Jaké jméno pro 3.díte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2035
31.3.15 23:35

@a12 sylvie ani natalie se mi nelibi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
31.3.15 23:35
@janibambulka píše:
@AniNevim jo,ja jsem dobra i v jinych vecech…treba jsem vedela, ze jsem tehotna tyden po planovanem pokusu a dr se divil, ze jak jsem to mohla citit…a pri druhem taktez..test jsem si udelala jenom kdyz jsem šla k dr, a to mi uz kamoska rikala, abych si ho udelala, nez tam pujdu, ale ja jsem to vedela, ze tam je… ;)nevim proč to tak mam…

tomu verim. Take jsem to tak mela, ale sem do diskuzi to radeji nepisu. U me to ale nebylo priznaky, ale takove „zakopnuti“ o nejakou myslenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
31.3.15 23:36

Jinak nekdu tu psal beata, tu bych nedavala trem kotatum jsem dala jmena agata, beata, a spagata :think: takze to by zakladatelka musela ty dve holcicky prejmenovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
31.3.15 23:37

@a12 Agata a Beata se mi take moc libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75584
31.3.15 23:37

@janibambulka Natálie se mi dřív líbila moc, ale přijde mi, že teď už je přenatálkováno.
Jdu chrnět, ženy, a ty vlítni na chlapa s tím, že jsme vám vybraly aspoň deset krásnejch holčičích jmen - takže jestli zná tu o tom králi, co měl tři dcery. :mrgreen: :mrgreen:
Dóbrou a za 14 dní očekávám info, že je tam! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
31.3.15 23:39

Pomalu musim jit spat, bude se budit pred pulnoci dcerka nakojeni, tak všem moc dekuji za tipy…zitra když tak okomentuji a dam vedet jestli bude treťatko…nevim jak moc je antikoncepce kojenim učinna…ale jsem se smala, když se to stalo manzelovi…fakt sme zodpovedni a sme si rikali, ze nam se to nemuze stat…ha neberu, nechci pribirat, mam uz tak nadvahu…proste sme si doted vzdy dali pozor…tak jsem zvedava…jak to dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
31.3.15 23:40

@AniNevim me taky i mi prijde ze to k sobe hezky ladi :palec: ale pro treti sestru uz jsme zadny nevymyslela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
31.3.15 23:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
31.3.15 23:41

@AniNevim agata je taky fajn…hanychova taky… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
31.3.15 23:42

Možna zbytočne plašim, ale jak rikam…pri mem štesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
31.3.15 23:43
@janibambulka píše:
@AniNevim agata je taky fajn…hanychova taky… ;)

nj, to je ta blba asociace v CR a ted, kdyz je vsude videt. Uz se ji ale zacinaji delat vrasky, tak take nebude dlouho sálat „moudra“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
31.3.15 23:44

@janibambulka tak ja na tehotensky prukazce mela napsano ze kojeni neni antikoncepce:P a ted jsem nekde cetla ze kojeni muze bejt spolehliva antikoncepce jen kdyz jen kojis, pres den myslim maximalne po 4 hodinach v noci po 6ti, dite necumla dudlik ani prsty:P no a dite nesmi bejt starsi 6 mesicu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
31.3.15 23:48

@a12 hmm..tak to kojeni mame docela časty, timke byl pred tydnem rok…v noci kojim po 2,3 hodinach…pres den taky docela často… no i časteji jak po 4 hodinach si pride porad pro mličko…prave ani ms jeste po porodu nedorazila… ale nevim do jake miry je mozne otehotnet po nehode…manzel mel nejaky vadny kondom…pritom ostatne v balicku byli ok…tuten proste nesel poradne nasadit a pak zustal ve me chvilinku, nez jsem ho vytahla, to uz ale vytikal…roztrhly mi neprišel… tak nevim…nejsem expert pres sexuologii… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
31.3.15 23:55
@janibambulka píše:
@a12 hmm..tak to kojeni mame docela časty, timke byl pred tydnem rok…v noci kojim po 2,3 hodinach…pres den taky docela často… no i časteji jak po 4 hodinach si pride porad pro mličko…prave ani ms jeste po porodu nedorazila… ale nevim do jake miry je mozne otehotnet po nehode…manzel mel nejaky vadny kondom…pritom ostatne v balicku byli ok…tuten proste nesel poradne nasadit a pak zustal ve me chvilinku, nez jsem ho vytahla, to uz ale vytikal…roztrhly mi neprišel… tak nevim…nejsem expert pres sexuologii… :oops:

je to tam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
1.4.15 00:02

Je tu spousty krásných jmen. Já jsem Beata a mám Theu, líbí se mi Stella, Elis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze