Jaké kolostrum?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1013
10.12.13 13:07
@sopticek píše:
@Lexoid já si to kupuji přímo od LR, Kačule se ptala, kde se dá sehnat. Já i ty kapsle neberu v kuse déle jako týden, zatím nebylo potřeba. Ale u malých dětí, které tu kapsli nepolknou je lepší ta tekutá forma. I když se ty kapsle vysypávají pro děti, tak nám více sedí to tekuté. Vím, že není na prevenci, ale na akutní stav, ale přes zimu jsou děti ve školkách stále nachrchlaní a tohle nám opravdu zabírá a zachránilo už několikrát před antibiotiky.

Pro malé děti jsou ideální perličky. :lol: A pro prevenci je nejlepší řešení VITAAKTIV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1657
10.12.13 13:11

@Lexoid jj,vitaaktiv je super, mě drží i teď v těhu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
6.1.14 17:16

Zkouším od LR už třetí výrobek a VELKÉ ZKLAMÁNÍ. :,( Možná to ale bude tím, že ho sama neprodávám, protože co vím, tak si ho chválí hlavně prodejci LR. Zkouším teď na dětech i ten vitaaktiv - je stejný jak jakékoli jiné vitamíny - stejně to nefunguje. Už jsme zase nemocní:-( Kašel, rýma, trochu teplota. Kdybych za něj nebyla vyhodila ty hříšné peníze, tak mě to tak neštve. Ale kamarádka, co to prodává do mě také hučela, že nemocní nebudeme - - a skutek, utek. Prodejci LR mě tady asi ukamenují, ale je třeba se podívat pravdě do očí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
6.1.14 19:52

@Majulda já jak jsem začala dceři dávat vitaaktiv tak taky ze začátku nefungoval, proto jsem při potížích nasadila kolostrum, ale jinou značku (ne LR ) + ještě práškový vitamín C. A musím říct, že díky této kombinaci se nemocnost snižovala a teď od září byla nemocná jen jednou a to asi jen 2-3 dny rýma :) Ovšem nevím co z těch tří přípravků funguje a co ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
7.1.14 12:41
@Majulda píše:
Zkouším od LR už třetí výrobek a VELKÉ ZKLAMÁNÍ. :,( Možná to ale bude tím, že ho sama neprodávám, protože co vím, tak si ho chválí hlavně prodejci LR. Zkouším teď na dětech i ten vitaaktiv - je stejný jak jakékoli jiné vitamíny - stejně to nefunguje. Už jsme zase nemocní:-( Kašel, rýma, trochu teplota. Kdybych za něj nebyla vyhodila ty hříšné peníze, tak mě to tak neštve. Ale kamarádka, co to prodává do mě také hučela, že nemocní nebudeme - - a skutek, utek. Prodejci LR mě tady asi ukamenují, ale je třeba se podívat pravdě do očí!

A mohu se zeptat na ty dva předchozí výrobky, které také nebylo OK?
Vitaaktiv je jen vitamínový komplex čistě přírodních vitamínů vyrobený pod lékařským atestem.Bez chemie a chemických nosičů. Při zvýšené náchylnosti na běžné nemoci jako je rýma, chřipka a podobně je třeba na posílení imunity něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.1.14 14:45

U nás to nejsou chřipky, ale běžná nachlazení spojena s nízkou teplotou, rýmu a kašlem. Akorát že je to u nás pravidelně každý měsíc :,( zkoušela jsem jeste i ten SOS spray a krém s propolisem. Sos spray jsem používala na sebe, když mě bolelo v krku. Hned od začátku projevu nemoci jsem poctivě skříkala hodne x-krát denně. Výsledkem bylo, že mě ten krk přestal bolet až po tydnu!!! Ted zase používám Vincentku, a za tři dny jsem fit. A krém jsem zkoušela mazat na tvrdší kůži na nohou. Na levou nohu jsem používala lr, na pravou némecky krém z Lidlu za 25 Kč. Upozorňuji, že na začátku testování na tom byla moje pravá noha o trochu hůře nez leva, tudíž lr krém měl tímto náskok. Asi po měsíci, ale pozorovala jsem to již dříve, jsme se s manželem jasné schodli na tom, že krém z lidlu je lepší, protoze pravé chodilo bylo jemnější nez to levé. Asi bych se musela stát prodejcem lr výrobku, abych vyzařovala větší spokojenosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.1.14 14:47

Kolostrum jsme také zkoušéli, a také nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
7.1.14 20:12
@Majulda píše:
U nás to nejsou chřipky, ale běžná nachlazení spojena s nízkou teplotou, rýmu a kašlem. Akorát že je to u nás pravidelně každý měsíc :,( zkoušela jsem jeste i ten SOS spray a krém s propolisem. Sos spray jsem používala na sebe, když mě bolelo v krku. Hned od začátku projevu nemoci jsem poctivě skříkala hodne x-krát denně. Výsledkem bylo, že mě ten krk přestal bolet až po tydnu!!! Ted zase používám Vincentku, a za tři dny jsem fit. A krém jsem zkoušela mazat na tvrdší kůži na nohou. Na levou nohu jsem používala lr, na pravou némecky krém z Lidlu za 25 Kč. Upozorňuji, že na začátku testování na tom byla moje pravá noha o trochu hůře nez leva, tudíž lr krém měl tímto náskok. Asi po měsíci, ale pozorovala jsem to již dříve, jsme se s manželem jasné schodli na tom, že krém z lidlu je lepší, protoze pravé chodilo bylo jemnější nez to levé. Asi bych se musela stát prodejcem lr výrobku, abych vyzařovala větší spokojenosti :D

Nemusela, je spousta lidí, co jsou spokojeni a nejsou prodejci.
Krém s propolisem je fajn na poúrazové jizvy a podobně ale na ztvrdlou kůži bych ho nikdy nepoužil, na to jsou jiné produkty. A SOS sprej má také trochu jiné využití. Vašeho LR dodavatele - prodejce zastřelit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
21.1.14 15:48
@Hanďa 6 píše:
Právě mi dorazilo domů, tak uvidím jestli bude fungovat. Na stránkach píšou od 6. měsíců. Je to napsané přímo u toho tekutého colostra.

Dobrý den, můžu se zeptat, jestli jste spokojená? Zvažuji jeho koupi :think: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.1.14 09:22

Hezký den maminky chtěla jsem se zeptat koupila jsem dceři vita aktiv a je tam napsané po otevření spotřebovat do 5 týdnů, když to budu mít v lednici, tak to můžu používat dokud to nedobere? Děkuji za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
28.1.14 09:42

@Luc3ka1 já jsem to tak dělala, tzn. dokud jsme nedobrali cca 2 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
28.1.14 13:30

@Luc3ka1
Dokud ho nespotřebujete. V lednici se mu nic nestane, pokud ho budete normálně zavírat. Neměly by se do něj dostat bakterie z lednice.
Ale dva a půl měsíce bych stejně bral jako strop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.2.14 17:23

Mam dotaz maminky dala jsem dnes poprve dceri 20 mesicni ty vitaminy vita aktiv jen 2ml a do 5 minut se mi doslova z toho posrala to jsem jeste nikdy nevidela, taky se vam to stalo? Dala jsem ji to bez jogurtu a jineho, tak jak se dava treba sirup, muze to byt tim? Mam ji to jeste davat? Dekuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.14 09:20
@Luc3ka1 píše:
Mam dotaz maminky dala jsem dnes poprve dceri 20 mesicni ty vitaminy vita aktiv jen 2ml a do 5 minut se mi doslova z toho posrala to jsem jeste nikdy nevidela, taky se vam to stalo? Dala jsem ji to bez jogurtu a jineho, tak jak se dava treba sirup, muze to byt tim? Mam ji to jeste davat? Dekuji za rady

Vita aktiv je koncentrovaný tak je lepší ho rozředit s trochou vody.Ale nějak se mi to nezdá, že by do 5ti minut. To je dost krátká doba.

• Citovat
  • Upravit
249
23.10.14 19:53

Mám dotaz na ty, které používáte tekuté kolostrum od LR. Zkusila jsem ho koupit, ač je to pro mě šílená cena :roll: Teď dcerka trochu pofrkává a pokašlává a já nevím, zda ho optevřít, když jí „skoro nic není“. Kolostrum se má totiž do 2 týdnů spotřebovat. Takže, když jí teď dám, tak zbytek je mi nanic… Nebo mám čekat až na nějakou hrozitánskou chorobu u všech v rodině a pak zkusit… :mrgreen: Nebo máte zkušenost, že v lednici vydrží?
Díky předem za reakce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko