Jaké máte boby pro 2 leté dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
469
31.12.16 18:33

@AnastazieB taky přemýšlím o těch kamzíkach ale bojím se aby se nerozpadli pod nami když s ní pojedu já nebo aby nespadla když jí pustím z malého kopečku přeci jsou podobné saním, v bobech přece jen sedí jak buchta na zemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33278
31.12.16 18:34
@Caborina píše:
@Svistice a na ty plastové saně kamzík když si na ně sednu s ní (73kg) rozpadnou se?? :-D mala ta ma tak 10kg

Jela jsem na nich i s chlapem, dohromady asi 110 kg. takže tebe a dítě by to přežít mělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
31.12.16 18:36

@AnastazieB mohu se ještě zeptat v kolika měsících na nich jezdili vaše děti? A jsou vhodný i když napadne jen trochu sněhu? jako třeba boby zvládnou trochu sněhu ale saně ne ty klasické

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
31.12.16 18:40

@Svistice děkuji a když je málo sněhu zvládnou to? nebo musí mít hodně sněhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13896
31.12.16 18:44

@Caborina myslím, že jsou i na málo sněhu, u nás v centru Prahy máme sněhu málo a jezdí i po posněžené trávě ;). A jestli jezdí dítě samo - záleží na dítěti, syn je dostal ve dvou letech k Vánocům a to se ještě bál jezdit sám, ale řekla bych, že se udržel bez problémů ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11311
31.12.16 18:44
@Svistice píše:
Jela jsem na nich i s chlapem, dohromady asi 110 kg. takže tebe a dítě by to přežít mělo.

Vy máte s chlapem dohromady 110 kilo? To jste teda drobci, ne?:-))) tedy hlavně manžel:-)).

Jinak sníh je bída, loni byl jen týden, tak akorát na ty boby. Pocházím z Brna, kde za mého dětství bylo běžně v zimě tolik sněhu, že jsme celou zimu sáňkovali a bobovali mezi domama na sídlišti. Teď na Vysočině je to hrůza… Ach jo. Já zimu miluju právě kvůli sněhu a teď toto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33278
31.12.16 18:45
@Caborina píše:
@Svistice děkuji a když je málo sněhu zvládnou to? nebo musí mít hodně sněhu?

Jako na hlíně a listí jako boby ti to jezdit nebude. Ale je to lepší něž klasické sáňky (díky širčí skluzné ploše, na které se lépe rozloží váha).

A jak staré dítě na nich zvládne jezdit je otázka (ne)bojácnosti dítěte a přístupu rodičů. Můj 18 měsíční na nich sjel kopeček, o kterém mi švagrová tvrdila, jak její 7 leté dítě je už dobré, že už na něm jezdí samo. :mrgreen: One je totiž kapánek protektivní matka a její dítě díky tomu velmi neakční. Moje děti jezdí od roka a kousek v sedačce na kole, takže jsou na trochu adrenalinu zvyklé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33278
31.12.16 18:48

@Fazulina Ano, muž je střízlík a já za bezdětna taky neměla úplně nejhorčí váhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
31.12.16 19:12

Tak jsme nakonec s chlapem objednali ty kamzíky a ještě tyhle https://www.alza.cz/…d4524447.htm?o=1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
31.12.16 19:14

@Svistice jj tak to je jak moje ta leze jen po vejškách a taky jezdí v sedačce na kole zamnou takže je zvykla na pořádný terén, nebojí se ničeho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
31.12.16 19:39

Máme tokovéto a jezdí i po námaze po trávě -http://www.eurokosik.cz/plastove-sane-pinguin---alfa-det-4423-493-1-493-493.html, sníh není třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
31.12.16 21:33

My máme klasické boby, starší na nich jezdil sám, když mu byly necelé 3, rok předtím jsem se bála. Mladšímu je teď 2,5 a už na nich taky párkrát jel sám, se mnou nechce. Ale jednou se vysekal, prokousnul si ret, od té doby preferuje jízdu po zadku. :mrgreen: Kopec máme za barákem, takže paráda. :dance:
Jinak já funguju jako dozor, neb jsem u nás jediný rodič, co chodí i s dětmi (běžně čtyřleté chodí samotné bobovat., kamarádka dokonce řekla, že příští rok bude chodit samotná i její dcera, v té době jí budou čerstvé 3), takže vozítek jsem vyzkoušela opravdu hodně. Mně osobně se jedí nejlépe na těchto , nejhorší, co jsem zažila, bylo toto . Tam jsem vůbec netušila, kde jsem a kterým směrem jedu. Na to bych děti nepustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
1.1.17 10:01

@Caborina taky máme ty kamzíky po manželovi ale mě z nich tříleté dítě padá na normálních bobech se udrží líp a když není ujezdeny snich tak jezdí blbě a jsou neskladné do auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
11.1.18 08:47

@Caborina Ahoj, můžu se zeptat jak vám ty funky boby vyhovují? Líbí se mi ta opěrka. Ale někde jsem četla špatnou recenzi, že je špatně to uchycení popruhu jen v jednom místě, že je to vratký při tažení. A myslíš, že to uveze mě i syna (dohromady cca 73 kg)? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
11.1.18 12:50

Obnovuji diskuzi

Tak jsem si myslela, že prostě koupím boby, ale ejhle, ono to není tak jednoduché. Predvybrala jsem Sulov, ale mají hrozné recenze na kvalitu.
Poradi mi někdo jaké koupit, aby vydržely? Pro 2,5 letaka. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect