Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@me57h píše:
Milující a oddaná, ale zároveň i přísná a nesmlouvavá. A ano, chtěla bych být svou dcerou
Zajdi na psychiatrii. Tebe by za matku nechtěl dobrovolně nikdo. Možná tvůj rozmazlený synek.
@mrav píše:
Dobře holky- jsem tedy otec, co svou dceru nerozmazluje. Jestli je to dobře ukáže až čas.
Tak v tom případě z ní NEbude typická rozmazlená tatinkova holcicka
.
Kolik je dcerce?
Příspěvek upraven 04.08.19 v 22:16
@GitD píše:
Tak v tom případě z ní bude typická rozmazlená tatinkova holcicka.
Kolik je dcerce?
Tři a půl. ![]()
@mrav píše:
Dobře holky- jsem tedy otec, co svou dceru nerozmazluje. Jestli je to dobře ukáže až čas.
to si možná jen myslíš že nerozmazluješ
Malá jde zítra na trhání zubů v sedaci a manžel už co dostane za statečnost a že ještě že má zítra volno. Už vidím jak kolem ní bude skákat
A s námi nejde, to by malá dělala divadlo ![]()
Moje osmiletá dcera si dnes zpívala: Maminka je zlá, maminka je zlá, …. … protože mě opustila.
Takže asi tak ![]()
@divine woman píše:
Zajdi na psychiatrii. Tebe by za matku nechtěl dobrovolně nikdo. Možná tvůj rozmazlený synek.
Proč by ne? Myslím, že se starám dobře.
@me57h píše:
Proč by ne? Myslím, že se starám dobře.
Podle toho, co si psala, tak ty se o dcery nestaras vubec..Ony se starají o tebe..
@me57h píše:
Milující a oddaná, ale zároveň i přísná a nesmlouvavá. A ano, chtěla bych být svou dcerou
To je asi mysleno milujici a oddana matka syna, prisna a nesmlouvava matka dcer. ![]()
@Snažilka2019 píše:
Milující a pyšnáDěti mi každý den říkají, že mě mají rády
Tak ja neco delam špatně, muj syn mi toto teda rekl snad dvakrat za zivot ![]()
@me57h píše:
predpokladam, ze to beres jako z pohledu na celou svou familii: oddana svemu manzelovi, milujici ke svemu malemu rozmazlenemu spratkovi, prisna a nesmlouvava k nechtenym holkam… s timto pak naprosty souhlas. a vzhledem k tomu, ze tvuj tata byl stejne nemocny jako ty, tak je jasne, ze jiny model vychovy neznas, proto ti prijde, ze byt svoji dcerou je ideal (snad sama nejlepe vis, jak rady s tebou dcery travi cas, ani na brusle a ven s tebou nechteji a musis jim to dat prikazem
)
@Kačus82 píše:
Tak ja neco delam špatně, muj syn mi toto teda rekl snad dvakrat za zivot
V klidu, nedávno jsem narazila na citát viz fotka a něco na něm bude;)
Já sem líná matka, a občas zjišťuju, že být mámou mě vlastně docela otravuje
![]()
Třeba teď je mládě s tatínkem na vodě a já si to nááááramně užívám a dneska sem se přistihla, že sem si říkala, že to vlastně není tak blbý, bejt sama
![]()
Jsem přísná v několika záležitostech, na kterých fakt bazíruju, ale jinak sem relativně benevolentní - v rámci možností nechávam rozhodnutí na synovi, o spoustě věcí mluvíme, děláme dohody, než abych je dávala befelem (k velké nelibosti některých příbuzných), chci z něj vychovat samostatného tvora s vlastním mozkem, né bezduchou loutku poslouchající příkazy jako vycvičenej pes ![]()
@Bethuska píše:
V klidu, nedávno jsem narazila na citát viz fotka a něco na něm bude;)