Jaké nakoupit oblečení pro miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4136
3.9.21 15:49
@Speku píše:
Hlavne na zacatek nekupuj nic pres hlavu… Nebo co ma zapinani na zadech… Body ideal zavinovaci, lip se s miminkem manipuluje… Pyzamka idealne na zip… V noci, kdyz prevlikas nebo prebalujes, jsou ty cvocky na prd… A na zacatek misto teplaku polodupacky… Male porad padali ponozky… Stasnej oser furt spravovat… A jak rikaji holky- s velikosti pockej, dcerka ma 2 roky a nosi velikost 74-80😁 😁 😁 a neboj se koupit ty mrnavy veci z druhe ruky… My sice nemame nouzy o prachy, ale ted pro druhe vse kupuju na Vinted- za par korun skoro nove nebo uplne nove veci… Ono tech prvorodicek, co se napali, nakoupi toho mraky ve spatne velikosti, je porad dost a dost… :srdce:

Za mě zas oblečení přes hlavu bez problému. Zip zase mimco tlačí na krku, takže lepší cvočky. A polodupacky si zase zkope (má dva měsíce) a má je skoro u kolen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14712
3.9.21 15:51

Není nic horšího než motat gumovýho novorozence do zavinovaciho body :P podle mě klasika přes hlavu je nejlepší a nejjednodušší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
3.9.21 17:15
@Semtex píše:
Není nic horšího než motat gumovýho novorozence do zavinovaciho body :P podle mě klasika přes hlavu je nejlepší a nejjednodušší :mrgreen:

Vidite😁co clovek, to nazor…proste si to musi kazdy vyzkouset…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí