Jaké kolostrum?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
167
29.10.14 13:41

@fanča Dobrý den, já vždycky tak jeden den počkám, co se z toho vyklube. Někdy mají děti jen jeden den trochu frkání a pak nic. Většinou druhý, třetí den vidim, že na ně skutečně něco leze a to nasazuju hned ze začátku větší množství a po třetím dnu množství snižuju (to už jsou většinou bez známek nemoci). Jedna lahvička mi pokryje 2 děti na dobu cca 5ti dnů a většinou se nemoc ani neprojeví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
1.1.15 10:51

Colostrum jako prevence

Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s kolostrem při dlouhodobějším užívání -prevence na imunitu, doporučil mi to dr., s tím že je mnoho značek a mělo by se užívat např. 3 měsíce a pak zas postupně vysadit. :nevim: Jenže jsem na netu našla opravdu dost výrobců a dost cen, jediné co vím jistě, má mít vyšší hodnotu Ig.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
1.1.15 19:05

Dobrý den,
jako prevenci bych ho asi nepoužila, jedině při oslabené imunitě. Většinou se používá v akutních případech, při nemoci, operaci atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.8.15 08:10

Uz je to stara diskuze, ale treba to jeste nekomu k necemu bude. Pokud si koupite nejaky doplnek stravy, tak vzdy zavisi na tom v jakem zdravotnim stavu jste Vy nebo Vase dite. Ohledne vyrobku LR…vzdy jde o zkusenostech LR poradce, kdyz mate nejake pochybnosti nebo neco podle Vas nefunguje…meli byjste vzdy kontaktovat daneho prodejce…ten Vam muze zjistit dalsi informace a postupy v lecbe… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
21.3.16 10:38

Ahoj, obnovují diskuzí :kytka:

Právě jsem dceři objednala kolostrum.
Je jí 7,poslední necelý rok je snad každý měsíc, někdy i častěji, nemocná. Teď má zase horečku. Myslela jsem, že nasadím kolostrum, jak tam píší, dva měsíce dávat, pak vysadit. Po přečtení této diskuze jsem zmatená. Tak mám dávat imunoglukan ci hlivaka a kolostrum jen při nemoci? Potřebuji něco, aby ji to imunitu nastartovalo. Běžně vitamíny nepomáhají. Vitaaktiv neplánují, dcera nechce sirupove léky.

Moc děkuji za rady :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
21.3.16 11:16

Ahoj, diskuzi vys jsem necetla, snad se nebudu opakovat. Mam dve dcery 4r a 1, 5r, od ty doby co sla starsi do skolky jsou neustale nemocny, pred 3 tydny jsem zacala davat kolostrum (nejaky obyc) obema, starsi dostava jeste Lymfomyosot (homeo na zmenseni nosni mandle) taky je na imunitu, mladsi pred spanim imunoglukan, jeste jim do koupele pridavam 31 bylin od Just (musi se rozmichat v necem tucnym, oleji, mlece a pak se prida do koupele -2 kapky) od te doby se drzi… u nas jsou tri tydny zdravi hroznej uspech, bojim se ze to zakriknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
21.3.16 11:39

Já dávám colostrum dětem dva a čtyři roky od září do června denně 4 ml. Pomáhá velmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.3.16 11:51
@blueberryx píše:
Ahoj, obnovují diskuzí :kytka:

Je jí 7,poslední necelý rok je snad každý měsíc, někdy i častěji, nemocná. Teď má zase horečku. Myslela jsem, že nasadím kolostrum, jak tam píší, dva měsíce dávat, pak vysadit. Po přečtení této diskuze jsem zmatená. Tak mám dávat imunoglukan ci hlivaka a kolostrum jen při nemoci? Potřebuji něco, aby ji to imunitu nastartovalo. Běžně vitamíny nepomáhají. Vitaaktiv neplánují, dcera nechce sirupove léky.

Bohuzel nevim co mate za vyrobce…ale urcite muzete davat k posileni imunity.Ja vetsinou z vlastni zkusenosti davala preventivne pred obdobim chripek..cca 3 mesice…pak nasadila vitaminy a colostrum davala jen pri pocatku nejake nemoci a to ve zvysenych davkach. Akorat je.dobre.dle vyrobce davat cca 2-3 mesice a pak na 1 mesic vynechat, aby se telo naucilo bojovat samo a.„nezaspalo“. Kdyby jste jeste potrebovala neco podrobneji piste do zpravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
10.5.18 00:28
@blueberryx píše:
Ahoj, obnovují diskuzí :kytka:

Máme výbornou zkušenost s Probiosanem Inovum od Energy (tablety). A to jsem předtím na častou nemocnost vystřídala u dcery ledasco..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí