Jaké oblečení do školy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5532
12.2.15 10:34

Tak koukám, že se nad sebou asi budu muset zamyslet :think:. Čas od času totiž také syna posílám do školy v teplákové soupravě :think:. Má pěkné, kvalitní a nemyslím si, že by to byl zrovna ve škole nějaký společenský průšvih. Když vidím, jak chodí ty děti do školy dneska oblékané, tak si dovolím tvrdit, že můj syn vypadá v teplákovce mnohem upraveněji, než kdejaký frajírek v džínách s rozkrokem u kolen a rozdrbaném triku :think:.
Ale myslím, že příští rok už si kluk bude oblečení vybírat sám a doufám, že nepochytí módní výstřelky od některých kluků. To bych se asi styděla ho do té školy poslat

Kdybych šla do extrému, tak by asi nebylo úplně od věci, kdyby děti měly povinné školní uniformy. Nějaké stejnokroje. Nikdo by se nikomu neposmíval a děti by mezi sebou nedělaly rozdíly, protože by podle oblečení prostě nebylo poznat, kdo si co může a nemůže dovolit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
12.2.15 16:26
@isp píše:
Vždycky mě překvapí, kvůli čemu se dokážou lidi dohadovat a jak hezky dokážou překrucovat :mrgreen: na prac. pohovor se samozřejmně obléknu jinak.To je slovíčkaření a mě holky fakt už nebavíte.
Také nakupuji ráda v H&M, CaA, jezdíme do Aosty ( Itálie ) tam mají super kousky, v ČR nakoupím Itálii v tally weijl nebo miluju v Německu Primark… ;) A jeden tip pro maminky, v Německu mají skoro o třetinu levnější parfém Chael Chance :palec: na nákupy oblečení se vyplatí hlavně to Německo. U nás děti k Vánocům dostali oblečení Disney z Primarku za pár Euro ;) ( myslím že vše bylo kolem 5 Eur.)

Tak ty nám tvrdíš, že existujou buď uplý džíny, nebo tepláky, nic mezi… ;) Což určitě při svým obrovským rozhledu víš… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140238
12.2.15 16:31

Tak tepláky nebrat :mrgreen:,ať jsou jaké chtějí, je to oděv na sport

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie