Jaké kalhoty do školy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
797
5.5.19 18:11
@Moise píše:
Když jdou děti s družinou ven, tak se převlékají :nevim:
Tady nejde o to, aby vypadaly jak ze žurnálu, spíš o to, že by se měly učit, jaké oblečení pasuje na kterou příležitost. Myslím, že po nich nikdo nechce, aby chodily do školy jak do divadla, ale outdoorové kalhoty nebo kalhoty vypadající jako tepláky patří na hory a na výlety ;)

U nas se do druziny neprevlikaji. Dokonce i behem velke prestavky je vypusti na zahradu (coz je fajn). Radsi tam tedy pustim dceru v kostkacich, nez by lezla po prolejzkach v sukynce ;)
Ps: kostkace ale nemame, jenom kdyby tak by mi to nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101638
5.5.19 18:52

@Hrnekmleka Ja v nich chodila normalne i do prace… Neprijde mi na nich nic poburujiciho, jasne, nevezmu si je, kdyz jedeme na ofiko jednani, ale v kanclu u pc v nich klidne sedet budu a kdyz pojedeme do terenu, tak si je naopak vezmu urcite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
5.5.19 19:05

@Hrnekmleka tak holky si běžně hrají na hrištích v legínách a tunice nebo v sukni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.19 19:20

Holky, učím ve škole a ty tepláky u chlapců, to je fakt děs. Některé maminky jsou toho názoru, že když jde o drahé tepláky, je to Ok. Děvčátka chodí většinou hezky, sukýnky, džíny atd. Ale opravdu mnoho kluků v teplákách, někdy i hnusných. Syna bych v teplákách do školy nikdy neposlala! Škola je vzdělávací instituce, ne hřiště!

• Citovat
  • Upravit
lucenka
5.5.19 19:23
@Anonymní píše:
Holky, učím ve škole a ty tepláky u chlapců, to je fakt děs. Některé maminky jsou toho názoru, že když jde o drahé tepláky, je to Ok. Děvčátka chodí většinou hezky, sukýnky, džíny atd. Ale opravdu mnoho kluků v teplákách, někdy i hnusných. Syna bych v teplákách do školy nikdy neposlala! Škola je vzdělávací instituce, ne hřiště!
:mrgreen: a za to se stydíš, že dítě neposíláš do školy v teplakach? :think: já se klidně přiznám, že mi kluk chodí do školy v teplakach. Dřív mi to taky vadilo, ale teď mi to přijde super. Je mu to pohodlný a může se o přestávkách v klidu vyřádit na hřišti.
  • Citovat
  • Upravit
56287
5.5.19 20:20
@j.a.n.i1 píše:
@Hrnekmleka Ja v nich chodila normalne i do prace…Neprijde mi na nich nic poburujiciho, jasne, nevezmu si je, kdyz jedeme na ofiko jednani, ale v kanclu u pc v nich klidne sedet budu a kdyz pojedeme do terenu, tak si je naopak vezmu urcite.

tak záleží, jaké tam máte zvyklosti. U nás bys působila v kanclu v tomhle jak pěst na oko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101638
5.5.19 20:27
@Moise píše:
tak záleží, jaké tam máte zvyklosti. U nás bys působila v kanclu v tomhle jak pěst na oko :lol:

Tak u nás ani ne, u nás to umí být mix od obleku až po bermudy… takže jsem takový „zlatý střed“ :mrgreen: Ty bermudy mívá nejčastěji šéf, ale je fakt, že má v kanclu na věšáku košili a společenské kalhoty, kdyby něco bylo narychlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
5.5.19 20:30

Tak v Rusku mají školní uniformy a ono na tom něco bude. Kup ji lněné kalhoty, bude horké léto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
5.5.19 20:36

Tak dcera nosi hlavně legíny, občas se sukní, šaty, někdy jen s trikem, klidně i klasickým, je hubená, tak špeky jí nikde nepretekaji, leginy nemá průhledné… Tak to neřeším. Občas si bere džíny… V rejoicech jsem holky neviděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
5.5.19 20:42

Já nevím, zmiňují se tu džíny jako slušnější oblečení. Tak to co občas vídám - nic moc. A většina vypadá nepohodlně. Pro někoho jsou u děvčat nepřijatelné leginy, mě se zdají fajn, pohodlné.
Určitě záleží zda město či vesnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
5.5.19 20:55

@Božislava proč hned na východ 😁 v Anglii mají taky uniformy… Bylo by to jednodušší, ale přijde mi že to trochu ubiji individuality..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková