Jaké oblečení do školy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.11.12 13:51

Tak jsem si nekoukla ty protivo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
11.2.15 16:21

Ahoj,
zaujal mě dotaz - v září jdeme do školy a právě co mu na zimu pak koupit - půjde asi 2min. na školní bus, pak busem a pak asi 5min. pěšky. Budou stačit džíny, nebo dávat vyteplené, nebo přes klasické džíny vyteplené šusťáky, nebo jen šusťáky s bavlnou? Aby to měl co nejjednodušší pak na vyslíkání a nemusel se vysoukat s džínů, pak sundat punčocháče a pak zase dávat džíny - hlavně si myslím, že ty punčocháče si pak už nedá, až půjde domů :-). Jak to praktikujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
11.2.15 16:34

Punčocháče bych rozhodně nedávala..budou se ostatní smát. Dcera nosí punčochy barevné pouze pod sukni, nebo delší tuniku. Jinak ne. Záleží jak bude. Bud klasické džíny, nebo pokud bude 30cm sněhu tak určitě oteplováky, které nasadí a rychle stáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
11.2.15 16:34

@Osmanka Před lety jsem tady to téma zakládala :lol:
Nakonec jsem to vyřešila tak, že jsem klukovi koupila kombinézu. Ve škole ráno svléknul, odpoledne obléknul a byl v teple :-). Letos má oteplovačky a zimní bundu. Ale využil jen jednou. Není extra zima.
U holčiny jsem v první třídě praktikovala to samé, letos mi potvora chodí ze školy domů jen v mikině nebo ve svetru - že prý je jí horko 8o, a bunda zmačkaná v aktovce :zed:.
Očividně jí to ale neškodí, protože od začátku šk. roku ani nezakašlala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
11.2.15 16:35

@Osmanka co třeba tílko, triko s dlouhým rukávem a tepláky, nato kombinéza. Ve škole sundá boty a kombinézu a nandá si jí taky lehko 2v1 zapne zip a je zas oblečený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
11.2.15 16:39
@isp píše:
@Osmanka co třeba tílko, triko s dlouhým rukávem a tepláky, nato kombinéza. Ve škole sundá boty a kombinézu a nandá si jí taky lehko 2v1 zapne zip a je zas oblečený…

Tepláky do školy? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
11.2.15 16:43
@kate02 píše:
Tepláky do školy? 8o

Tys mě rozesmála, co ti na tom přijde divného? Mě je celkem líto dětí v upnutých módních džínách když ve škole v sedě tráví tolik času :mrgreen: ještě že nejsem tvoje dítě. Mám děti zatím ve školce ale chodit do školy bude taky v teplákách nebo i soupravách :lol: Kupuju hlavně pohodlně věci, aby ho nic nikde neškrtilo, takže třeba altisport dětské, bonprix a nebo lonsdale :palec: Pak nemaj být chlapi neplodný, upínat je pořád do džínů :roll: hlavně aby byli ve škole za módní a in :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
11.2.15 16:45
@isp píše:
Tys mě rozesmála, co ti na tom přijde divného? Mě je celkem líto dětí v upnutých módních džínách když ve škole v sedě tráví tolik času :mrgreen: ještě že nejsem tvoje dítě. Mám děti zatím ve školce ale chodit do školy bude taky v teplákách nebo i soupravách :lol: Kupuju hlavně pohodlně věci, aby ho nic nikde neškrtilo, takže třeba altisport dětské, bonprix a nebo lonsdale :palec: Pak nemaj být chlapi neplodný, upínat je pořád do džínů :roll: hlavně aby byli ve škole za módní a in :twisted:

Nejsou na světě jen džíny a tepláky… ;)

Mně prostě tepláky do školy nesedí a vždycky mi vrtalo hlavou, jak je možný, že tak rodiče děti nechaj chodit… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
11.2.15 16:54

@isp taky vazne uvazuji o tom, ze klukovi nakoupim vicero peknych teplaku do skoly, at se nepari. navic my bydlime na vesnici, tak o to je to jednodussi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140238
11.2.15 16:57

@isp tepláky mě příjdou také divné, tos nemyslela vážně. Do školky ano, ale do školy? Uvidíš, co ti dítko řekne, až se vrátí ze čkoly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
11.2.15 16:59

@Handalina
U nás chodí pomalu i do školky v džínech Next a adidas soupravách na hřiště a jsme vesnice, ale kolem Prahy :-). Moc ty rodiče nechápu, ale hold se potřebují ukázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
11.2.15 17:07
@isp píše:
Tys mě rozesmála, co ti na tom přijde divného? Mě je celkem líto dětí v upnutých módních džínách když ve škole v sedě tráví tolik času :mrgreen: ještě že nejsem tvoje dítě. Mám děti zatím ve školce ale chodit do školy bude taky v teplákách nebo i soupravách :lol: Kupuju hlavně pohodlně věci, aby ho nic nikde neškrtilo, takže třeba altisport dětské, bonprix a nebo lonsdale :palec: Pak nemaj být chlapi neplodný, upínat je pořád do džínů :roll: hlavně aby byli ve škole za módní a in :twisted:

I me to prijde divne.Do skoly se v teplákách proste nechodi.Vsak je i jiné slusne obleceni, nez uplne dziny. Teplaky jsou na ven, na vylet, na sport, na doma..At si každý dela, jak uzna za vhodne, ale myslim, ze ti kluk velmi rychle pribehne s tim, ze je ostatním za kaspara, prestoze bude mit „lepsi“teplaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
11.2.15 17:23

Ano, škola je módní přehlídka dětí, kdo má lepší hadry :zed: Nevím, kdo udělal z tepláků něco neslušného, ale asi máte doma jen ušmudlané nevzhledné tepláky, jinak to nechápu :nevim: my kupujeme takovéhle sady http://www.bonprix.cz/…va-46611952/?…

za 1. je to pohodlné a za 2. ho dokonce ve školce chválí, jak je pěkně sladěný a mamči se ptaly kde nakupuji. Když se sám rozhodne pro džíny do školy, tak si je vezme je mi to fuk, ale pochybuju :lol: :mrgreen: Dívčí legíny nejsou o moc jiný materiál než klučičí soupravy :*
a tuhle máme taky : http://www.bonprix.cz/…a-158764249/?…

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
11.2.15 17:27

Jo a ještě mě tak napadá, že děti ve škole tráví podstatnou část dne a mělo by jim být především pohodlně, měli by mít oblečení prodyšné a kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
11.2.15 17:27
@isp píše:
Ano, škola je módní přehlídka dětí, kdo má lepší hadry :zed: Nevím, kdo udělal z tepláků něco neslušného, ale asi máte doma jen ušmudlané nevzhledné tepláky, jinak to nechápu :nevim: my kupujeme takovéhle sady http://www.bonprix.cz/…va-46611952/?…

za 1. je to pohodlné a za 2. ho dokonce ve školce chválí, jak je pěkně sladěný a mamči se ptaly kde nakupuji. Když se sám rozhodne pro džíny do školy, tak si je vezme je mi to fuk, ale pochybuju :lol: :mrgreen: Dívčí legíny nejsou o moc jiný materiál než klučičí soupravy :*
a tuhle máme taky : http://www.bonprix.cz/…a-158764249/?…

:mavam:

Já teda nevím, ale nepamatuju si, že by za mě někdo chodil do školy v teplákách… :think: Ty soupravy jsou hezký, ale podle mě se do školy prostě nehodí, já do práce taky nechodím v teplákách… :nevim:

Na hřiště, do přírody, třeba i na výlet… Proč ne, ale pokud by kluci chtěli jít do školy v teplákách, budu jim to hodně rozmlouvat, podle mě se to prostě nehodí… :nevim: Džíny nemají kluci vlastně už ani jedny… :think: Prostě normální kalhoty, no… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí