Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Máme v rodině Gabrielu a nikdo jí neříká ( a nesmí jinak říkat ) než Gabro
… Je to pěkné jméno, ale nelichotivé ve zkratkách a zdrobnělinách
Tím nechci nikoho urazit
![]()
Kamarádka je také Gabriela. 5íkáme ji Gabko a Gabčo. nepřijde mi to nelichotivé. Vrodině pak máme Gábinu, jakože vlastně ani nevím jestli je to Gábina nebo Gabriela
ale říká se ji gábi, nebo gábino, sedne to kní, a nemá stím jménem problém. ![]()
Zakladatelko, tak už sis vybrala? Já nad jmény taky přemýšlím, miminko teda ještě nečekám, ale už mě to bere
Dnes se mi zdál sen že čekám kluka, měla jsem pro něho už vybrané jméno, (nevzpomínám si teď jaké to v tom snu bylo
) ale ve snu, když se mi narodil, tak jak jsem ho uviděla řekla jsem si ne, ne, on vypadá jako viktor, změníme to, bude to viktor ![]()
Nevím proč zrovna viktor, nad tímhle jménem jsem předtím nepřemýšlela
asi podvědomí. Mamka to měla podobně, nevěděla jestli Alexandra nebo Anna a když jsem se narodila, byla to jasná Anička prý ![]()
@Pennya Ještě ne, zvažujeme více možností. Líbí se nám toho dost, ale najít to pravé. Tak si zkoušíme různá jména napsat, nebo tak malé říkat…uvidíme třeba nám pomůže 3-D ultrazvuk. Zkusím jí potom nějak oslovit… jinak uvažujeme dost nad Vendulkou, ale zatím není jasno.
Eva, Klára, Martina Anna, Zuzana, Simona, Nikola…
Je jich tak moc… ![]()
Eva, Klára, Martina Anna, Zuzana, Simona, Nikola…
Je jich tak moc… ![]()
Z vašeho výběru Dominika ![]()