Jaké návleky na nožičky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
54
6.10.10 16:03

Jaké návleky na nožičky?

Ahoj holky,
prosím o radu. Používáte návleky na nožičky? Jaké, prosím poraďte. Koukala jsem do starších diskuzí, tak se tam psalo, že většinou jsou docela úzké, že potom mají děti „uškrcené“ nožičky. :think:
Děkuju předem za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14598
6.10.10 16:11

Já mám pro Kačku normální přízové koupené na MMB a ji teda nikde netlačí se jsou docela dost široké, pružné, natahovací. jeden konec se rozpíná míň - u kotníků a druhý na stehna je pružnější… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.10.10 16:20

mám tenké mokobi, ale jiný typ, který už se neprodává, okraje má u stehýnek „zvlněné“, hodně volné.
Pak mám vlněné návleky, kupované na Brane, jak tu velikost mini, tak ty větší.
Ještě jsem vzala na milost i akryl, tak má návleky, co jsou teď v CA clockhouse, tj ta móda pro náctileté, mají nádherně měkoučké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
6.10.10 16:22

A na co jsou? Asi hloupý dotaz co ? :kytka: Je to lepší třeba na lezení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.10.10 16:52

My používáme místo tepláčků, aby byl snažší přístup k plíně, aby, když přebaluju často, tak jen sundám plínu a nemusím furt sundavat tepláčky. Taky může běhat s holým zadkem, což tu teď dělal, když jsem šla pro čistou plínku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
6.10.10 18:55

Mám Designe stocks a ty jsou hodně škrtící, ta nová verze je drobet lepší. Pak mám z Brány ještě jedny, modré s obrázky pejsků, dražší, název si nepamatuji :oops: a ti jsou mnohem měkčí, volnější, ale na nožičkách dobře drží. A pak mám Aničky (nebo tak nějak se jmenujíú, také koupené v Brana k dětem, a ty jsou nejvolnější, dost dlouhé, vlněné, krásně teplé, na zimu ideální. A nakonec mám návleky od Bundles, tu větší velikost, sice neškrtí, ale na holém těle nedrží. Používám přes vlněné kamaše na zateplení nožiček do nosítka.

• Citovat
  • Upravit
neczuz
6.10.10 18:57
Golinka píše:
A na co jsou? Asi hloupý dotaz co ? :kytka: Je to lepší třeba na lezení?

Taky jsou fajn na zateplení nožiček. Hlavně do šátku nebo nosidla. Ale já je mám ráda i jen tak pod tepláky, pro mě lepší, než punčocháče, nejak k nim mám averzi. Zadek má dost zateplený :lol: plínou,takže návleky stačí.

• Citovat
  • Upravit
14598
6.10.10 19:03

J8 dávám i návleky na punčošky pod kalhoty, když vycházím ven ráno, když je zima. Jak se oteplí, jen stáhnu a je to .
Já mám tady ty.. obyč za pár korun, pohodlné, neškrtí a hned tak nebudou.
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
6.10.10 19:07
Markit.Hl píše:
J8 dávám i návleky na punčošky pod kalhoty, když vycházím ven ráno, když je zima. Jak se oteplí, jen stáhnu a je to .

TY mám taky a škrtí. Ono záleží asi na dítěti, ale kluk je takový sumo zápasník. :lol:

• Citovat
  • Upravit
14598
6.10.10 19:16

no tak to pak asi dokážu pochopit :D Kačuli je drobula, to jsme měla napsat hned :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
6.10.10 19:39

Design Socks opravdu škrtí, pro nás už jsou naprosto nepoužitelné. Krátké a opravdu úzké.
Ale na malé mimi nebo drobné dítě stačí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
6.10.10 19:39

Holky díky, omrknu a něco vyberu. :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
6.10.10 19:50

Neczuz, prostim tě, myslíš Alice a ne Anička? Aničku jsem nenašla. A mají tam velikosti mimi a pak uni. Jaký máš? Mimi jsou pro malý a uni pro dospěláky? Našla jsem je na MMB, ale tam je má na fotce dospělá ženská. Tak jsem z toho jelena. :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
6.10.10 19:57
neczuz píše:
Markit.Hl píše:
TY mám taky a škrtí. Ono záleží asi na dítěti, ale kluk je takový sumo zápasník. :lol:

Tak nevím, Adélka rozhodně není drobeček a přesně tyhle návleky ji neškrtí. Máme troje a používáme je často - když se ochladí, natáhnu je pod kalhoty, aby nefoukalo.

• Citovat
  • Upravit
neczuz
6.10.10 20:13
Kiki83 píše:
Neczuz, prostim tě, myslíš Alice a ne Anička? Aničku jsem nenašla. A mají tam velikosti mimi a pak uni. Jaký máš? Mimi jsou pro malý a uni pro dospěláky? Našla jsem je na MMB, ale tam je má na fotce dospělá ženská. Tak jsem z toho jelena. :nevim: :think:

jasně, Alice, mě se ty jména pletou :oops:
Mám Uni. Ty malé sem viděla a jsou krátké. Tydle má na nožičkách trochu nařasené, ale to neva. Dávám je samostatně na doma nebo na ven přes kamaše. Pod užší kalhoty by to asi nešlo, ale žádné takové nemáme.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák