Jaké jízdní kolo pro tříleťáka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jaké jízdní kolo pro tříleťáka?
zdravím,
chtěla bych synovi koupit jízdní kolo k Vánocům a nemám moc přehled jaké jsou kvalitní. Přemýšlela jsem nad Leader Fox, ale je celkem drahý. Jaké kolo mají vaše děti a jste s ním spokojený?Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My měli Leader Fox a bylo perfektní. Časem ho budu kupovat zase. Synovi se na něm moc dobře jezdilo. Koupila jsem ho v perfektním stavu za 1.400,–- na MMB, což ale pro vás asi není, když ho chcete k Vánocům. Na té 12'' jezdil vlastně ale jen rok, ve 4,5 letech přešel na 16''.
- Citovat
- Upravit
Taky máme leader fox a spokojenost
Až z něho Maty vyroste,tak mu určitě koupíme zase tohle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jankajanka píše:
My měli Leader Fox a bylo perfektní. Časem ho budu kupovat zase. Synovi se na něm moc dobře jezdilo. Koupila jsem ho v perfektním stavu za 1.400,–- na MMB, což ale pro vás asi není, když ho chcete k Vánocům. Na té 12'' jezdil vlastně ale jen rok, ve 4,5 letech přešel na 16''.
no a toho se právě bojím, že když mu ho koupím k Vánocům tak na jaře už mu bude malé. Ale ta 16 mi přišla strašně obrovská. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
máme už druhé Specialized, kola jsou velmi kvalitní, spokojenost veliká. Velikost kola je individuální dle výšky dítěte. Dcera v cca 1 roce a 3/4 začala jezdit na 12", v 2 a 3/4 zvládla jízdu bez postranních koleček. na vánoce v 3,5 letech dostala 16". Ten přechod je opravdu do očí bijící, kolo je mnohem větší a těžší. 2×jsem s ní jela s postranníma kolečkama, přece jen větší kolo se zpočátku hůř ovládá, pak jsem je vzala a zvládla to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
u te vel. 16 zalezi hlavne jak vysoko je stangle - pokud niz, nebal se nasedat a sesedat, kdyz byla vysoko, pri sesedani se narazil a bylo hotovo ![]()
doporucuju vyzkouset!
12 je fakt malinka - jak koloodrazedlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
krisulka píše:
u te vel. 16 zalezi hlavne jak vysoko je stangle - pokud niz, nebal se nasedat a sesedat, kdyz byla vysoko, pri sesedani se narazil a bylo hotovo
doporucuju vyzkouset!
12 je fakt malinka - jak koloodrazedlo…
právě jsem to zkoušela, teď i na té 12 nohama na zem nedošáhl, ale sedlo nebylo až dole, no a na tu 16 skoro ani nevylezl. Stabilitu má pěknou, jezdí na koloodrážedle a koloběžce úplně parádně, tak by s postraníma kolečkama možná jezdit nemusel. NEexistuje ještě něco mezi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S tou výškou rámu je to pravda, chce to vyzkoušet, tu 16, co má syn teď, nemá od LF, je to nějaké starší s klasickým pánským rámem, proto na něj přešel až v těch 4,5 letech. Myslím, že by na LF 16 mohl jezdit i dřív, tam je ten rám dost snížený.
A stejně, po Vánocích na něm tvůj syn začne jezdit nejdřív začátkem dubna, tak by mu už mohlo být i to větší.
- Citovat
- Upravit
Jankajanka píše:
S tou výškou rámu je to pravda, chce to vyzkoušet, tu 16, co má syn teď, nemá od LF, je to nějaké starší s klasickým pánským rámem, proto na něj přešel až v těch 4,5 letech. Myslím, že by na LF 16 mohl jezdit i dřív, tam je ten rám dost snížený.
A stejně, po Vánocích na něm tvůj syn začne jezdit nejdřív začátkem dubna, tak by mu už mohlo být i to větší.
no právě, taky si říkám, že do jara ještě vyroste, tak ta 12 asi pak bude malá. A našla jsem ještě LF 14, tak ta by mohla být akorát ne? http://www.bikeprodejna.cz/…14-2011.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera měla 3. narozeniny letos v červnu a dostala vytoužené kolo. Podporuji české kvalitní výrobky, takže jsme šli do Velamosu. A jsme moc spokojeni. Kolo je robustní, bezpečné, barvy sice trochu divoké, ale zas se budou hodit i pro kluka (růžovou na takových věcech nesnáším
), cena víc než příznivá… Jo, a je to 16". Do menšího bych teda ve 3 letech rozhodně nešla!!! A pokud jezdí na koloodrážedle, tak rozhodně NEKUPOVAT přídavná kolečka!!! Dcera nasedla a jela. A jezdí jako drak
http://www.sportmen.cz/…xy-16/d2962/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lulje píše:
Dcera měla 3. narozeniny letos v červnu a dostala vytoužené kolo. Podporuji české kvalitní výrobky, takže jsme šli do Velamosu. A jsme moc spokojeni. Kolo je robustní, bezpečné, barvy sice trochu divoké, ale zas se budou hodit i pro kluka (růžovou na takových věcech nesnáším), cena víc než příznivá… Jo, a je to 16". Do menšího bych teda ve 3 letech rozhodně nešla!!! A pokud jezdí na koloodrážedle, tak rozhodně NEKUPOVAT přídavná kolečka!!! Dcera nasedla a jela. A jezdí jako drak
http://www.sportmen.cz/…xy-16/d2962/
děkuju, mrknu na to, přídavná kolečka kupovat asi nebudem, když už se naučil rovnováhu na koloodrážedle, tak hádám, že si za chvilku zvykne i na normální kolo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
děkuji všem, tak velikost už mám vyřešenou, teď ještě prozkoumat tu značku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.youtube.com/watch?…
A tady je naše malá asi 2 týdny po 3. narozeninách. Kolo se zdá velké, ale není!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mauglie píše:
děkuji všem, tak velikost už mám vyřešenou, teď ještě prozkoumat tu značku
A pro jakou velikost jste se nakonec vlastně rozhodli?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ten velamos ma ram dobre, to verim, ze se da i 16 ![]()
zas ale, pokud vidim dobre, ma jen naslapnou brzdu?
jinak pokud vali na koloodrazedle, skutecne na kolo jen sedne a jede - i bez kolecek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit