Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ono totiž na tom prvním odakzu je ten postup napsanej trochu jinak než na tom druhým ![]()
tak to je něco jiného, to máš pravdu, ale tady to začlo s Hipp
![]()
Jestli to náhodou překladatelé nepopletli a nepomíchali etikety, nedali obráceně ![]()
PETRUCHA píše:
Ono totiž na tom prvním odakzu je ten postup napsanej trochu jinak než na tom druhým
Jsme se teď koukla i na druhý a je to stejné ![]()
kamiŠ píše:
tak to je něco jiného, to máš pravdu, ale tady to začlo s Hipp![]()
Jestli to náhodou překladatelé nepopletli a nepomíchali etikety, nedali obráceně
To bych se vůbec nedivila, dělám obalovýho grafika a je to dost častej jev. Buď to pomotám já nebo ten co to překládal
Když do toho čučíš x hodin tak se to někdy stane no ![]()
PETRUCHA píše:kamiŠ píše:To bych se vůbec nedivila, dělám obalovýho grafika a je to dost častej jev. Buď to pomotám já nebo ten co to překládal
Jestli to náhodou překladatelé nepopletli a nepomíchali etikety, nedali obráceně
Když do toho čučíš x hodin tak se to někdy stane no
takto už nám to je jasný ![]()
kamiŠ píše:PETRUCHA píše:Jsme se teď koukla i na druhý a je to stejné
Ono totiž na tom prvním odakzu je ten postup napsanej trochu jinak než na tom druhým
Takhle je to na prvním
100 ml plnotučného mléka + 100 ml pitné kojenecké, nebo převařené vody vlijte do hrnce a nechte povařit. Nechte zchladit na 50° C.
je to tak napsaný v tom postupu takže kdo si nepřečte i to nad tím /tam je opravdu v závorce pokračovací kojenecké mlíko/ tak je trochu zmaten jako zakladatelka
kamiŠ píše:PETRUCHA píše:takto už nám to je jasnýkamiŠ píše:To bych se vůbec nedivila, dělám obalovýho grafika a je to dost častej jev. Buď to pomotám já nebo ten co to překládal
Když do toho čučíš x hodin tak se to někdy stane no
Se jako tady omlouvám za případné další diskuze zmatených matek / týká se to převážně kosmetiky a drogerie/
![]()
PETRUCHA píše:kamiŠ píše:PETRUCHA píše:Jsme se teď koukla i na druhý a je to stejné
Ono totiž na tom prvním odakzu je ten postup napsanej trochu jinak než na tom druhýmTakhle je to na prvním
100 ml plnotučného mléka + 100 ml pitné kojenecké, nebo převařené vody vlijte do hrnce a nechte povařit. Nechte zchladit na 50° C.
je to tak napsaný v tom postupu takže kdo si nepřečte i to nad tím /tam je opravdu v závorce pokračovací kojenecké mlíko/ tak je trochu zmaten jako zakladatelka
Ano, ale to je v postupu, v ingrediencích je to UM a to se nevaří, tak je to snad jasný ne? ![]()
Přece si to přečtu celý a ne jen kousek
![]()
kamiŠ píše:PETRUCHA píše:Ano, ale to je v postupu, v ingrediencích je to UM a to se nevaří, tak je to snad jasný ne?kamiŠ píše:PETRUCHA píše:Jsme se teď koukla i na druhý a je to stejné
Ono totiž na tom prvním odakzu je ten postup napsanej trochu jinak než na tom druhýmTakhle je to na prvním
Přece si to přečtu celý a ne jen kousek![]()
Já jsem přesně ten expert co si přečte maximálně tak postup a většinou ani to ne.
Tak třeba je zakladatelka něco podobnýho ![]()
Hm, tak já teda nejdřív koukám, co to obsahuje a pak teprve návod ![]()
I u vaření pro nás. aby se mi nestalo,že v půlce nemám vče co potřebuju
![]()
PETRUCHA píše:
Ale konec debaty už ví jak na to, tak o čem dál diskutovat
Asi tak ![]()
kamiŠ, teda já jsem fakt slepá blondýna.
Dneska je další den na pěst. Četla jsem jenom to u obrázků. Díky. ![]()
Ale stejně nechápu, proč tam výrobce cpe možnost s plnotučným mlíkem, když se takhle malým dětem dávat nemá. ![]()
já Hipp četla teprve ted. na DM je od 4. měsíce kráva a od 6.m UM.