Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak koukám, že se nad sebou asi budu muset zamyslet
. Čas od času totiž také syna posílám do školy v teplákové soupravě
. Má pěkné, kvalitní a nemyslím si, že by to byl zrovna ve škole nějaký společenský průšvih. Když vidím, jak chodí ty děti do školy dneska oblékané, tak si dovolím tvrdit, že můj syn vypadá v teplákovce mnohem upraveněji, než kdejaký frajírek v džínách s rozkrokem u kolen a rozdrbaném triku
.
Ale myslím, že příští rok už si kluk bude oblečení vybírat sám a doufám, že nepochytí módní výstřelky od některých kluků. To bych se asi styděla ho do té školy poslat
Kdybych šla do extrému, tak by asi nebylo úplně od věci, kdyby děti měly povinné školní uniformy. Nějaké stejnokroje. Nikdo by se nikomu neposmíval a děti by mezi sebou nedělaly rozdíly, protože by podle oblečení prostě nebylo poznat, kdo si co může a nemůže dovolit
@isp píše:
Vždycky mě překvapí, kvůli čemu se dokážou lidi dohadovat a jak hezky dokážou překrucovatna prac. pohovor se samozřejmně obléknu jinak.To je slovíčkaření a mě holky fakt už nebavíte.
Také nakupuji ráda v H&M, CaA, jezdíme do Aosty ( Itálie ) tam mají super kousky, v ČR nakoupím Itálii v tally weijl nebo miluju v Německu Primark…A jeden tip pro maminky, v Německu mají skoro o třetinu levnější parfém Chael Chance
na nákupy oblečení se vyplatí hlavně to Německo. U nás děti k Vánocům dostali oblečení Disney z Primarku za pár Euro
( myslím že vše bylo kolem 5 Eur.)
Tak ty nám tvrdíš, že existujou buď uplý džíny, nebo tepláky, nic mezi…
Což určitě při svým obrovským rozhledu víš… ![]()
Tak tepláky nebrat
,ať jsou jaké chtějí, je to oděv na sport