Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Žádný provinilý pocit, manžel se mnou má jako ráji, lepší manželku by nenašel, zázemí, děti, pochopení, podpora, všechno obstaráno, zařízeno.. O nevěře se nikdy nedozví, tudíž ho nic netrápí.
@Anonymní píše:
Předpokládám, že se s tím chlubit veřejně nikdo nebude chtít, proto amonymně.
Děkuji za Vaši upímnost
Moje manzelstvi se v te dobe rozpadalo, rozvod, psycho s ex i fyzicke nasili, nevera mi pomohla, probrala jsem se a zjistila, ze jsem normalni zenska, nemela jsem doma co obhajovat, branit..za me v te dobe vyhra. Nic jsme neponicilu, odstehovala jsem se zahy a nevera skoncila. Pak uz jako stastne zadana jsem nepodvadela.
Nemela jsem vycitky, nemela jsem v umyslu nikomu ublizit, takze jsem to neresila. Milence jsem mela asi 10 let, toho stejneho. Verila jsem mu, ze ma stejny zajem jako ja. Fungovalo to ![]()
@Anonymní píše: Žádný provinilý pocit, manžel se mnou má jako ráji, lepší manželku by nenašel, zázemí, děti, pochopení, podpora, všechno obstaráno, zařízeno.. O nevěře se nikdy nedozví, tudíž ho nic netrápí.
Ach ta sladká nevědomost. V sexu je taky tak šťastný a stejně opečovávaný? 😀
@Tauruscz píše:
Ach ta sladká nevědomost. V sexu je taky tak šťastný a stejně opečovávaný? 😀
Ano sex probíhá přesně podle podle potřeb a přání manžela 2× týdne, manžel ke své spokojenosti potřebuje hlavně moje orgasmy, tak ty mám vždycky minimálně dva.. Uznávám, že já mám milence jen z rozmarilosti a neskromnosti.
@Anonymní píše:
Ano sex probíhá přesně podle podle potřeb a přání manžela 2× týdne, manžel ke své spokojenosti potřebuje hlavně moje orgasmy, tak ty mám vždycky minimálně dva.. Uznávám, že já mám milence jen z rozmarilosti a neskromnosti.
Až to praskne, tak tě ta rozmařilost přejde.
Manžela sem začala podvádět, až když šel nášvztah do kytek. Manžel byl věčně pryč, když už byl doma, tak uměl akorát tak bručet, shazoval mě, že se k ničemu, a že by si o mě nikdo ani kolo neopřel. Nebyl to takový ten násilník nebo tyran v tom pravém slova smyslu, jen si to tak zabručel pod vousy…ale atmosféra hrozná.
Takže jak jsem se cítila potom? ten pocit lítosti nad nevěrou překrýval pocit, že nejsem k ničemu, že existují i muži, kteří můžou být milí, dvorní, romantičtí, že pro ně nejsem jen domácí spotřebič. A to šlo o jednorázový pichy, žádný růžový brejličky zamilované čtyřicítky.
U nás to byl poslední hřebík do rakve. Otevřelo mi to oči, že takhle žít nechci a do roka jsme šli od sebe. Dnes jsem šťastná v jiném vztahu.
@divine woman píše:
Až to praskne, tak tě ta rozmařilost přejde.
A třeba to nepraskne 🤔
@divine woman píše:
@david85lbc Žádnej takovej románek zatím neznám.
Možná proto, že to neprasklo ![]()
Předpokládám, že se s tím chlubit veřejně nikdo nebude chtít, proto amonymně.
Děkuji za Vaši upímnost