Jaké mléko do kaše?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
neczuz
16.9.10 12:29
kamiŠ píše:
Ale je tam psané mléko nebo UM. tak tak dám UM a neřeším krávu ne? :nevim:

já Hipp četla teprve ted. na DM je od 4. měsíce kráva a od 6.m UM.

• Citovat
  • Upravit
12300
16.9.10 12:34

Ono totiž na tom prvním odakzu je ten postup napsanej trochu jinak než na tom druhým :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
16.9.10 12:35

tak to je něco jiného, to máš pravdu, ale tady to začlo s Hipp :wink: :lol:

Jestli to náhodou překladatelé nepopletli a nepomíchali etikety, nedali obráceně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
16.9.10 12:36
PETRUCHA píše:
Ono totiž na tom prvním odakzu je ten postup napsanej trochu jinak než na tom druhým :roll:

Jsme se teď koukla i na druhý a je to stejné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
16.9.10 12:37
kamiŠ píše:
tak to je něco jiného, to máš pravdu, ale tady to začlo s Hipp :wink: :lol:Jestli to náhodou překladatelé nepopletli a nepomíchali etikety, nedali obráceně :lol:

To bych se vůbec nedivila, dělám obalovýho grafika a je to dost častej jev. Buď to pomotám já nebo ten co to překládal :lol: Když do toho čučíš x hodin tak se to někdy stane no :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
16.9.10 12:39
PETRUCHA píše:
kamiŠ píše:
tak to je něco jiného, to máš pravdu, ale tady to začlo s Hipp :wink: :lol:Jestli to náhodou překladatelé nepopletli a nepomíchali etikety, nedali obráceně :lol:
To bych se vůbec nedivila, dělám obalovýho grafika a je to dost častej jev. Buď to pomotám já nebo ten co to překládal :lol: Když do toho čučíš x hodin tak se to někdy stane no :oops:

takto už nám to je jasný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
16.9.10 12:39
kamiŠ píše:
PETRUCHA píše:
Ono totiž na tom prvním odakzu je ten postup napsanej trochu jinak než na tom druhým :roll:

Takhle je to na prvním

100 ml plnotučného mléka + 100 ml pitné kojenecké, nebo převařené vody vlijte do hrnce a nechte povařit. Nechte zchladit na 50° C.

je to tak napsaný v tom postupu takže kdo si nepřečte i to nad tím /tam je opravdu v závorce pokračovací kojenecké mlíko/ tak je trochu zmaten jako zakladatelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
16.9.10 12:41
kamiŠ píše:
PETRUCHA píše:
kamiŠ píše:
To bych se vůbec nedivila, dělám obalovýho grafika a je to dost častej jev. Buď to pomotám já nebo ten co to překládal :lol: Když do toho čučíš x hodin tak se to někdy stane no :oops:
takto už nám to je jasný :lol:

Se jako tady omlouvám za případné další diskuze zmatených matek / týká se to převážně kosmetiky a drogerie/ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
16.9.10 12:47
PETRUCHA píše:
kamiŠ píše:
PETRUCHA píše:

Takhle je to na prvním

100 ml plnotučného mléka + 100 ml pitné kojenecké, nebo převařené vody vlijte do hrnce a nechte povařit. Nechte zchladit na 50° C.

je to tak napsaný v tom postupu takže kdo si nepřečte i to nad tím /tam je opravdu v závorce pokračovací kojenecké mlíko/ tak je trochu zmaten jako zakladatelka

Ano, ale to je v postupu, v ingrediencích je to UM a to se nevaří, tak je to snad jasný ne? :nevim:
Přece si to přečtu celý a ne jen kousek :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
16.9.10 12:50
kamiŠ píše:
PETRUCHA píše:
kamiŠ píše:
PETRUCHA píše:

Takhle je to na prvním

Ano, ale to je v postupu, v ingrediencích je to UM a to se nevaří, tak je to snad jasný ne? :nevim:
Přece si to přečtu celý a ne jen kousek :nevim: :lol:

Já jsem přesně ten expert co si přečte maximálně tak postup a většinou ani to ne.
Tak třeba je zakladatelka něco podobnýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
16.9.10 12:50

No a to že se UM nevaří nemusí vědět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
16.9.10 12:51

Ale konec debaty už ví jak na to, tak o čem dál diskutovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
16.9.10 12:52

Hm, tak já teda nejdřív koukám, co to obsahuje a pak teprve návod :think:

I u vaření pro nás. aby se mi nestalo,že v půlce nemám vče co potřebuju :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
16.9.10 12:52
PETRUCHA píše:
Ale konec debaty už ví jak na to, tak o čem dál diskutovat :mavam:

Asi tak :-D

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
16.9.10 14:41

kamiŠ, teda já jsem fakt slepá blondýna. :roll: :lol: Dneska je další den na pěst. Četla jsem jenom to u obrázků. Díky. :kytka:

Ale stejně nechápu, proč tam výrobce cpe možnost s plnotučným mlíkem, když se takhle malým dětem dávat nemá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová