Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ahoj, určitě to půjde, nejlepší bude zjistit si to na jejich stránkách.http://www.ppl.cz/main.aspx?cls=art&tre_id=8&art_id=20
PPL zasílá jen podnikatelům co s nimi mají smlouvu, zkus DHL
rybkabezvody píše:
uz ne,posilaj i normalnim llidem
Ahojky
Jde to úplně normálně, nedávno jsem tak posílala objemější zásilku (taky na dobírku). Zavolej si na centrálu, řekni o co jde(co chceš poslat, jak velké to je a kolik to zhruba váží). Pošlou ti e-mailem formulář, ten vyplníš, pošleš zpět a oni ti pak zavolají kdy a v kolik hodin si pro zásilku přijedou.
Vše proběhlo vpohodě ![]()
A muzete poradit, jak teda probiha posilani obyc.smrtelnikem? To jim clovek zavola a oni prijedou pro zasilku nebo se to musi dovezt na nejakou jejich pobocku? Plati se to hotove, kartou?Musi to byt zabalene v kartonu nebo se to da omotat jen bublinkovou folii(napr.kocar)???
tady si přečti jejich obchodní podmínky, je tam vše vysvětlený
Kapsarecek píše:rybkabezvody píše:uz ne,posilaj i normalnim llidem
oou, tak to jsem nevěděla, když jsem to minulý rok hledala tak to ještě nešlo ![]()
Anonymní, tyhle chytráky miluju, když se někdo splete tak to jde napsat normálně a bez anonymity ![]()
Jinak si to můžeš ještě porovnat s DHL, tam mají na stránkách přesnou kalkulačku kam zadáš odkud, kam, váha, rozměry, kdy…
raději to pošli přes českou poštu, dáš maximálně 500 kč, já ted prodávala kočár a chtěla jsem ho poslat přes pplko a chtěly po mě 2 tisice
![]()
zuzka.mamka píše:
raději to pošli přes českou poštu, dáš maximálně 500 kč, já ted prodávala kočár a chtěla jsem ho poslat přes pplko a chtěly po mě 2 tisice![]()
![]()
![]()
![]()
to je fakt, já posílala přes DHL mobil v balíčku a zaplatila jsem 350,– ![]()
mě zrovna teď posílá paní z MMB tričko přes DPD. Takže nějak to jde. A za doručení si účtuje 55kč ![]()
To se může česká pošta zahrabat.
Zuzko to jako fakt? Ty jo, tak to jsem si myslela, že to budou mít levnější, když za ledničku nebo mrazák chtěli do 400,– a to je přitom objemnější a těžší než kočárek! Ti už nevědi jak by z člověka vytřískali prachy.