Jaké kolostrum?

970
13.2.13 19:00

Jaké kolostrum?

Tak jsem se rozhodla, že dceři 5 let pořídím další zázrak přírody :mrgreen: a tak sedím a hledám a ze všech těch výrobků mi jde hlava kolem :roll:
Byla jsem rozhodnutá pro kolostrum od firmy Barnys http://www.kanadske-kolostrum.cz/…m-synermune/ ale pak jsem si přečetla, že mají několik přídavných látek tzv. éček.
Našla jsem ještě toto od české firmy Virde http://www.virde.cz/…lect_det.php?… to má navíc jen želatinu a glycerin. Jen se mi to zdá nějaké,,levné" tak aby to zas bylo opravdu kolostrum odebrané pár hodin po porodu a ne jen obyčejné sušené mléko.
Máte někdo zkušenosti s tímto výrobkem nebo můžete doporučit nějaké jiné kvalitní kolostrum. Jen teda ne tekuté :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1657
13.2.13 19:32

Já můžu moc doporučit colostrum od LR www.lr-zdravi.cz/colostrum Syn minulý rok stále marodil od podzimu do jara a trpěl na laringytidy a byla jsem z toho zoufalá. Teď od září neměl ani rýmu a to jsme stále v kolektivu a často mezi nemocnýma. V sobotu jsme se vrátili po týdnu z hor a stále zdraví jako rybička. Ale já doporučuji na imunitu Vita Aktiv. Je to super věc

Podpora imunity přírodní cestou. Vhodný pro děti i dospělé, těhotné i kojící.
Doplněk stravy z koncentrátu 21 druhů ovoce a zeleniny a 10 vitamínů.
Obsáhlý kompaktní koncentrát z 21 druhů ovoce a zeleniny. Chutná i dětem. Neobsahuje látky živočišného původu, konzervační látky ani barviva.
Doporučené dávkování: Dospělí: 1× denně 5 ml, během jídla nebo po jídle, děti: 1× denně 2,5 ml během jídla nebo po jídle. VitaAktiv si můžete namíchat jako střik s vodou, konzumovat s jogurtem, dezertem nebo musli. Doporučujeme užívat jej dlouhodobě.

Složení: Koncentráty z ovoce a zeleniny (95 %), jmenovitě: červené víno, jablíčka, višně, bezinky, černý rybíz, šípky, jahody, ostružiny, karotky, trnky, borůvky, arónové třešně, švestky, červený rybíz, rakytník, citrony, broskve, meruňky, maliny, malinoostružiník, rajská jablka, dále hroznový cukr, vitamin E-acetát, emulgátor: slunečnicový lecitin, niacin, vápník-D-pantotenát, vitamin B12, biotin, vitamin D3 - cholecalciferol,
vitamin B6 - hydrochlorid, vitamin B1 - hydrochlorid, vitamin B2, kyselina listová.

A colostrum bereme jen při kýchání a náznaku nějaké nemoci a většinou je do 3 dnů fit a nic se mu nerozjede. Pak vysadím a zase dám až je nějak unavenější nebo náznak nemoci. Od toho září jsme dokonce bez rýmy. A věřím tomu, protože i 2 sousedky to zkusily a děti nemarodí a také mám ohlasy od maminek, co to dětem dávají :palec: Ty tablety colostra se dají vysypat do trocha jogurtu a dát tak dětem, které mají ještě problém s polykáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.2.13 20:04

Mam kolostrum od LR. Pak taky doporucuji vitaactiv, ale s tim zkusenost nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
13.2.13 20:08

O tom od firmy LR jsem už slyšela, ale koukám na tu cena teda :roll: chápu, že za kvalitu se platí, ale to už je moc, to by mi doma neprošlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1657
13.2.13 20:21

Enoulik, bohužel je to drahé i s tou 30% slevou za 980,– :( Ale to colostrum vydrží i 4 měsíce. Já třeba od září dávala jen 2× a bere malý jinak jen ten Vita aktiv, ten stojí 550,–kč se slevou. A potom je ještě levnější, když se to bere po 3 kusech u obou tak. Ale já jsem vyhodila spoustu peněz předtím v lékárně, když býval nemocný a teď nám 2 měsíce vydrží ten sirup Vita aktiv a colostrum nasazuji jen při nějakých příznacích a to vydrží dlouho. Takže když se to vezme na dobu užívání, tak to tak drahé není, když to dítě nemarodí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1657
13.2.13 20:23

atominnka, 2,5 letý syn bere vita aktiv od září a je zdráv. Když jsem jej ukazovala doktorce, tak mi ho sama schválila, že to má super složení a halvně je to i bez chemie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.2.13 20:32

@sopticek moje dcera nic nebere a je zdravá taky :pankac: :lol:… za to já chcípám už 2měsíce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
13.2.13 20:50

Já za sebe i dcery mohu doporučit od LR. Braly jsme jak kuličky, tak tekuté a fakt musím zaťukat, ale letos zima žádná rýma, kašel, prostě nic. Sice je to drahé, ale za zdravé děti to fakt strojí :) Já měla už 5 let za sebou každý leden angíny, těžké chřipky… pokaždé ATB a letos také nic. Užívaly jsme i Aloe Vera, ale co jsem těhotná jsem raději přestala, ale také super věc ;) Když mi tyto produkty před cca 3 lety představovala dealerka, tak jsem jí řekla, že nemám zájem, že tomu nevěřím. No a teď musím uznat, že to fakt funguje. Prostě dokud člověk nevyzkouší na sobě, tak neuvěří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1657
13.2.13 21:12

lebudik, ten aloe vera gel v těhotenství určitě ne, je dobře, že jsi vysadila. Při těhu se nemá, protože hodně prokrvuje a to je v těhu nežádoucí a ani při kojení ne, protože čistí organismus a to může jít do mateřského mléka. V těhu i při kojení se doporučuje Vita aktiv…fakt úžasná věc bez chemie. Aloe vera gel je ale také přírodní. Já jsem těm produktům také ze začátku nevěřila, ale byla jsem zoufalá z nemoci a tak to zkusila a moc mě překvapily a nedám na ně dopustit. Já beru ren aloe vera gel na imunitu a také od září, co to beru bez rýmy a nachlazení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.2.13 21:15

@lebudik na aloe se chystám taky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1657
13.2.13 21:21

atominnka, tak to je super, že je zdravá a nemusí nic brát :kytka: U ni pak stačí, kdyby jsi měla pocit, že začne kýchat nebo něco, tak dát 2 dny colostrum a zase vysadit a nic se ji nerozjede ;) Pokud uvažuješ, že chceš zkusit aloe vera gel, tak doporučuji koupit tento měsíc, mají na příchuť broskev akční slevu ještě z té slevy nákupky. Ty jsi psala mám pocit, že to máš od někoho se slevou, tak se zeptej. S tou další slevou se to opravdu vyplatí :kytka: Je to jen do konce února.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
13.2.13 21:29

@sopticek já jsem užívání aloe konzultovala s paní co dělá LR již radu let a ta říkala že je to půl napůl. Někdo užívá v těhu a je to v pohodě, ale jelikož to pročišťuje, může způsobovat stahy a kdyby něco „nevyšlo“ mohlo by se to přisuzovat aloe. Říkala že i dcera jednoho lékaře užívala celé těhu a dobré. No ale já raději vysadila. Chtěla bych nasadit po porodu abych neměla potíže s chozením na WC, což jsem po porodech mívala :( Ale nasadila jsi mi „brouka do hlavy“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.2.13 21:33

@sopticek kamarádka dělá LR, říkala mi o tom.. ale ještě přemýšlím, přeci jen už to kolostrum byla pálka :think: tchyně zase nedá dopustit na Hádka, ten má aloe taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
13.2.13 21:45

Tak za mě doporučuju tohle Colostrum http://www.zdravarodinka.cz/…rum-high-ig/ Dcera ho bere tuhle zimu poprvé a zatím se osvědčilo :palec: Vybrala jsem ho na základě zkušeností tady na emiminu už v nějaké dřívější diskuzi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1657
13.2.13 22:25

Lebudik, fakt zkus po porodu ten vita aktiv, ten je také dobrý na záchod a má železo a spoustu vitamínů. Já mám v okolí maminky, co ho berou v těhu i při kojení a moc si ho chválí. Já na něj při těhu také přejdu. Ten aloe vera gel v menším množství určitě neublíží v těhu ani při kojení, ale přece jen :nevim: Ten Vita aktiv ti vyjde i levněji, dospělý bere 5ml denně.
atominnka, do peněz to leze, to ano :( O Hádkovi jsem slyšela, ale nemám zkušenost.
Machalka, tento druh colostra je dobrý na imunitu a bere se hodně tabletek. U toho LR se mi líbí, že opravdu stačí brát v počátku nemoci a jsi brzy fit a ani se to nerozjede. Ale na imunitu je lepší něco jiného, než colostrum, aspoň tak mi to říkala i naše doktorka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí