Jaké je to mít holčičku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2272
21.1.25 16:52
@hospodki píše: Více

to hazeni se na zem znam teda ja spis od kluku. Vzdy kdyz vidim nejakou maminku v parku a vedle ni se vali decko na zemi a ma hysak, je to kluk. Kdyz vidim podobnou scenu v obchode, je to kluk. Holku jsem snad takto jeste nevidela. Nicmene, verim tomu, ze se to deje. Ja sama jsem to jako dite udajne delala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18724
21.1.25 16:54

@PinkiePieCutie zrovna dneska jsme se o tom s kámoškou bavily. První dítko celkem vyrovnané, ale druhé holky jsou přesně ten typ z andílka satanem a vytřít podlahu v celém obchode kvůli tomu, že nedostane rohlík dřív než za kasou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21521
21.1.25 17:14

Pokud si všimneš času odeslání příspěvků, uvidíš, že během psaní mého příspěvků tu ten tvuj druhý ještě nebyl. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15410
21.1.25 17:17

Házení sebou ve vzteku na zem jsem viděla jen u kluků :lol: Jinak samozřejmě klučíci a holčičí svět je rozdílný a to je dobře. Me je bližší ten holčičí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18724
21.1.25 17:33
@malákráličice píše: Více

Stále jsi reagovala na popis dospělé osoby a ne ditete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18724
21.1.25 17:34
@Alušáček píše: Více

Se přijď podívat na tu moji cacoru. Kluk mi to nikdy neudělal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
21.1.25 17:46

Ježiš to jsou kydy tohleto :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
21.1.25 17:48
@PinkiePieCutie píše: Více

Moje holka teda sebou hází o zem ukázkově, úplně stejně jako všechny ostatní batolata v okolí bez ohledu na pohlaví. I když už z toho trochu vyrůstá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18724
21.1.25 17:51
@Liberalissima píše: Více

Proč ti to přijde jako kecy? Jen jinak napsaný popis pohlaví i podle Dovychovat. To je realita pohlaví. Nepíšu to ve špatném, prostě každé je jiné a chová se jinak :nevim: mam doma oba exempláře ve výživné formě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
21.1.25 17:55

Podle mě ti závidí, že se ti povedla holčička. Jaké to je fakt nevím, ale u holky máš tu výhodu, že jako žena ji rozumíš.
Já mám dva kluky, a po zemi se mi jako batolata váleli oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149379
21.1.25 17:57

Mám obojí pohlaví a naštěstí mi to nedělalo ani jedno dítě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
22.1.25 08:45
@Anna766 píše: Více

vsak ja nerozporuju, ze to obe pohlavi delaji. Viz to, ze ja sama jsem to delala.

Moje deti maji taky hysaky, akorat se u toho nevaleji po zemi. Ale to uz je pak jedno, co u toho delaji, narocny je ten hysak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149379
22.1.25 10:18

Neznám to ani u vnučky, žádné hysteráky ani válení se, asi jsme klidná rodina :D kluk klidný celoživotně až do dospělosti, ten snad nikdy ani nezvýšil hlas, dcera začala bejt až v pubertě jedlá, a to teda byl masakr. Vnučka je kliďas doteď, je jí 12 let. Třeba to ještě přijde. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
22.1.25 10:56
@Anna766 píše: Více

nejsou vsichni klidni, bohuzel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149379
22.1.25 11:12

Proto to všechno píšu, že je nesmysl posuzovat holky a kluky jestli a kdo je víc vzteklý a upištěný. Nezáleží na pohlaví ale na povaze, na výchově co rodiče povolí a podobně.
To je celé. Tyhlety řeči jak jsou kluci zlí a uřvaní a holky upištěné pipinky jsou naprosto mimo.
Kamarádka má syna, dnes už dospělý, ale ten když byl malý, tak když bylo třeba mu dát jen teploměr nebo namazat mastí něco, takže věci naprosto bezbolestné, tak ho muselo držet několik lidí jak vyváděl, drama queen hadr, uječená héééérečka, slyšel to celý barák a to byl jinak docela hodný klučík :D a taky nechci tvrdit že jsou takoví všichni kluci a už vůbec všechny děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí