Jaké jméno k příjmení Hartlová?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
24.10.16 11:08

Mě by se třeba líbilo Julie Hartlová :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
24.10.16 18:32

Máme v rodině Gabrielu a nikdo jí neříká ( a nesmí jinak říkat ) než Gabro :roll:… Je to pěkné jméno, ale nelichotivé ve zkratkách a zdrobnělinách :nevim: Tím nechci nikoho urazit :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
25.10.16 18:57

Kamarádka je také Gabriela. 5íkáme ji Gabko a Gabčo. nepřijde mi to nelichotivé. Vrodině pak máme Gábinu, jakože vlastně ani nevím jestli je to Gábina nebo Gabriela :lol: :nevim: ale říká se ji gábi, nebo gábino, sedne to kní, a nemá stím jménem problém. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.16 19:02

Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
29.10.16 15:57

Zakladatelko, tak už sis vybrala? Já nad jmény taky přemýšlím, miminko teda ještě nečekám, ale už mě to bere :-D Dnes se mi zdál sen že čekám kluka, měla jsem pro něho už vybrané jméno, (nevzpomínám si teď jaké to v tom snu bylo :-D) ale ve snu, když se mi narodil, tak jak jsem ho uviděla řekla jsem si ne, ne, on vypadá jako viktor, změníme to, bude to viktor :-D
Nevím proč zrovna viktor, nad tímhle jménem jsem předtím nepřemýšlela :D asi podvědomí. Mamka to měla podobně, nevěděla jestli Alexandra nebo Anna a když jsem se narodila, byla to jasná Anička prý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.16 19:52

@Pennya Ještě ne, zvažujeme více možností. Líbí se nám toho dost, ale najít to pravé. Tak si zkoušíme různá jména napsat, nebo tak malé říkat…uvidíme třeba nám pomůže 3-D ultrazvuk. Zkusím jí potom nějak oslovit… jinak uvažujeme dost nad Vendulkou, ale zatím není jasno.

• Citovat
  • Upravit
47
1.11.16 09:49

První mě napadla Martina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
11.6.18 17:59

Eva, Klára, Martina Anna, Zuzana, Simona, Nikola…
Je jich tak moc… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
11.6.18 18:00

Eva, Klára, Martina Anna, Zuzana, Simona, Nikola…
Je jich tak moc… :hug:
Z vašeho výběru Dominika :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí