Jaké koloodrážedlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4476
8.1.14 14:32

@Allons-y Prostuduj toto , je to tu super sepsane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
8.1.14 14:32

@74paja děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
8.1.14 14:36
@handulinda píše:
My máme Yedoo a spokojenost. Už se syn naučil i používat brzdu..Jinak lanko od brzdy trčí, manžel ho přilepil flexipáskou a je klid..

Jsem technicky antitalent… :mrgreen: Kdyz se ten konec prilepi, tak to nijak nebrani v brzdeni? To trcici lanko by me teda s…eri…nkalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
8.1.14 14:39

Mame muff, temer totozne jako yedoo. Je krasne lehke, brzda jde snadno, lanko netrci, je zastrcene za brzdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
8.1.14 14:43

Ja chtela koupit Yedoo, ale v dobe kdy jsem kupovala byl ve vsech eshopech jen ruzovy a ja to chtela pro kluka, tak jsme koupili Davidka (je temer stejny) a jsem moc spokojena. Syn mel 2 roky v srpnu, kdyz ho dostal a bylo mu jeste trochu velke, tak na nem nejezdil, mel jeste motorku, ted ma o 5 mesicu vic a radi na tom po 4 dnech uceni jako drak, sotva mu stiham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9378
8.1.14 14:58

@74paja ne, to je jen ten konec toho lanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
8.1.14 15:02

Máme Yedoo a super, brzdu nepoužívali nikdy, brzdili nohama. Lanko jsem přelepila páskou a je klid. Důležitá je váha a hlavně to Puky se mi zdálo šíleně malé, takže bys za rok kupovala nové. Jo a je docela zbytečně drahé.
A pro roční dítě určitě odrážedlo a ne koloodrážedlo. My měli klasické enduro a na doma Puky pukylíno a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
8.1.14 16:42

My máme JD Bug a jsme moc spokojení. Je lehoučké, takže ty první vycházky, kdy se učil a nechtěl ještě jezdit trvale a musela jsem ho nosit, byly fajn. Brzdu, myslím, nevyužijeme. Naučí se ji řádně využívat až tak letos na jaře (bude mu 3,5 roku) a to už má kolečko se šlapátky a dává mu přednost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
8.1.14 16:47

Ma Prosím někdo i First bike?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
8.1.14 18:12

@adelina3 my máme First bike, asi od dvou let a něco a je super ;) Pořizovala jsem ještě ten adaptér, protože syn je drobný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
8.1.14 20:43

@adelina3 Na First Bike ctu vsude same chvaly. Libi se mi brzdy a ze muzes stelovat sedadlo bez naradi pomoci toho velkeho sroubu. Jen ta cena no… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
8.1.14 22:03
@Allee píše:
@Kakika jé, tvoje profilovka vypadá skoro stejně jako náš kocour :mavam:

No neříkej, že tyhle exempláře jsou na světě dva :lol: Budu doufat, že k vašemu byl přibalen i mozek nebo aspoň 2 giga paměti. Tazmán je jak zlatá rybička, neudrží víc, než deset vteřin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí