Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@martina.se no já jsem si jako říkala.. ale člověk je zvyklý teď ze školky
no mě napadlo jeslti se děti třeba nepřelékají jak ve školce..
Jakože oteplené kalhoty a tam třeba mají v pytlíku tenčí..
@martina.se Jenže kalhoty z kiku jí jsou mega široké
Nejlíp jí sedí Takko ale i tak utahujem gumy ![]()
Ahoj, nakupuju kalhoty v Lidlu.
Naše cácora má pro změnu příliš krátké nohy a velikosti podle výšky postavy jsou jí velké… A mají i plátěné kalhoty. Jen tedy bývá vždycky bitva. ![]()
A jaké letí přezůvky?? Já byla zvyklá na klasické papučky- ale to asi už chlapci nechtějí co ve škole? Spíš nějakoé tenisky a nebo jenom něco na nazubí
@kvaček jako skříňky mají, ale vzhledem k šatnám, kam mají přístup i starší, se to dítě asi bude stydět převlékat
asi takhle - kluk od první třídy chodí jen v kalhotech, problém s tím neměl ![]()
@kvaček U nás by se převlíct mohli, ale děcka se nechtějí prý moc převlíkat ani na ven s družinou. Ostatní se jim smějí, je to trapné asi ![]()
@Ainy píše:
@martina.se Jenže kalhoty z kiku jí jsou mega širokéNejlíp jí sedí Takko ale i tak utahujem gumy
mi kik zachraňuje, jediné široké kalhoty, co jsou klučičí a né slim.. otřesná móda
tak fakt leda ten pásek
![]()
@kvaček píše:
A jaké letí přezůvky?? Já byla zvyklá na klasické papučky- ale to asi už chlapci nechtějí co ve škole? Spíš nějakoé tenisky a nebo jenom něco na nazubí
zjisti na škole - každá má svoje pravidla. U nás nesmějí být tenisky - fičí crocsy..
@Ainy no já si tka říkám, že ve škole, už je víc věcí trapné- pro děti, tak mě to zajímá co a jak
Tak v zimě jsem uvažovala, že by to dělala jako ve školce… v šatně jen sundá „vrchní“ kalhoty, pod nimi má legíny (se záševkama v pase, aby jí nepadaly
), nandá krátkou sukýnku. Ale jestli se mi na to nevyprdne, že nebude trapasit se sukýnkou
![]()
No, vidím to na ten šicí stroj.
Teď jsem jí dávala šít softshell kalhoty, délka 122, šířka 110
a padnou jí krásně.
Jdu zkoumat, jak se šijou kalhoty ![]()
Já jsem jednou ( v první třídě), když bylo hooooodně pod nulou, zkusila dát dceři oteplováky a pod ně legíny, že si je v šatně svlíkne a zůstane jen v legínách.. a co myslíte.. ve škole dobré, svlíkla, nechala v šatně. V družině v nich byla celou dobu!!! vyšlo to zrovna na den, kdy měli nějakou akci, takže tam byla déle než obvykle a fotilo se tam, jinak bych to nezjistila ![]()
Jinak teda dceři je zima i ve 30 stupních, takže funkční spodky pod rifle snese v pohodě, u nich dost větrají
@martina.se Na dceři ty slimky vypadají jako klasické. Zaplaťpánbů za ně ![]()
@Ainy píše:
@martina.se Na dceři ty slimky vypadají jako klasické. Zaplaťpánbů za ně
jo, u holek to chápu, u kluků fakt ne
Jinak jak už tu někdo psal, zkus Lidlovské, ty jsou taky fajn.
Přezůvky - dcera nosí korkáče - v 1.třídě ještě s páskem vzadu, ale dělají se jen do velikosti 35, respektive ony by se dělaly asi i větší, ale odmítám za ně platit litr, když z nich za půl roku vyroste, od druhé třídy už má normální, bez pásku vzadu.
ve škole, ve které učím já, musí mít děti otevřené boty, tenisky jsou zakázáné, takže 99% nosí „kroksy“.
@martina.se Na klucích se mi to taky nelíbí. A na mě taky ne ![]()