Jaké kolostrum?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1657
14.2.13 16:25

Enoulik: mrkni do vyhledávače google a dej vitaaktiv diskuse U nás toho moc není, ale je tam spoustu německých :think:

Aloe vera gel a Colostrum. Máte zkušenost? - Léky pro děti - str. 2
Vitamíny pro děti | Moje těhotenství. cz-můj těhotenský deníček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1657
14.2.13 16:26

www.mojetehotenstvi.cz/node/382758
www.modrykonik.cz › Fórum › Léky pro děti

špatně jsem to předtím vložila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
14.2.13 17:37

@sopticek na tom MK jsem to zrovna teďka pročítala :mrgreen:, je tam jedna maminka z okolí tak jsem jí napsala. A četla jsem tam zrovna i to tom chlapečkovi jak dostal zápal plic potom colostru. Ale to mohla být náhoda. Dceři třeba vůbec nefungoval výtažek z hlívy ústřičné, byla po něm více nemocná než s ním. Asi záleží na dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
14.2.13 21:49

Enoulik, tady máš údaje z lahvičky, snad to bude k přečtení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
15.2.13 12:53

@Machalka děkuji, jde to přelouskat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
13.5.13 09:37

Ahoj, je to sice poněkud se zpožděním, ale chtěla jsem se zeptat, jak se dostanu k nějakému prodejci? Jsem z Mostu a syn je často nemocný. O kolostru jsem slyšela už před 2 lety na jednom turnaji, kde měla firma LR prezentační akci. Chtěla bych ho vyzkoušet a možná i tolik vychvalovaný VitaAktiv, ale jednak se nedokážu dopídit ceny a jednak netuším, kde sehnat nějakého prodejce. Děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
21.6.13 21:55

@Ajdula já jsem na radu jedné maminky zde koupila právě ten Vitaaktiv + při prvních příznacích něčeho jsem nasadila colostrum Symbiotics. Ač jsem v to moc nevěřila, dcera školková díky tomu nebyla nemocná celé 4 měsíce, což u nás byl obrovský úspěch :palec: Sice teda teď na neštovicový vir to nepomohlo, ale to už bych chtěla moc :lol: Ale chce to zkusit, někomu to třeba nesedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
3.9.13 11:02

Nemate nektera zkusenost?

http://www.bio-colostrum.cz/…e-ig-40-30ks

Nikde jsem nedocetla od jakeho veku ditete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.13 11:28

@sopticek a kde se dá to colostrum od LR koupit. ja malemu ted zacala delat caj z echynacei a rakytniku jelikoz byl minuly rok casto nemocnej a ja mam za par tydnu rodit tak ho nechci mit furt doma.
A dává se to colostrum jako prevence kazdy den nebo az kdyz je naznak nemoci.to se me zda totiz trochu zbytecne, ja potrebuju aby neonemocnelk vubec nebo ne hned pri prvni epidemii cehokoliv.
a myslite ze mu mam koupit i nejake probiotika? napr ty biogaia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
25.10.13 15:04
@Vemas píše:
Nemate nektera zkusenost?

http://www.bio-colostrum.cz/…e-ig-40-30ks

Nikde jsem nedocetla od jakeho veku ditete…

Právě mi dorazilo domů, tak uvidím jestli bude fungovat. Na stránkach píšou od 6. měsíců. Je to napsané přímo u toho tekutého colostra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
20.11.13 18:36
@Hanďa 6
@Hanďa 6 píše:
Právě mi dorazilo domů, tak uvidím jestli bude fungovat. Na stránkach píšou od 6. měsíců. Je to napsané přímo u toho tekutého colostra.

No tak ten zázrak by asi zajímal mnoho lidí. Dejte info jaký je výsledek.
A za jak dlouho se to tekuté Colostrum musí spotřebovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1657
10.12.13 09:08

Kačule, to LR je bohužel pouze přes LR poradce. Ale je jich hodně druhů i v lékárně, ale s tím zkušenosti nemám. Minulý rok, když nechodil do školky, tak jsem mu colostrum dávala jen při nemoci. Ale teď od září šel poprvé do školky, tak mu dávám preventivně kávovou lžičku ráno a večer a když na něj něco leze, tak zvýším dávku a zatím to funguje. Byl občas doma 2-3dny, ale zase rychle je fit. Před 14dny měl 2 dny horečky a začalo mu bolet v krku a když jsem tam mrkla, tak všude bílé puchýřky. Už jsem se smiřovala s prvními antibiotiky. Ale dr. naštěstí řekla, že je to virové a ne angína na antibiotika a opravdu do 3 dnů byl fit. Ale teda ještě hodně používáme i preventivně aloe vera spray první pomoci. Já na to nedám dopustit. Jsem těhotná a zatím jsem to do 20 týdne zvládla také bez nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1657
10.12.13 09:09

Lexoid, já to mám na 21 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
10.12.13 10:24
@sopticek píše:
Kačule, to LR je bohužel pouze přes LR poradce. Ale je jich hodně druhů i v lékárně, ale s tím zkušenosti nemám. Minulý rok, když nechodil do školky, tak jsem mu colostrum dávala jen při nemoci. Ale teď od září šel poprvé do školky, tak mu dávám preventivně kávovou lžičku ráno a večer a když na něj něco leze, tak zvýším dávku a zatím to funguje. Byl občas doma 2-3dny, ale zase rychle je fit. Před 14dny měl 2 dny horečky a začalo mu bolet v krku a když jsem tam mrkla, tak všude bílé puchýřky. Už jsem se smiřovala s prvními antibiotiky. Ale dr. naštěstí řekla, že je to virové a ne angína na antibiotika a opravdu do 3 dnů byl fit. Ale teda ještě hodně používáme i preventivně aloe vera spray první pomoci. Já na to nedám dopustit. Jsem těhotná a zatím jsem to do 20 týdne zvládla také bez nemoci.

No a proč si to nekupujete přímo v LR?
Na prevenci je lepší používat kapsle. Stačí měsíc na jaře a měsíc na podzim. A v lednici mít pro případ akutní potřeby jedno tekuté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1657
10.12.13 10:41

@Lexoid já si to kupuji přímo od LR, Kačule se ptala, kde se dá sehnat. Já i ty kapsle neberu v kuse déle jako týden, zatím nebylo potřeba. Ale u malých dětí, které tu kapsli nepolknou je lepší ta tekutá forma. I když se ty kapsle vysypávají pro děti, tak nám více sedí to tekuté. Vím, že není na prevenci, ale na akutní stav, ale přes zimu jsou děti ve školkách stále nachrchlaní a tohle nám opravdu zabírá a zachránilo už několikrát před antibiotiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí