Jaké kalhoty do školy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4243
8.6.15 11:00

@Ainy
Nakupuji hodně větší, až nastoupí 1.9., musí mít něco na sebe a ne, že je začnu přeměřovat :-). Hlavně syn má 6let a nakupuji vel. 128 - což je kolem 8let, tak snad to nepřoroste a jsou to věci z HM :-). Příp. ohrneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
8.6.15 11:05

@Osmanka Jo, větší jsem tomu mému taky jednou koupila… a už to leží druhým rokem ve skříni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
8.6.15 11:05
@Moise píše:
@Osmanka My tedy budeme kupovat víc kusů, odhaduju, že tak 4-5 džínů nebo manšestráků bude mít, je to prasátko. I teď má ve školce věci jen na jeden den :roll:

To náš taky, ale 1× za 3 dny stejně peru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
8.6.15 11:08

@Osmanka No jo, já jsem zvyklá nakupovat když je to potřeba. Navíc dcera je hubená a jsou jí široké i kalhoty její velikosti. Koupit jí o číslo větší bude vypadat příšerně, ohrnuté teda nevypadají nic moc na nikom. My prostě máme ty dvoje + nějaké kraťasy, aby bylo na střídačku než se jedny vyperou. :nevim: Když nějaké zničí skočím koupit nové, nemám potřebu dělat zásoby oblečení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
8.6.15 11:48

@Ainy
To není o zásobě oblečení, ale o tom, že 1.9. musí mít něco na sebe, ne? :-) Já nekupuji věci na za rok, ale na za 2měsíce :-).

Mně ohrnuté nevadí - vždyť se nedá nakupovat oblečení po 2cm. Jsem zjistila, že kolikrát mezi velikostma je třeba 7cm rozdíl. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
8.6.15 11:50

Tak jsem usoudila na 2džíny + 1manžestráky, aby bylo na září a pak uvidíme dál. Ale musíme něco mít nakoupené :-). Bych se zbláznila - malou budu vodit na 2hod. do školky, syna vyzvednu po 4hod. ze školy a po týdnu jdu do práce… Tak nemůžu vše řešit v září. Já nejsem moc typ, co vše nechává na poslední chvíli :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
8.6.15 11:53

@Osmanka Já ti rozumím ale taky nepíšu, že to máš shánět prvního září 8) Já to prostě řeším koncem prázdnin, protože mám léty prověřené, že přes léto vyrostou. Zrovna tak nekupuju v září zimní bundy i když budou za dva měsíce potřeba :nevim: To je jedno, na otázku jsem ti odpověděla, kalhoty nám stačí dvoje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
8.6.15 12:00

@Ainy
Díky. Koncem léta tu nejsem, to ze zásady mizím a objevuji se až 31.8. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
8.6.15 12:24

Já si plánumu teď koupit v Bonprixu kalhoty džíny- do gumy.. Zatím nechi knoflík zip.. Neříkám, že by kluk nezapl, ale trvá mu to.. Takže asi 3 kalhoty u nás do školy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
8.6.15 12:46

@kvaček
Viď, troje ideál a uvidíme :-). My máme regulovatelné, takže on je má seplé a jak jsou regulovatelné, tak je stahuje a pracuje guma :-) a hlavně mám strach kvůli šířce, jemu vše padá - on taky jí jen zeleninu a ovoce, udělala jsem topinku a prý je nezdravá, bramborák je prý taky mastný… Takže v 6ti žije nějak zdravě :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
5.5.19 14:56

Zdravím ženy, obnovuji diskuzi - co nosí holky do školy za kalhoty? My pořád někde lítáme po horách nebo výletech, takže u nás doteď frčely sportovní kostkované kalhoty typu Fantom, Rejoice nebo Neverest, takové ty plátěné šusťáky. A pod to legíny, ve školce horní sundat.

Co se dívám u školy po holkách cca první stupeň, tak to jsou samé ryfle nebo elasťáky a nahé kotníky (až je mi z nich od pohledu zima).

Proč píšu, mám nabouchanou objednávku kalhot kostkáčů ze pětibábu a nevím jestli to holka do první třídy (a dalších) užije. Jestli se v kostkáčích ve třídě za celý den neuvaří anebo pokud by si měla dvě vrstvy a svlékala si je v šatně a běhala jen v legínách, jestli nebude za exota.. Takže jestli se na sportovní gatě nevykašlat a začít shánět ryfle a nedětinské elasťáky.. Poraďte co u vás nosí prvňačky..
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
5.5.19 15:00

Prosím tě neuč ji, že v tom v čem se lítá po venku a po horách se taky chodí do školy a podobně, ty kostkované kalhoty jsou mor.
Prostě ji kup nějaké normální kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
5.5.19 15:03

@kjhui Vali do 1 ted půjde. Má z linedxu 2 kalhoty- manšestráky a džíny v pase na gumu a hodně džínové sukně a pod ně bude nosit leginy. To záleží na každé holčičce. Vali je hodně na šaty, sukně ale v zimě bude právě nosit manšestráky a džiny ;). Bych to zase tak neřešila a záleží na ní v čem bude chtít chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16189
5.5.19 15:09

@kjhui U nás teda prvňačky v kostkáčích fakt hoooodně výjimečně. Většina jede legíny+šaty nebo delší tunika nebo sukně, případně džíny+triko, nebo ty „džegíny“ (legíny vypadající jako džíny). Bydlím hned proti škole a nad školní družinou (tam koukám do oken a na zahradu) a vždycky mě zarazí, že některé ty holčičky chodí jak do divadla každý den, a když se v družině nepřevlečou, jsou schopné v šatičkách a kanýrkatých sukýnkách sedět na pískovišti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
5.5.19 15:09

@kjhui pro mě jsou teda tyhle kostkovaný kalhoty alternativa tepláků. A do školy by se mělo chodit ve slušném oblečení. Nejde tam sportovat, čili sportovní kalhoty jsou vážně nevhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková