si vybudovala okruh známých s dětmi, trávili jsme víc času mezi lidmi…tak chápu a držím palce, nejspíš to bude lepší, ale možná to bude ještě chvíli trochu vopruz. Nějaké aktivity máš, dostaneš se mezi lidi, případně s takovým luxusem, že bys mohla vypnout úplně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.24 16:39

No maly je od mala strašně uřvaný. Nejdřív prdiky 3 měsíce, celkove jeho denní spánku jsou po 20ti minutách. Od mala strašně špatně spí. Tam kde bydlím žádné kamarády nemam. Jsem sama celý dny, tedy než dojede partner. Maly rve i v kocaru takže jezdím až má jít vyloženě spát a urve se ke spánku… jinak to nejde..
Takže s malim ani nikam nejezdím. Řidičák a auto nemám a busem s tím kriklounem nejedu… kord, když to je za kamoskama cca 40 minut busem.. jako jednou za měsíc přijede třeba 1-2 kámošky, jak se zadari, ale pokud malý nema náladu, tak si stejně nic moc nerekneme..
Jako já si říkám, že to časem snad bude lepší, ale když vidím ty nadšený maminy, fotecky, jaký to je štěstí a takový sladký kecy, tak jakože spíš ne nooo… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3033
29.12.24 16:42

Mně život na mateřské hodně ztrpčuje zima.
Jestli mě v životě něco nenaplňuje, tak honit po bytě řvoucí batolata a rvát na ně oblečení.
Venku mokro, zima, tma.
V teplých měsících je to vždy o parník lepší a už teď kacířsky upínám mysl na jaro.
Přesto mně to zase utíká až moc a to se do práce těším.
Sotva jsem porodila a už to půjde k zápisu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21630
29.12.24 16:48

Vždyť tě nikdo nedrží doma na řetězu. Já u obou dětí pracovala brzo. U dcery od jejího roku a u syna od jeho 9 měsíců. Vždy na zkrácený úvazek a bylo to super odreagování. Mě prostě mateřství na plný úvazek nenaplňovalo, potřebovala jsem to proložit i jinými aktivitami. Tak také začni na nějaký malý úvazek pracovat a hned bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1550
29.12.24 16:50

Jsem doma od dubna a prijde mi, ze jsem skoncila v praci vcera :D Takze mne to utika, ale mam relativne pohodove mimino a snazim se spis delat si program podle sebe a mimino brat proste sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10196
29.12.24 16:51

Musíš si to rozvrhnout ty časový úseky dne…tak to radila ta holka tý druhý…
v Účastníci zájezdu :mrgreen:.
Já měla psa…tak jsme byli furt venku :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16347
29.12.24 16:52
@Anonymní píše: Více

Od 9 měsíců syna jsem začala chodit na brigádu, od 2 let jsem zpět v práci. Taky mě to být jen doma nebralo. A uteklo to rychle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.24 16:55

@nozu nemám jak pracovat, práci mám v jinem kraji, špatný spoje.. a hlavně mi nikdo nepohlida kojene dítě… všichni chodi do práce normálně.. a hlavně poslouchat kecy, jaká jsem matka???

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.24 16:56

@starfish_at_night jeee tak to máme stejný zhruba. Já jsem v práci skončila poslední týden v dubnu. Nooo tak naše domácnost jede podle děcka. On je strašně kontaktní a urvany, jinak to nejde…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.24 16:57

@Dahlia0409 Tak možná třeba na jare bude líp, bude větší, bude se dát být dyl venku… asi to chce nějakou bližší motivaci…

• Citovat
  • Upravit
16347
29.12.24 16:57

A co? Taky mnozí nechápali, že si dovolím chodit při RD na brigádu. A co jako, však dítě nebylo v tu dobu v babyboxu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10196
29.12.24 16:59

Už to čtu…
Nošení v šátku…
Otočit kočár ať na tebe vidí :think:.
Oblíbená hračka do kočáru…

• načítám...
  • Citovat